24.07.2004 – Spot w Warszawie

Postprzez zibana » 16 lip 2004, 23:39

jakby co to patent tez mam i chetnie jakiego gryllla umieszcze w harmonogramie...
mazda wawaweeeewa!
Forumowicz

Od: 29 lut 2004, 19:13
Auto: 626 5d GE '92

Postprzez Globy » 16 lip 2004, 23:46

Jest rowniez zaproszenie Klubu do uczestnictwa w imprezie w Skierniewicach 25 lipca. Zapowiada sie fajnie, szczegoly jutro.
Klubowicz

Od: 24 paź 2003, 22:02
Auto: C140 M120

Postprzez Gość » 17 lip 2004, 00:31

co ciekawego ma byc w tych Skierniewicach?
pozdrawiam!
Gość

Postprzez Globy » 17 lip 2004, 01:44

Jutro wrzuce szczegoly, Jerry zajmuje sie organizacja spotkania – maja byc wyscigi i konkurencje zrecznosciowe, poczestunek oraz ogrodki piwne.
Klubowicz

Postprzez Tomasz760 » 17 lip 2004, 09:01

Carrrlos napisał(a): patent mam, więc na siebie to do 20m2 moge wypożyczyć jak trza

widzę żę kolega dawno nie pływal na żagielkach :) . Wprowadzono nowe taryfy :) i od ponad 3 lat mając patent żeglarza możesz pływać nawet Darem Młodzieży , ale tylko po śródladziu :)
Biuro Podróży Okapi Travel zaprasza na wycieczki jednodniowe dla dzieci www.okapitravel.pl

gadzety i upominki www.gadzetolandia.pl
Forumowicz

Od: 14 mar 2004, 04:05
Auto: astraII-najlepsza bo służbowa

Postprzez Jerry » 17 lip 2004, 09:47

Globy napisał(a):Jutro wrzuce szczegoly, Jerry zajmuje sie organizacja spotkania – maja byc wyscigi i konkurencje zrecznosciowe, poczestunek oraz ogrodki piwne.

Yoo!!!

Więc wczoraj przesłałem fotki do Globyego z naszej ostatniej imprezki.Coparwda ta bedzie wyglądać troszke inaczej ale bedzie równie atrakcyjnie!!!
Ostatnia imprezka odbywała sie pod logiem Speed Clubu i tam też była prezentacja autek i imprezka.Teraz bedzie troszke inaczej ze wzgledu na lato chcemy zrobić imprezke plenerową!!!

Więc dziś wiem już troszke więcej niż wczoraj i przedstawie wam wstępny plan imprezki:

11.00 wyścigi na 1/4 milii
14.00 przejazd kolumną do miejscowości Łyszkowice
(około 10km od Skierniewic)
15.30 czasówka na specjalnie przygotowanym torze
(tu mam nadzieje ze popis dadza koledzy z rajdówek)
16.30 zręcznościówka
17.30 palenie kapci

Wszystkie autka zaproszone przez nas znajdą swoje miejsce na stadionie gdzie beda je mogli oglądać przybyli widzowie a po zakończeniu wszystkich konkurencj bedzie można skosztować dobrego poczęstunku i napić sie piwka w ogródku piwnym.
Całość imprezy bedzie prowadził DJ i potem przy wspólnym ognisku do późnych godzin wieczornych bedziemy mogli sie pobawić.
Pewnie padnie pytanie o koszta.Tego jeszcze nie wiem ale jak jakieś wogóle bedą to bedzie to symboliczna kwota 5 lub 10zł od auta :D
Forumowicz

Od: 18 kwi 2004, 13:00

Postprzez krzynio » 17 lip 2004, 14:06

O bulwa jego mać nie zrobie swojego samochodziku <płacze> a pewnie bym sie wybrał szit.
Mniam GTR ;) 1,3 bara to brrrrrr jedyne 300KM
Forumowicz

Od: 19 lis 2003, 12:32
Auto: wściekłe 323 GTR :) i mniej wściekłe 323 GTR :)))

Postprzez gonzo626 » 17 lip 2004, 15:52

krzyniu a co masz do zrobienia ze sie nie wyrobisz ? :) a pozatym ja bym sie pisal na te skierniewice tylko czekam na decyzje wiekszosci czy sami cos organizujemy czy lecimy do skierniewic :D
Forumowicz

Od: 22 maja 2006, 22:36
Auto: 929 HB 2.0 benz

Postprzez Herdi » 17 lip 2004, 18:07

Jerry napisał(a):
Globy napisał(a):Jutro wrzuce szczegoly, Jerry zajmuje sie organizacja spotkania – maja byc wyscigi i konkurencje zrecznosciowe, poczestunek oraz ogrodki piwne.

Yoo!!!

Więc wczoraj przesłałem fotki do Globyego z naszej ostatniej imprezki.Coparwda ta bedzie wyglądać troszke inaczej ale bedzie równie atrakcyjnie!!!
Ostatnia imprezka odbywała sie pod logiem Speed Clubu i tam też była prezentacja autek i imprezka.Teraz bedzie troszke inaczej ze wzgledu na lato chcemy zrobić imprezke plenerową!!!

Więc dziś wiem już troszke więcej niż wczoraj i przedstawie wam wstępny plan imprezki:

11.00 wyścigi na 1/4 milii
14.00 przejazd kolumną do miejscowości Łyszkowice
(około 10km od Skierniewic)
15.30 czasówka na specjalnie przygotowanym torze
(tu mam nadzieje ze popis dadza koledzy z rajdówek)
16.30 zręcznościówka
17.30 palenie kapci

Wszystkie autka zaproszone przez nas znajdą swoje miejsce na stadionie gdzie beda je mogli oglądać przybyli widzowie a po zakończeniu wszystkich konkurencj bedzie można skosztować dobrego poczęstunku i napić sie piwka w ogródku piwnym.
Całość imprezy bedzie prowadził DJ i potem przy wspólnym ognisku do późnych godzin wieczornych bedziemy mogli sie pobawić.
Pewnie padnie pytanie o koszta.Tego jeszcze nie wiem ale jak jakieś wogóle bedą to bedzie to symboliczna kwota 5 lub 10zł od auta :D

No to jade :D gdzie i kiedy :D
Pozdrawiam Herdi

Gravity Audio Experts
Forumowicz

Od: 16 lis 2003, 13:21
Auto: 323 1.8 GT

Postprzez Carrrlos » 17 lip 2004, 18:10

Tomasz760 napisał(a):
Carrrlos napisał(a): patent mam, więc na siebie to do 20m2 moge wypożyczyć jak trza

widzę żę kolega dawno nie pływal na żagielkach :) . Wprowadzono nowe taryfy :) i od ponad 3 lat mając patent żeglarza możesz pływać nawet Darem Młodzieży , ale tylko po śródladziu :)

to fakt, od 4 lat porządnie nie popływałem, jednynie co na godziny omegę brałem
Forumowicz

Od: 21 paź 2003, 21:49

Postprzez Herdi » 17 lip 2004, 18:12

Carrrlos napisał(a):
Tomasz760 napisał(a):

to fakt, od 4 lat porządnie nie popływałem, jednynie co na godziny omegę brałem

Też bym z chęcią tyłem na łajbę wsadził, nie siedziałem juz pod żaglalmi z 14 lat :(
Pozdrawiam Herdi

Gravity Audio Experts
Forumowicz

Postprzez Carrrlos » 17 lip 2004, 18:15

dwajcie te szczegóły, zdjecie też.
mamjedno zastrzeżenie, nie piszę się na to aby w planie był grill i browar bez noclegu. Jestem albo za zwykłym spotem dziennym, a jesli mają być wieczorne atrakcje to nie można ryzykować – a każdy po dniu atrakcji chętnie walnąłby po kilka pianek, ewentualnie kto nie umoczy, to jakoś nie za specjalnie chce mi się wracac do domu wieczorem, lepszy były jakiś tani nocleg.
Jest w pobliskim Bilimowie (10-15 KM od Skierniewic) ośrodek, w którym w maju byłem na zlocie f-body, fajne miejsce, domki, tanio, placyk, parking, stołówka, dużo trawy, itp.
ale się rozpisałem – generalnie jestem za, za grilem i browarem też, z noclegiem tym bardziej !
Forumowicz

Postprzez Herdi » 17 lip 2004, 18:20

Carrrlos napisał(a):..... dużo trawy, itp.

<lol> <lol> <lol> <lol> <lol> no ładnie
Pozdrawiam Herdi

Gravity Audio Experts
Forumowicz

Postprzez Carrrlos » 17 lip 2004, 23:14

Herdi napisał(a):
Carrrlos napisał(a):..... dużo trawy, itp.

<lol> <lol> <lol> <lol> <lol> no ładnie

ććććszzzzz, bo się wyda :D
chociaz nie ukrywam, ze lubię bardzo trawę..... do tego stopnia, że kiedyś drogą kupna zanabyłem kasiarkę spalinową 6 horse power i popierdalam sobie tu i tam, tzn. na działkach rodziców i teściów
Forumowicz

Postprzez Jerry » 18 lip 2004, 10:25

Jest w pobliskim Bilimowie (10-15 KM od Skierniewic) ośrodek, w którym w maju byłem na zlocie f-body, fajne miejsce, domki, tanio, placyk, parking, stołówka, dużo trawy, itp.

Yoo Carlos to powinniśmy sie znać bo ja pomagałem Johnemu w przygotowaniu rocznicy waszego klubu!!!Troszke lipa wyszła bo padało ale z tego co wiem i tak wszystkim sie podobało!!!
Jeżeli chodzi o noclego to moge go załatwić ale najpóźniej do wtorku musiałbym wiedzieć ile osób chciałoby sie przekimać.Myśle że jestem wstanie coś zorganizować.
Forumowicz

Postprzez Jerry » 18 lip 2004, 10:42

Zapomniałem jeszcze dodać ze przewidziane są nagrody w poszczególnych konkurencjach ale narazie sza zaeby nie zapeszyć.Wszystko zależy oczywiście od dobroczyńców!!!
Forumowicz

Postprzez Jerry » 18 lip 2004, 11:53

Teraz może kilka wskazówek jak dojechać:

Jadąc od Warszawy:
Z Katowickiej w Hucie Zawadzkiej skrecacie na Skierniewice(w prawo).Jadąc cały czas główną drogą przez Wycześniak Kamion dojeżdżacie do Skierniewic.Na wjeździe czesto strzelają suszareczkami więc prosze przy tabliczce Skierniewice zwolnić do 40km/h.Jakieś 500m za znakiem Skierniewice po prawej stronie jest duży parking przy firmie Amanda i tam prosze zatrzymać wasze Madzie i poczekać na mnie.Musielibyśmy sie tam spotkać o godzinie 10.30.Jeśli bedziecie jechać to dajcie znać na priva to wymienimy sie nr telefonów zeby był kontakt.Ja osobiście posiadam nr do Globyego,Tco,Jaksy i Staśka.Jeśli oni beda jechać to nie ma problemu.

Jadąc od Łodzi:
Możecie sie zabrać z TKL-em lub po przejechaniu Brzezin i Jeżowa stanąć na pierwszej stacji benzynowej po wjezdzie do Skierek(taka z zielonymi wstawkami ta stacja).Tu również spotkanie o 10.30.Prosze kontakt na priv w celu wymiany nr telefonów jak tkoś sie bedzie wybierał.

Jadąc od Łowicza:
Po minięciu Arkadii i Nieborowa dojedziecie do Mokrej lewej i prawej,tu prosze o lansiarski styl jazdy bo panowie w niebieskich autach również lubią tam suszyć.Jadac cały czas prosto dojedziecie do ronda przy Championie Tesco i Kauflandzie i na tym rondzie prosze skręcić w lewo i stanąć na parkingu pod Championem bo jest tam najwiecej miejsca.Również proponuje godzine 10.30\

No i ostatnia możliwość jadac od Katowic:
Skręcacie w w lewo do Rawy Mazowieckiej i dalej kierujecie sie na Skierniewice.Po wjeździe do Skierek jadac cały czas prosto dojeżdzacie do skrzyzowania i na nim skrecacie w prawo i kierujecie sie na Warszawe.Po przejechaniu jednego skrzyżowania dojedziecie do ronda i na nim tniecie prosto i jakieś 200m za nim bedzie parking pod firmą Amanda tak jak w przypadku kierunku od Warszawy tyle że tan parking bedzie nie po prawej a po lewej stronie.Jak coś to prosze nr telefonów na priva żebym wiedzieł co i jak.
Forumowicz

Postprzez Globy » 18 lip 2004, 11:55

Prosimy o rekomendacje chetnych/propozycje zastepstwa spota warszawskiego.
Klubowicz

Postprzez Jerry » 18 lip 2004, 12:29

Tu macie link do fotek z naszej ostatniej imprezki.Była ona troszke inna bo nie było pogody i po wyścigach udaliśmy sie do Speed Clubu tam mieliśmy pokaz uatek i bibke:

http://www.tkl.pl/index.php?s=zloty&fol ... ewice&sid=

Natomiast ta imprezka bedzie bardziej plenerowa...........
Forumowicz

Postprzez Carrrlos » 18 lip 2004, 15:29

Jerry napisał(a):

Yoo Carlos to powinniśmy sie znać bo ja pomagałem Johnemu w przygotowaniu rocznicy waszego klubu!!!Troszke lipa wyszła bo padało ale z tego co wiem i tak wszystkim sie podobało!!!
Jeżeli chodzi o noclego to moge go załatwić ale najpóźniej do wtorku musiałbym wiedzieć ile osób chciałoby sie przekimać.Myśle że jestem wstanie coś zorganizować.

ha no widzisz jaki świat jest mały, to fakt jedynie pogoda pokrzyżowała plany, miejsce wyścigów jest OK, ale za dużo tam ludzi, tor miał byc niby zamknięty a tu co raz jakieś tico z pindą przejeżdżały.
ale imprezka była fajnie zorganizowana
Forumowicz