BALETY W ŁODZI – REAKTYWACJA!!
Piotruś napisał(a):...ja mam rozdwojenie jaźni
To która część Ciebie przyjedzie?

Bimbak napisał(a):Hmmm
Bimbak, a Ty co? Czekasz na specjalne zaproszenie?

- Od: 20 wrz 2005, 16:06
- Auto: Mazda MX-5 NA 1.6
a jakbym tak... hmmm... a może gdyby.... hmmm.... no w ten sposób podchodząc do tematu...... postaram się być
dam znać w ciągu tygodnia, ale wstępnie kawałek podłogi można dla mnie rezerwować 
ZDOBYWCA STRON 6, 323, 626, 929

- Od: 7 wrz 2005, 18:06
- Auto: MX-3 KF, Honda CBR600F4i
madalena napisał(a):Czekasz na specjalne zaproszenie?
Niee ... skąd! ... daje wam tylko znać że o was myślę. Dawno się nie widzieliśmy
Ale trochę za wcześnie jeszcze dla mnie aby się z czymś deklarować.
Mam jednak skromną nadzieję że uda mi się do was zawitać i w tym roku, jeśli oczywiście nikt nie ma nic przeciwko
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Drinking wine and killing time
...postaram się na ten czas scalićmadalena napisał(a):To która część Ciebie przyjedzie?
...życiemadalena napisał(a):...i proszę mnie tu nie wrabiać, bo narzeczony czyta forum jeszcze namiętniej ode mnie![]()

chudy nie ściemniaj tylko przyjeżdżajBimbak napisał(a):Hmmm
Muszę powiedzieć, że jesteśmy zaskoczeni tak dużą liczbą chętnych
I bardzo nam z tego powodu miło
Natomiast oznacza to, że niestety w żaden sposób nie pomieścimy się w mieszkaniu, w związku z tym w ciągu kilku dni wrzucę parę linków jakichś niedrogich noclegowni w Łodzi, a jak będzie bliżej terminu i konkretniejsze deklaracje odpowiednio się podzielimy.
Zresztą i tak główny gwóźdź programu, to Fanaberya, w mieszkaniu raczej fest imprezy w obliczu tylu zapowiedzi przybycia nie przewiduję, bo niestety blok jest niesłychanie akustyczny, nawet normalną rozmowę piętro niżej słychać
Ale z całą pewnością jakoś uda nam się zorganizować

I bardzo nam z tego powodu miło
Natomiast oznacza to, że niestety w żaden sposób nie pomieścimy się w mieszkaniu, w związku z tym w ciągu kilku dni wrzucę parę linków jakichś niedrogich noclegowni w Łodzi, a jak będzie bliżej terminu i konkretniejsze deklaracje odpowiednio się podzielimy.
Zresztą i tak główny gwóźdź programu, to Fanaberya, w mieszkaniu raczej fest imprezy w obliczu tylu zapowiedzi przybycia nie przewiduję, bo niestety blok jest niesłychanie akustyczny, nawet normalną rozmowę piętro niżej słychać
Ale z całą pewnością jakoś uda nam się zorganizować

- Od: 20 wrz 2005, 16:06
- Auto: Mazda MX-5 NA 1.6
Ja z Pocahontas napewno zawitamy.
Jeśli idzie o nocleg niedrogi to proponuje konstantynów. Jest tam pensjonat gdzie pokoje są 2 i 4 osobowe i koszt to 25 zł od osoby ubikacja co prawda jest na korytarzu ale mysle że nie powionno to sprawiać problemu.
Kilka osób już tam spało na poprzedniej imprezie

Jeśli idzie o nocleg niedrogi to proponuje konstantynów. Jest tam pensjonat gdzie pokoje są 2 i 4 osobowe i koszt to 25 zł od osoby ubikacja co prawda jest na korytarzu ale mysle że nie powionno to sprawiać problemu.
Kilka osób już tam spało na poprzedniej imprezie
- Od: 17 lut 2004, 13:07
- Auto: Mazda MX6 2,5l 1992r.
Mnie sie calkiem w tej "noclegowni" podobalo
Super, zjedzie sie cala elita 
Tak właśnie tam. Ale może się znajdzie jakieś inne miejsce na parkin waszych furek a tam przekimać. Raz że warunki nie są złe a dwa jest bardzo tanio jak na Łódź. Z tego pensjonatu do fanaberi w kilka aut was możemy przywieź (ja na 100% was przetransportuje) 
- Od: 17 lut 2004, 13:07
- Auto: Mazda MX6 2,5l 1992r.