Pierwsza-nie liczac polowy ludzi ktorzy w ogole nie dojechali z Fortu wola-jakbym wiedziala to bym sie chociaz z wami pozegnala
WARSZAWA – wtorek !!! spotkanie 21. 01 godz.20:00 Galeria Handlowa Bemowo
I Grzybek chyba zasnal na dobre
Pierwsza-nie liczac polowy ludzi ktorzy w ogole nie dojechali z Fortu wola-jakbym wiedziala to bym sie chociaz z wami pozegnala

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
Drugi
Zgadzam sie z Malutka – bez slowa , bez pozegnania z wyjątkiem Violi
Malutka napisał(a):nie liczac polowy ludzi ktorzy w ogole nie dojechali z Fortu wola-jakbym wiedziala to bym sie chociaz z wami pozegnala
Zgadzam sie z Malutka – bez slowa , bez pozegnania z wyjątkiem Violi
Malutka napisał(a):I Grzybek chyba zasnal na dobre
Nie zebrałem się w końcu, za bardzo byłem padnięty.
Ale co się odwlecze......
Grzyby napisał(a):Nie zebrałem się w końcu, za bardzo byłem padnięty.
to zrozumiale, ale moglbys sie w koncu pozbierac, bo zapomnimy jak wygladasz
makuus napisał(a):W ten wtorek 23,01,2007 bedziecie w Forcie wola
o ile nie przejdzie huragan, trzesienie ziemi, powodz, to zawsze we wtorek tam jestesmy

m4rcin napisał(a):Co tak wszyscy zamilkli?
no dobra to ja zacznę

Aidan napisał(a):z wyjątkiem Violi
bo Viola choć czasami jest cholerykiem, to jednak solidna firma
Malutka napisał(a):polowy ludzi ktorzy w ogole nie dojechali z Fortu
to kto w końcu był?

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce
- Od: 20 lut 2006, 17:46
- Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8
Violetka napisał(a):bo Viola choć czasami jest cholerykiem, to jednak solidna firma
nie da sie zaprzeczyc
Violetka napisał(a):to kto w końcu był?
m4rcin & Jol4, Kubutki, Marcinkosky, Aidan, Emiel, Siwy a potem dojechala iAnia
Ostatnio edytowano 19 sty 2007, 21:19 przez malutka, łącznie edytowano 1 raz

marcinkosky napisał(a):twoje grzechy zostaly odpuszczone
...amen...
m4rcin napisał(a):w Forcie Wola na poziomie -1
no, widzę, że devilowa stara miejscówka na zbiórki sprawdziła się – cieszy mnie to
w każdym razie, jak nie wyjedziemy do Krakowa to pewnie będziemy

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
panstasio napisał(a):czy to spotkanie już jutro??
nie za 2 lata

V40 dCi – TATUSIOWOZ :) – było
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
- Od: 26 paź 2005, 15:14
- Auto: Prius P2
panstasio napisał(a):czy to spotkanie już jutro??
Stasiek Ty nie pitol tylko przyjeżdżaj, a poza tym nie ma też opcji żeby Cię w Łodzi nie było – ja dopiero jakieś 2 tyg temu wyjęłam z bagażnika dwie ślubne połówki od Ciebie – u mnie lepiej niż w banku, trzeba je w koncu wypić! a jak powiedziałam rozkoszowanie się tym trunkiem bez Pary Młodej nie wchodzi w grę

Witam~~ jestem tu nowy na forum
chcialbym przyjechac na SPOTKANIE ODBEDZIE SIE O 19-1930 NA PRKINGU ZBIORKA
CZY COS SIE ZMIENILO
JAK COS DAJCIE CYNK
POZDRAWIAM WSZYSTKICH MAZDZIARZY .. P.S. MOJA NIUNKA NIESTETY JEST DO SPRZEDANIA LUB ZAMIANY WIEC JAK COS ZERKNIJCIE
http://www.allegro.pl/item158685955_prz ... rawdz.html
ZRESZTA BEDE NIA NA SPOTKANIU O ILE JEST TAM I OI TEJ GODZINIE
POZDRO 

ZRESZTA BEDE NIA NA SPOTKANIU O ILE JEST TAM I OI TEJ GODZINIE

-
Gość
hmm tak sobie patrze ze spotu na spot coraz mniej ludzi przyjezdza...
jeszcze niedawno slyszalam ze siedzenie w jednym miejscu jest nudne i ogranicza klub, teraz jak przynajmniej co dwa tygodnie pojawia sie nowe miejsce (ktore w wiekszosci mozecie sami wybrac poprzez ankiete) ze spotkania na spotkanie, coraz mniej zainteresowanych. nie wspomne ze w ankietach tez udzial biora 3-4 no gora 6 osob...
jedyne co najlepiej wychodzi to gadanie po katach ze wszystko jest do kitu. wiem ze kazdy ma inne potrzeby, jeden woli posiedziec w miejscu, inny woli pozmieniac lokale, jeszcze inny by chetnie cos porobil i w tym momencie wypadaloby szczerze porozmawiac i znalezc jakis kompromis tak zeby kazdy w pewnym stopniu byl szczesliwy
to MY tworzymy ten klub wiec jesli nie bedziemy ze soba rozmawiac tylko sie na wszystko wypniemy to niewiele zdzialamy-i pisze tu do WSZYSTKICH-zeby nie bylo, to jest po prostu moje obiektywne zdanie!
wybaczcie za mocne slowa, ale dzis juz do reszty stracilam humor w tym temacie.
jeszcze niedawno slyszalam ze siedzenie w jednym miejscu jest nudne i ogranicza klub, teraz jak przynajmniej co dwa tygodnie pojawia sie nowe miejsce (ktore w wiekszosci mozecie sami wybrac poprzez ankiete) ze spotkania na spotkanie, coraz mniej zainteresowanych. nie wspomne ze w ankietach tez udzial biora 3-4 no gora 6 osob...
jedyne co najlepiej wychodzi to gadanie po katach ze wszystko jest do kitu. wiem ze kazdy ma inne potrzeby, jeden woli posiedziec w miejscu, inny woli pozmieniac lokale, jeszcze inny by chetnie cos porobil i w tym momencie wypadaloby szczerze porozmawiac i znalezc jakis kompromis tak zeby kazdy w pewnym stopniu byl szczesliwy
to MY tworzymy ten klub wiec jesli nie bedziemy ze soba rozmawiac tylko sie na wszystko wypniemy to niewiele zdzialamy-i pisze tu do WSZYSTKICH-zeby nie bylo, to jest po prostu moje obiektywne zdanie!
wybaczcie za mocne slowa, ale dzis juz do reszty stracilam humor w tym temacie.

Malutka napisał(a):hmm tak sobie patrze ze spotu na spot coraz mniej ludzi przyjezdza...
ale niestety musimy liczyc sie z tym ze ludzie maja rozne godziny pracy i inne obowiazki wiec nie zawsze sie uda byc. A tak w ogole to wydaje mi sie ze to taki okres a raczej pora roku
Malutka napisał(a):coraz mniej zainteresowanych. nie wspomne ze w ankietach tez udzial biora 3-4 no gora 6 osob...
w tym momencie na pisze za siebie: nie biore udzialu w ankietach bo ostatnimi czasy rzadziej bywam na spotaj wiec jak wiem ze mnie nie bedzie to nie glosuje
pozdro
V40 dCi – TATUSIOWOZ :) – było
- Od: 26 paź 2005, 15:14
- Auto: Prius P2
ja chyba pod nickiem powinnam mieć teraz styrana
a w sumie – efekt końcowy jest taki sam
a w sumie – efekt końcowy jest taki sam

marcinkosky napisał(a):ale niestety musimy liczyc sie z tym ze ludzie maja rozne godziny pracy i inne obowiazki wiec nie zawsze sie uda byc
m4rcin napisał(a):Sesja...
wybaczcie, ale moim zdaniem pol roku temu tez byla sesja, ludzie tez pracowali i mieli obowiazki, a spotkania wygladaly zupelnie inaczej...
marcinkosky napisał(a):nie biore udzialu w ankietach bo ostatnimi czasy rzadziej bywam na spotaj wiec jak wiem ze mnie nie bedzie to nie glosuje
i to jest calkiem zrozumiale
marcinkosky napisał(a):A tak w ogole to wydaje mi sie ze to taki okres a raczej pora roku , musimy "przezimowac" i na wiosne na 100% pojawi sie wiecej nowych twarzy
mam taka nadzieje