BALETY W ŁODZI – REAKTYWACJA!!
ale jest tez jakis pozytywny aspekt tego calego "malborskiego zamieszania" Nie bylismy przecietniakami, nawet sluzby mundurowe interweniowaly w naszej slusznej sprawie
Cos sie działo....
- Od: 14 lis 2006, 21:08
- Auto: Toyota Avensis
Violetka napisał(a):BILON ja mam propozycję abyś dał dokładną nazwę, adres i telefon tu na forum i niech każdy zrobi sobie sam rezerwację, bo przy takiej ilości ludzi to po co ktoś ma potem mieć pretensje do Ciebie, że chciał pokój 2 osobowy, a dostał 3, albo wogóle okazało się, że nie ma dla niego noclegu, gdzie tak na prawdę Ty wogóle nie miałeś na to wpływu zeby ja po ostatnim wypadzie do Malborka jestem bardziej ostrożna oczko

wiem, ze to moje pierwsze taki spotkanie z Wami,ale potwierdzam ze najlepiej jak każdy sam zrobi rezerwacje na nocleg, co do obecności na spotkanie pisze sie na 99,9% czyli cob_ra+1 , jak cos to piszcie gdzie sie w ogóle spotkamy, niestety ja w sobote pracuje i najwcześniej w łodzi będe ok 16. Pozdrawiam wszystkich juz nie moge sie doczekać mojego dziewiczego spotkanie z Wami. 

cob_ra napisał(a):juz nie moge sie doczekać mojego dziewiczego spotkanie z Wami.
no to Cię rozdziewiczymy

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce
- Od: 20 lut 2006, 17:46
- Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8
porek dg napisał(a):przy każdym łyku będę zamykał oczy.
Pomoge Ci zaslonic oczy, trzeba sie wspierac w trudnych chwilach

cob_ra napisał(a):mojego dziewiczego
Jak ja lubie to slowo

W tygodniu ustawimy sie co do wyjazdu konkretnie z osobami z Warszawy.
Loczek napisał(a):Oy bój sie bój ...
no bo jak Loczuś – jeden z najwspanialszych gejkow na tym forum, bierze kogoś w obroty to już na całego

P0L4K napisał(a):będzie ktoś jechał ok 21-22??
Adrianku, no co ty o tej porze to my wszyscy będziemy już

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
Violetka napisał(a):Loczuś – jeden z najwspanialszych gejkow na tym forum, bierze kogoś w obroty
przykro mi mnie nie weźmie w obroty, ja mam juz kogoś z kim razem bedziemy sie brać w obroty

madalena napisał(a):Myślę, że zaproponujemy jakiś pub na miejsce zbiórki
dokladnie, zeby nie marznąć, albo po prostu już przed Fanaberią
cob_ra napisał(a):ja mam juz kogoś
kto to

ja też się piszę
zapowiada się świetna zabawa, a przy okazji mogę sprawy w Łodzi pozałatwiać.
BILON czekam na namiary na tą noclegownię
czy jakoś się organizujemy coby większą grupką autek jechać z Wawy, czy każdy sobie? Ostatnio jak byłem w Łodzi to totalnie się zgubiłem, chyba trzeba się będzie w jakąś mapkę zaopatrzyć...
BILON czekam na namiary na tą noclegownię
czy jakoś się organizujemy coby większą grupką autek jechać z Wawy, czy każdy sobie? Ostatnio jak byłem w Łodzi to totalnie się zgubiłem, chyba trzeba się będzie w jakąś mapkę zaopatrzyć...
- Od: 8 lis 2005, 23:16
- Auto: MX-6 2.5 V6
Namiary podam w poniedziałek. Podjade do Moteliku i wezme nr. telefonu bo nie pamiętam, a i co ważne pokoje jak ja pamiętam są 2 i 4 ososbowe i wstępnie sią zapytam ile maja wolnych pokoi na weekend i jakich.
Dla osób które by się pogubiły w Łodzi podam swój numer telefonu 604-256-397. Wyjade po takie osoby i pomoge dojechać na miejsce spotkania.

Dla osób które by się pogubiły w Łodzi podam swój numer telefonu 604-256-397. Wyjade po takie osoby i pomoge dojechać na miejsce spotkania.
- Od: 17 lut 2004, 13:07
- Auto: Mazda MX6 2,5l 1992r.