Ile może ważyć silnik FS i osobno skrzynia biegów?
1, 2
No wiem ze umowic sie z nim musze pod garazem. Nie mam zamiaru tego ciagac do siebie, chociaz nie mam daleko. Tak by bylo dobrze jak mowisz.
Noś odblaski i żyj When I go driving I stay in my lane but getting cut off it makes me insane I open the glove box reach inside I'm gonna wreck this fucker's ride...

qlesh napisał(a):No wiem ze umowic sie z nim musze pod garazem. Nie mam zamiaru tego ciagac do siebie
to w czym problem ? jesli przyslowiowy zbyszek z DHL ma przyjechac na 9ta to przykladowo o 8smej zaczynasz akcje i demontaz, jak sie wyrobisz przed czasem to te pare minut mozesz przeciez przypilnowac towaru czekajac na niego
- Od: 31 sty 2006, 00:43
jazzzy napisał(a):to w czym problem ?
W tym ze nie mam jeszcze kupca
Noś odblaski i żyj When I go driving I stay in my lane but getting cut off it makes me insane I open the glove box reach inside I'm gonna wreck this fucker's ride...

ja z moim facetem wyciagalam silnik od audi a4-mniej wiecej taka metoda jak pisal jazzy-tylko ze mielismy lancuch
dwie osoby powinny ci starczyc bo ja wcale a wcale pudziana nie przypominam 

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
Malutka napisał(a):ja z moim facetem wyciagalam silnik
Co robilas ze swoim facetem

Aa zadzwonic do firmy kurierskiej? Czemu na to nie wpadlem wczesniej 

1, 2