BALETY W ŁODZI – REAKTYWACJA!!
Ja wstępnie mogę już sie zdeklarować. Co prawda jeszcze moze mi coś* wyskoczyć ale najważniejsze sprawy pozałatwiane lub przełożone na inne daty. Wstępnie na 80% będę.
Na 100% będę wiedział dopiero w przyszły poniedziałek.
A co do noclegu to mogę spać w windzie. Jakby co zapraszam na afterparty
Na 100% będę wiedział dopiero w przyszły poniedziałek.
A co do noclegu to mogę spać w windzie. Jakby co zapraszam na afterparty
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Drinking wine and killing time
eeeeeeeee
yyyyyyyyyy
mmmmmmmmm
hhhhhhhhhhhhhh
no to i Devilom nie wypada napisać "nie" jeżeli zbiera się tak szacowne grono, pomimo powrotu, wielkiego zmęczenia i opustoszałych kieszenia z imprezowego spotu w Malborku
poza tym, ktoś musi reprezentować zeszłoroczną ekipę Warszawską
bo jeszcze nikogo tu nie widzę
podsumowując
Devile bądą
yyyyyyyyyy
mmmmmmmmm
hhhhhhhhhhhhhh
no to i Devilom nie wypada napisać "nie" jeżeli zbiera się tak szacowne grono, pomimo powrotu, wielkiego zmęczenia i opustoszałych kieszenia z imprezowego spotu w Malborku
poza tym, ktoś musi reprezentować zeszłoroczną ekipę Warszawską
podsumowując
Devile bądą

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce
- Od: 20 lut 2006, 17:46
- Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8
Jerry napisał(a):A Ty nie kombinuj z jakimiś niespodziewanymi akcjami tylko przyjeźdżaj!!
bede robił wszystko co w mojem mocy aby dotrzec. Nie moge przegapic takiego spotkania

KosteK napisał(a):A czy jaaaa moge też przyjechać?
Ostrooo

Violetka napisał(a):Devilom nie wypada napisać "nie"
Winetou napisał(a):Przestańcie bo się zaraz rozpłaczę albo rozstrzelam tych wymyślili egzamin w tym terminie![]()
eeee tam
Piotruś napisał(a):eeee tam istnieje też sesja poprawkowa w czasie studiów lubiłem korzystać
obawiam się, że w przypadku tego przedmiotu ona tak czy tak będzie potrzebna
ZDOBYWCA STRON 6, 323, 626, 929

- Od: 7 wrz 2005, 18:06
- Auto: MX-3 KF, Honda CBR600F4i
Słuchajcie, to może załóżmy po prostu, że tegoroczny Zimowy Zlot Mazdaspeed odbywa się w Łodzi
Bardzo się cieszę, że tyle osób jest chętnych. Nie wiem iloma miejscami noclegowymi dysponuje hotel/motel w Konstantynowie, ale trzeba będzie za chwilę robić jakąś wstępną rezerwację. Ostatecznego podsumowania liczby gości i rozdysponowania miejscówek dokonamy w połowie przyszłego tygodnia, jak już będzie wiadomo na 100% kto będzie.
Wtedy też ustalimy, gdzie się spotkamy
Bardzo się cieszę, że tyle osób jest chętnych. Nie wiem iloma miejscami noclegowymi dysponuje hotel/motel w Konstantynowie, ale trzeba będzie za chwilę robić jakąś wstępną rezerwację. Ostatecznego podsumowania liczby gości i rozdysponowania miejscówek dokonamy w połowie przyszłego tygodnia, jak już będzie wiadomo na 100% kto będzie.
Wtedy też ustalimy, gdzie się spotkamy

- Od: 20 wrz 2005, 16:06
- Auto: Mazda MX-5 NA 1.6