czekam na opinie
pozdrawiam
www.mazdaspeed.pl
ello87 napisał(a):zaba132 napisał(a):bedzie bedziewogole masz gdzies foty swojego auta?:)
fotek nie mam bo nie mam czym zrobic:P ale jak zobaczysz srebna 323C to pewnie bede ja
bo drugiej takiej jeszcze nie widzialem w stw. Pozdrawiam
SpooN napisał(a):Sorka za OT , ale marjanq która z Rzeszowski Mx-3 jest Twoja , bo kilka juz pare razy mijałem . I doszedłem do wniosku ze chyba tylko moja szybko jezdzi po rzeszowskich ulicach , bo reszta jakos sie wlecze
Jakbys mogl to podaj rejestracje , jak zobacze napewno podjade
P.S. Miło by było sie przejechac inna V6 .
oblivion napisał(a):no więc po raz drugi: – weekend 10/11 luty Rzeszów jakieś ogólno znane miejsce, np parking koło Radzieckiego Pomnika albo TESCO
sa jacyś chętni?
bo gdzieś wszystko utknęło
marjanq napisał(a):Myślę, że termin 10/11 Lutego jest całkiem odpowiedni ale pod słynnym pomnikiem osobiście mi sie nie widzi a Tesco w weekendy jest zawalone autami ale Rzeszów aż tak mały nie jest coś się znajdziemogę to wziąć na siebie jeśli takowy spot mógłby się odbyć, więc piszcie czy jesteście zainteresowani a ja + ewentualny jeszcze jakis inny "wolontariusz" z Rzeszowa się tym zajmiemy.
marjanq napisał(a):zaba pozbieraj 20 zł przez te 2 tygodnie na LPG i przyjeżdżaj wiecej hajcu Ci nie potrzebapić nie będziemy i raczej na jakiegoś grilla bedzie za zimno takie akcje można będzie zorganizować juz gdzię w okolicach wiosny
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości