Jeszcze nie mogę powiedzieć na 100%, ale do końca tygodnia powinienem wiedzieć
BALETY W ŁODZI – REAKTYWACJA!!
Może i ja się skuszę
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Winetou napisał(a):obawiam się, że w przypadku tego przedmiotu ona tak czy tak będzie potrzebna
To czym się przejmujesz??
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Trusted computing – Yes or No?
CAŁA TA IMPREZKA JAK MNIE WZROK NIE ZAWODZI OD
TO 27 STYCZEŃ? W TAKIM RAZIE NA 98% BEDE NIESTETY NIE DAM RADY ZOSTAĆ NA SPANKO W HOTELU
ALE NA SPOTKANIE I FUTURYSTE SIĘ PISZE
, JERRY SKORO TEZ JEDZISZ MOZE PODJEDZIEMY RAZEM NASZYMI FURKAMI?

Jężeli chodzi o ilość miejsc to nie będzie problemu, może być jedynie z parkingiem na terenie hotelu ale i z tym sobie damy rade.
Zróbmy może tak niech każdy wpisze się czy bedzie i w ile osób oraz czy zostaje na noc będziemy to uzupełniać do ostatnich dni
(np. Bilon + 1 + nocleg)
Zróbmy może tak niech każdy wpisze się czy bedzie i w ile osób oraz czy zostaje na noc będziemy to uzupełniać do ostatnich dni
(np. Bilon + 1 + nocleg)
- Od: 17 lut 2004, 13:07
- Auto: Mazda MX6 2,5l 1992r.
Jakby to powiedzieć........
Właśnie mi Loczek linka podrzucił i po niedzieli będę wiedział czy będziemy
Na razie powiem tylko że chętnie bym się pojawił ale zobaczymy.
Właśnie mi Loczek linka podrzucił i po niedzieli będę wiedział czy będziemy
Na razie powiem tylko że chętnie bym się pojawił ale zobaczymy.
madalena napisał(a):nie jedź do Futurysty, bo tam nikogo nie będzie
Fajny studencki klub, to prawda, ale 27/01 bawimy się w Fanaberyi
ahhh to pomyłka to przez siedzenie 8 godz w pracy przy kompie i kolejne 3 w domu.... spox dzięki za poprawienie
no wiec, jeśli przyjmiecie na imprezie jeszcze jednego małego czołga to na 99.9% stawie się 
<center>I am the 6th son of the 6th son of the 6th son I am the borged again son of war
Technology's child, daughter of rebellion, son of a bitch blossom of a whore
I am a god-killing virus, destruction with 8 arms, monster with seven severed heads
I am the son of mars, cleansed with infected blood, vile disease walking on 2 legs
The devil made me do it</center>
<center>Moja "Twarzowa Książka"
Technology's child, daughter of rebellion, son of a bitch blossom of a whore
I am a god-killing virus, destruction with 8 arms, monster with seven severed heads
I am the son of mars, cleansed with infected blood, vile disease walking on 2 legs
The devil made me do it</center>
<center>Moja "Twarzowa Książka"
- Od: 8 kwi 2006, 00:04
- Auto: Mondeo 1.8 Zetec '99
Ja bawie sie delikatnie i w niedziele rano wracam do Warszawy uczyc sie na poniedzialkowy egzamin
Musialem to napisac, zeby potem sie z siebie posmiac.

Musialem to napisac, zeby potem sie z siebie posmiac.