Udesky napisał(a):A ja raz 14 dni
a ja 18 lat nie jezdzilem mazda...wygralem?
www.mazdaspeed.pl
Udesky napisał(a):Piotrek napisał(a):18 lat nie jezdzilem mazda...wygralem?
Nie bo ja niejedzilem 21 lat
darryd napisał(a):....ja nie jezdzilem wcale
darekk86 napisał(a):Normalna 1.6 ma 125KM co i tak jest dosc duzo, a v-max=195km/h.
darekk86 napisał(a):A normalny nawet hondy widzisz ze nie wyciagnie 200km/h (oczywiscie z gorki ma prawo, ale tak liczac to nawet maluch rozwinie 200km/h.... ze skarpy w dol).
bartezgo napisał(a): osiaga ponad 200km/h.
bartezgo napisał(a):Widac ze nigdy nie jechales Honda z silnikem 1.6 110PS nie wspominajac o V-TEC
marek napisał(a):I taka prawda jest tak że auto poniżej 120-130 koni musi być małe i lekkie żeby pojechać ponad 200kmh.
ravo napisał(a):vw corrado jest przykladam, ze nie masz racji auto wazace tyle co moj galant czyli 1,2 tony majace 115km bez zadnych problemow osiaga przedkosc ponad 200km/h
darekk86 napisał(a):A dla osob ktore twierdza ze ich samochody jada ponad 200 chociaz producent podaje ze max to ok 180, polecam sprawdzic wskazania licznika z gps'em. Naprawde mozna sie czasami mocno zdziwic
Nie wiem czy bez trudów, bo skoro producent podaje maksymalną prędkość 200kmh...
darekk86 napisał(a): wskazania licznika z gps'em
ravo napisał(a): bez zadnych problemow osiaga przedkosc ponad 200km/h
ravo napisał(a):2l 8v
ravo napisał(a):darekk86 napisał:
wskazania licznika z gps'em
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości