Kalendarze MazdaSpeed 2007 – wyjątkowy zakup!
Fiveopac napisał(a):Crimer napisał(a):no to ładny niefart ma osoba która jest w styczniu
A kto jest tym szczesliwcem?
buhahahaha

Skoro kalendarzyki lada chwila wyjezdzaja w swiat, do Was – chcialem rowniez dolaczyc sie do podziekowan... Dla wszystkich wspierajacych idee, projekt, produkcje, zakup. Dla Ciebie Violenko szczegolnie, za Twoj upor i nadzor nad projektem! Partycypacja to czysta przyjemnosc
Gratuluje wszystkim zakupu i niech "sie dobrze wisi caly rok" 
Ciekawe skad macie moj adres? (pytanie podchwytliwe) 

Noś odblaski i żyj When I go driving I stay in my lane but getting cut off it makes me insane I open the glove box reach inside I'm gonna wreck this fucker's ride...

no właśnie
jest kilka niezidentyfikowanych bądź bez pełnych danych wpłat, ale myślę, że już w tej sprawie będzie Devil działał, a na razie przyznać się szybciutko, kto wpłacał kasę z inteligo (prawdopodobnie) – jest czysta wpłata bez kompletnie żadnych danych i kto wysyłał kasę z jakiegoś konta firmowego – nazwisko chyba Kaczmarczyk!
jest kilka niezidentyfikowanych bądź bez pełnych danych wpłat, ale myślę, że już w tej sprawie będzie Devil działał, a na razie przyznać się szybciutko, kto wpłacał kasę z inteligo (prawdopodobnie) – jest czysta wpłata bez kompletnie żadnych danych i kto wysyłał kasę z jakiegoś konta firmowego – nazwisko chyba Kaczmarczyk!

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce
- Od: 20 lut 2006, 17:46
- Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8
wszystkie dane i informacje znajdują się już w gadżetach klubowych
ale chyba tak coś wypisywałam wczoraj do niejakiego M.K. 

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
brii napisał(a):Do mnie??

Violetka masz kom do Devila? Pytal mnie o adres na gg czy poprawny, odpisalem mu ale nie wiem czy dostal
Daj mu najwyzej znac ze poprawny 
Noś odblaski i żyj When I go driving I stay in my lane but getting cut off it makes me insane I open the glove box reach inside I'm gonna wreck this fucker's ride...

qlesh napisał(a):Violetka masz kom do Devila?
zdziwiłbym się jakby nie miała telefonu swojego męża

Poza tym zajrzyj do podpisu Devila
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Grzyby napisał(a):qlesh napisał:
Violetka masz kom do Devila?
zdziwiłbym się jakby nie miała telefonu swojego męża
Aha !

Grzyby napisał(a):zdziwiłbym się jakby nie miała telefonu swojego męża
Poza tym zajrzyj do podpisu Devila

a tak poza tym Mariuszku, kiedy się zobaczymy i odbierzesz swoje gadżety, są już przecież od tygodnia

Winetou napisał(a):swoją drogą styczeń jest najładniejszy ze wszystkich
a ty już masz kalendarz?
I czyja fota jest w styczniu?
Malutka napisał(a):o ile mnie pamiec nie myli – Twoja fota jest w styczniu
ciekawe kto mi takiego nieładnego psikusa zrobił