Witam
Mam maly problem z odpapeniem samochodu. Wsiadam chce odpalic a tu... niby kreci ale nie zapali... do tego nie swieca sie kontroli na desce ani nie dzialaja wskazniki ale niby zasilanie jest bo dziala wszystko (swiatla, radio, nawiew itp). Tez nie slychac po przekreceniu kluczyka stycznikow ktore zawsze pstykaja gdzies pod maska... Sytuacja ta nie zdarza sie caly czas tylko co ktores odpalanie auta... A co najdziwniejsze to chwile odczekam i wszystko znow dziala i pali normalnie.... Co to moze byc? prosze o pomoc
Problemy z zapaleniem
Strona 1 z 1
Może jakiś przekaźnik... Nie wiem, który, więc nie precyzuję.
http://download.mx3.info/mazdaspeed.exe
(v4.10)
oc.gd
zb.gd
zo.gd
zu.gd
agd.gd
fiat.cc
0sy.pl
vmix.pl
2sze.pl
feryt.pl
redface.pl
newjeans.pl
(v4.10)
oc.gd
zb.gd
zo.gd
zu.gd
agd.gd
fiat.cc
0sy.pl
vmix.pl
2sze.pl
feryt.pl
redface.pl
newjeans.pl
U mnie byly podobne obiawy przy zaplonie, z tym ze oprocz tego co wymieniales to mialem spadek mocy na niskich obrotach(troche szarpal) powyzej 3 000 obrotow wszstko hulalo, A jesli chodzi o gasniecie kontrolek na zegarach nie mialem tego. A ktoregos dnia wogole nie odpalil. Skonczylo sie na wymianie cewki i modulu u mnie w V6 skonczylo sie w kosztach 500-600 zl. posprawdzaj zaplon przewody swiece. To tyle z mojej strony.
Power with out control is nothing
- Od: 29 mar 2006, 11:50
- Auto: Mazda 6, 2.0
tez wlasnie jak by u mnie lekko cos szarpalo.... ale nie wiem mam nowy LPG SGI i jeszcze tak naprawde to nie wiem jak ma to auto na nim chodzic... Ja jeszcze mysle ze to moze byc jakis przekaznik albo stycznik...
Jest jedna rzecz dla której warto żyć .... MAZDA .... i nie liczy sie nic 
- Od: 24 lis 2004, 14:57
- Auto: mazda mx3
U mnie nic nie szarpie,ale mam identyczne objawy jak kolega PAVLIKOS. Domyślam się,ze jest od tego jakiś przkaznik,bo gdy jest wszystko dobrze, to słychać jak się załącza, tylko nie wiem który to jest. Ogolnie elektryka dziala poprawnie (radio gra, swiatla swieca, itp. )
- Od: 26 sie 2005, 08:00
- Auto: Audi A6 (C5) Sedan 2.8 V6 193 KM
No to ja mam podobnie, ale u mnie zgodnie z...
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=33365
to byl nowy kluczyk i nowy transponder. Dzis poszedlem z reklamacja powiedzialem ze w ogole nie dziala i dali mi do kluczyka nowa elektronike zobaczymy...
Mam nadzieje ze to bylo to bo jak znow sie przytrafi to bedzie oznaczac ze cos powazniejszego.
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=33365
to byl nowy kluczyk i nowy transponder. Dzis poszedlem z reklamacja powiedzialem ze w ogole nie dziala i dali mi do kluczyka nowa elektronike zobaczymy...
Mam nadzieje ze to bylo to bo jak znow sie przytrafi to bedzie oznaczac ze cos powazniejszego.
--- M6GG, 136KM, Exclusive, Disel 2.0 ----
- Od: 23 sty 2007, 19:57
- Auto: Mazda6 GG, 2.0, disel 2003
Strona 1 z 1