Szkoda, bo cos by moglo to wyjasnic. Teraz czekam na jakas okazje do zrobienia testow na hamowni za darmo. Nie wie ktos gdzie i kiedy cos takiego mozna trafic? Czy tylko na wyscigach na 1/4 mili na bemowie? Bo 100zl szkoda mi wywalac na jeden wykres, juz wolalbym za to mazde sprawdzic.
Chip tuning silnika benzynowego N/A
No i niestety jest problem – nie ma wykresow z hamowni
Okazalo sie ze ojciec kiedys porzadkowal dokumenty i wywalil wszystkie niepotrzebne. I niepotrzebny okazal sie wykres z hamowni, bo jak to powiedzial "przeciez ja sie nie bede popisywal" :/
Szkoda, bo cos by moglo to wyjasnic. Teraz czekam na jakas okazje do zrobienia testow na hamowni za darmo. Nie wie ktos gdzie i kiedy cos takiego mozna trafic? Czy tylko na wyscigach na 1/4 mili na bemowie? Bo 100zl szkoda mi wywalac na jeden wykres, juz wolalbym za to mazde sprawdzic.
- Od: 2 gru 2006, 20:58
- Auto: C63 AMG Kombi + Fiat Bravo Psst... + Combo
Globy napisał(a):nie wierze, ze jakies tragiczne ilosci (ponad 4 litry na 10000 km)
Globy uwierz mi jest to mozliwe.. wiem z doswiadczenia:)
darekk86 napisał(a): Bo 100zl szkoda mi wywalac
Na mineralnej podwojne hamowanie to koszt 50zl
Mozna by powiedziec .... a nie mowilem

Ostatnio edytowano 20 sty 2007, 13:50 przez mbmaster, łącznie edytowano 1 raz
Zoom zoom Zoom
mbmaster no wiem, troche glupio wyszlo z tym wykresem. Ale w kazdej chwili moge zrobic nowy. A jak mowisz ze gdzies kosztuje 50zl to jak ojciec bedzie w wawie i bedzie mial czas to moze go namowie.
- Od: 2 gru 2006, 20:58
- Auto: C63 AMG Kombi + Fiat Bravo Psst... + Combo
i może ja sie wybiore na mineralna na pomiary sprawdzić jak tam stajnia pod maska:)
wystarczy dac walki rozrzadu z opla omegi 3,0 V6 i juz kucy jest wiecej, w sumie oplowske V 2,5 i 3,0 to praktycznie ten sam silnik. Sam ujezdzam omega 3,0
ok.230KM. a moze ktos zrobil swapa na 3,0 a nie wiesz o tym
ale w serii to ma 211KM
www.mmt.xu.pl ZAPRASZAM
"MMT" Car Service, Tuning
- Od: 21 lip 2005, 18:47
- Auto: mazda 626 GD coupe 2,2 12V
roberth napisał(a):wystarczy dac walki rozrzadu z opla omegi 3,0 V6 i juz kucy jest wiecej, w sumie oplowske V 2,5 i 3,0 to praktycznie ten sam silnik. Sam ujezdzam omega 3,0ok.230KM. a moze ktos zrobil swapa na 3,0 a nie wiesz o tym
ale w serii to ma 211KM
...jest Robin z Calibra-Team, który ma dól od 3.0 V6 (głowica została od 2.5) i direct port NX + 100 PS
Piotruś napisał(a):roberth napisał(a):wystarczy dac walki rozrzadu z opla omegi 3,0 V6 i juz kucy jest wiecej, w sumie oplowske V 2,5 i 3,0 to praktycznie ten sam silnik. Sam ujezdzam omega 3,0ok.230KM. a moze ktos zrobil swapa na 3,0 a nie wiesz o tym
ale w serii to ma 211KM
...jest Robin z Calibra-Team, który ma dól od 3.0 V6 (głowica została od 2.5) i direct port NX + 100 PS
tez mysle nad nitro 75-100KM, zobaczymy jak to na wiosne bedzie
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
www.mmt.xu.pl ZAPRASZAM
- Od: 21 lip 2005, 18:47
- Auto: mazda 626 GD coupe 2,2 12V
deejaybialy napisał(a):a co myslicie o el. turbo?? http://www.godula.cc.pl/index.php?mode= ... ne%20turbo ile to moze dac kucy ew. momentu?
Przecież jasno jest napisane: 5%. Koszt 300USD + transport ~= 1000PLN. Wolal bym za to SMT6 + strojenie.
Pozdrawiam,
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
xXx napisał(a):...jest Robin z Calibra-Team, który ma dól od 3.0 V6 (głowica została od 2.5)
Jedna??
Pati czepiasz sie
no wlasnie:)
a co boisz sie ze 120 kucy pod maska?:P to porownajsobie z az i z cai ja chybez wezme ori filtr i zobaczymy czy a stozek nie zabral kucy;)