Tylko ja tak mam
Uwagi do funkcjonowania forum
od kilku dni nie gasną mi działy (zmiana ikon po przeczytaniu wszystkich topiców) zamkniętych wątków brak jak by ktoś pytał. Tematy w dziale gasna prawidłowo. Chodzi o same działy
Tylko ja tak mam
Tylko ja tak mam
jak to nie
Wysłany: 29 Paź 2006 | 21:51
Italiano napisał(a):Obecny czas to 29 Paź 2006 | 21:51
"W niebie Cię czeka nagroda, wielka nagroda tylko grzeszyć się nie waż, bądź nam posłuszny to pójdziesz do nieba
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
Musicie sobie sami przestawic w profilu 
Waluś napisał(a):od kilku dni nie gasną mi działy (zmiana ikon po przeczytaniu wszystkich topiców)
tco_tm napisał(a):No to widac musi tak byc, az bedzie dobrze.
Dobrze nadeszlo jak olśnienie tuż przed północą.
the right man in the wrong place...
jak wciskam Strona Glowna to mi sie tak krzaczy forum ( i tak czesto sie zdarza):
"Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (2) in /home2/mazda/forum.mazdaspeed.pl/db/mysql4.php on line 53
Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home2/mazda/forum.mazdaspeed.pl/db/mysql4.php on line 556
Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home2/mazda/forum.mazdaspeed.pl/db/mysql4.php on line 557
Warning: message_die(./language/lang_english/lang_main.php) [function.message-die]: failed to open stream: No such file or directory in /home2/mazda/forum.mazdaspeed.pl/includes/functions.php on line 660
Warning: message_die(./language/lang_english/lang_main.php) [function.message-die]: failed to open stream: No such file or directory in /home2/mazda/forum.mazdaspeed.pl/includes/functions.php on line 660
Warning: message_die() [function.include]: Failed opening './language/lang_english/lang_main.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home2/mazda/forum.mazdaspeed.pl/includes/functions.php on line 660
phpBB :
Could not connect to the database"
"Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (2) in /home2/mazda/forum.mazdaspeed.pl/db/mysql4.php on line 53
Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home2/mazda/forum.mazdaspeed.pl/db/mysql4.php on line 556
Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home2/mazda/forum.mazdaspeed.pl/db/mysql4.php on line 557
Warning: message_die() [function.include]: Failed opening './language/lang_english/lang_main.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home2/mazda/forum.mazdaspeed.pl/includes/functions.php on line 660
phpBB :
Could not connect to the database"
hmm, mi się dzisiaj przed chwilą nie chciało nic otwierać i musiałam probować po 10 razy, a poza tym od jaiegoś czasu a na 100% od wczoraj znowu nie przychodzą mi żadne powiadomienia o odpowiedzi pomimo zaznaczonej opcji na tak – o so chodzi 

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce
- Od: 20 lut 2006, 17:46
- Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8
Powiadomienia przychodzą tylko po pierwszym poście od ostatniego obejrzenia tematu.
Po kolejnych postach już nie dostajesz powiadomień (tak to przynajmniej kiedyś działało)
Po kolejnych postach już nie dostajesz powiadomień (tak to przynajmniej kiedyś działało)
Grzyby napisał(a):Powiadomienia przychodzą tylko po pierwszym poście od ostatniego obejrzenia tematu.
a można coś z tym zrobić, żeby działało jak do tej pory?
Grzyby napisał(a):już powinno być dobrze
no i gitara

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce
- Od: 20 lut 2006, 17:46
- Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8
System wysylania 'wiadomosci prywatnych' daje ciala i to ostro, wiadomosci czekaja na wyslanie chyba ze 24h, nie chcialo mi sie juz tego dokladniej sprawdzac. Co jest najbardziej istotne to fakt ze chcialem rozeslac informacje o planowanym spocie i pewnie kilka osob nie przyjechalo wlasnie z tego wzgledu ze nawet po samym spocie wiadomosci nadal zalegaja u mnie w skrzyce do wyslania. Panie adminie zrob pan cos z tym aby wiadomosci szly 'od kopa'. Niestety nie kazdy podaje swoj email lub gg zatem jedyna forma kontaktu to wlasnie PW.
- Od: 31 sty 2006, 00:43
Jest juz tutaj temat o zasadzie wysylania PW na forum – znikaja one ze skrzynki "Do wyslania" dopiero, gdy przeczyta ja adresat. Ja z racji szybkosci proponuje korzystac z przycisku e-mail, jesli jest dostepny dla danego Uzytkownika – wtedy przychodzi tresc maila, a nie kazdy fatyguje sie, by wejsc na forum po odebraniu wiadomosci o nowej PW.
jazzzy napisał(a):to znaczy ze ona do niego doszla i siedzi u odbiorcy w skrzynce a po jej przeczytaniu dopiero znika u mnie ?
Tak, gdy ja otworzy. Jesli usunales z folderu "Do wyslania", to ktos dostal powiadomienie, ale wiadomosci juz nie bedzie.
co się dzieje z wysłaniem wiadomości prywatnych? od dwóch dni mogę nic wysłać. jedyne co się pojawia to:
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, wwwadmin@mazdaspeed.pl and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, wwwadmin@mazdaspeed.pl and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
mike_mac
- Od: 6 kwi 2006, 14:40
- Auto: 323F BJ 2.0 DiTD RF3F '02