Spotkanie użytkowników Polskiej Ja(Ma)zdy ;) w Warszawie
marcinkosky napisał(a):nie ma to jak czyszczenie jednego reflektora kawalkiem papieru
potem pojechalem na Shell zatankowac to umylem wszystkie reflektory i halexy
marcinkosky napisał(a):no w sumie racja ale nie ma to jak czyszczenie jednego reflektora kawalkiem papieru
nic nie przebije mojej popielniczki

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
Malutka napisał(a):Violu dzieki ze wrzucilas te zdjecia
a prosiem Ciem bardzo
Malutka napisał(a):nic nie przebije mojej popielniczki

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce
- Od: 20 lut 2006, 17:46
- Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8
Jaksa napisał(a):No to super , miejsca powoli zaczyna brakowacVioletka napisał(a):ale niedługo ruszy się stamtąd
Rowniez witam serdecznie , pojawie się jak czas pozwoli.Violetka napisał(a):a tak poza tym witam Jareczka (Ty tajniaku, kiedy się w końcu pojawisz?
Nio ruszy jutro albo pojutrze

POZDRO DLA WSZYSTKICH BLACK DEVIL 323
- Od: 24 wrz 2005, 17:39
- Auto: Mazda 323BG 1990r.
Cieszy mnie to bardzo – bedzie nowe wolne miejsceklawy323 napisał(a):Nio ruszy jutro albo pojutrze

Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Jaksa napisał(a): a moze ktos chce 929 3.0 V6 ( bez silnika ) klient chyba wyjechał z kraju bo od 2 lat nie daje znaku zycia
a części łatwo można sprzedać, bo takiego to jeszcze nie rozkręcałem i chętnie bym spróbował
Sprzedam różne części do mx-6
- Od: 23 sie 2005, 08:49
- Auto: Q50 3,0 TT, było 3 BL 2,3 MPS, mx6,626, 6 GH 2,5
Wiesz jak to wygląda po 2 latach stania ?MARRUD napisał(a): części łatwo można sprzedać

Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY