BYDGOSZCZ – Powitanie Panicza Rulesa
Piotrek napisał(a):ee....yyyy ja Panicza nie mialem okazji poznac, wiec...dzis postaram sie wyrwac na browara Sywize(Wroclaw), ktory przebywa aktualnie w poznaniu i jesli wykaze wole wyjazdu, to sie pojawimy jupi
Obowiazkowo! Serdecznei zapraszamy!
Less roof, more fun

bartezm napisał(a):witam
z racji charakteru mojej pracy – ciagle poza domem – ominal mnie ostatnio spocik w szczecinie. Natomiast korzystajac z okazji swojego pobytu na Waszej ziemi (Lipno) chetnie bym do was zajechal...
Co Wy na to?
Zaprazamy serdecznie

Ostatnio edytowano 12 sty 2007, 19:21 przez Pit, łącznie edytowano 1 raz
bartezm napisał(a): chetnie bym do was zajechal...
Co Wy na to?
Zostałeś już dodany na listę obecności i nie masz już wyjścia hehe. Serdecznie zapraszamy
Prawdziwy mężczyzna powinien posiadać wał a nie jakieś tam przeguby :P
- Od: 16 lis 2003, 12:35
- Auto: CLS320 CDI
RULES napisał(a):Zostałeś już dodany na listę obecności i nie masz już wyjścia
Jak przeczytalem temat to wy nie mieliscie wyjscia
Pytalem przez grzecznosc – nie wypada sie tak wpraszac bez zapowiedzi ale juz sie nie moge doczekac....
Taki ladowisko dla mig'ow 29 ktore na codzien robi za droge miedzy miasteczkiem a wioską, jakies 20 km od bydzi. O ile pogoda na to pozwoli pojedziemy tam pomierzyc nasze bolidy. Niedaleko jest najlepszy grill w okolicach bydgoszczy w bardzo klimaciarskich chatach z czasow piastow gdzie zwyczajowo sporzyjemy strawe.
Less roof, more fun

bartezm, a nie mógłbyś przyjechać już w sobotę wieczorem – jest impreza u sandersa, spanie się jakieś załatwi 
ja rano podejme decyzje...Sywiza jest akurat na weekend we Wrocławiu, z Giera nie mam za bardzo jak sie skontaktowac i chyba zostaje sam...jak pogoda mnie rano nie dobije, to jest szansa, ze sie pojawie
ale nic nie obiecuje ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
karaś bez zadnych wymowek masz byc i koniec
Piotrek mam nadzieje ze dasz rade, naprawde bedzie bardzo miłe grono klubowiczow, a karty pod tesco to niezastapione wrazenia, spytaj farciarza jak mile wspomona nasze zblizenie na kartach

Piotrek mam nadzieje ze dasz rade, naprawde bedzie bardzo miłe grono klubowiczow, a karty pod tesco to niezastapione wrazenia, spytaj farciarza jak mile wspomona nasze zblizenie na kartach

- Od: 19 sty 2005, 23:02
- Auto: BMW M3 Audi A6 Mazda6
sanders napisał(a):spytaj farciarza jak mile wspomona nasze zblizenie na kartach
To było bliskie spotkanie przy dość sporej prędkości ....i poobijane dość mocno żebra

Naczelna Maruda Forum aka Kaszpirowski
- Od: 1 kwi 2005, 21:35
- Auto: Ford Mondeo 1.6 TI 2008
ok ja wlasnie wrocilem z roboty klade sie spac powinienem wstac tak aby dotrzec na 11 moge sie chwilke spoznic jak by co budzic mnie mozna pod 506112282
pozdrawiam
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
Dziękuję wszystkim dziś obecnym za miłą zabawę. Przede wszystkim chciałbym podziękowac tym, którzy byli dziś z nami po raz pierwszy (i mam nadzieję, że nie ostatni). Jak zwykle dopisała grupka z serca historycznych Kujaw
na początek kilka fotek:

na początek kilka fotek: