Pozdro dla Bartasa
www.mazdaspeed.pl
Jackyk napisał(a):bardzo milo Was poznac.
m4rcin napisał(a):Fajnie było. Szkoda tylko, że same Mazdy + Mondeo
m4rcin napisał(a):Pozdro dla Bartasa
darekk86 napisał(a):dowiedzialem sie ze moj silnik wymaga remontu (
Jackyk napisał(a):moze poza jedna osaba, od ktorej emanowala duuuzza niechec i jakies uprzedzenia
darekk86 napisał(a):Ale to i tak 1.3 a nie 2.0 v6
Violetka napisał(a):miej to w może miał/a okres
Violetka napisał(a):a kolor swoją drogą piękny ...
Violetka napisał(a):chyba Cię zdradzę z Jackykiem
Violetka napisał(a):o ile przyjedzie następnym razem
Jackyk napisał(a):...trzeba sie jeszcze jakos pozbyc Devila
Jackyk napisał(a):jak nie jak tak...
Wrosło w BroniszachAdaś napisał(a):klawy323 a ty bys sie swoim autem zjawil
Jaksa napisał(a):Wrosło w Broniszach
darekk86 napisał(a):Ja i tak nadal bede sie upieral ze w Twojej mazdzie fajny jest tylko kolor i dlatego wszystkim sie tak podoba No moze jeszcze felgi. No i wnetrze. No i swiatla. No i drzwi. No moze jeszcze silnik... ))
darekk86 napisał(a):Ja i tak nadal bede sie upieral ze w Twojej mazdzie fajny jest tylko kolor i dlatego wszystkim sie tak podoba No moze jeszcze felgi. No i wnetrze. No i swiatla. No i drzwi. No moze jeszcze silnik...
Jackyk napisał(a):tez jest fajne...
darekk86 napisał(a):Placisz tak jak za zwykly 1.3
darekk86 napisał(a):a wlasnie, ile to cos pali? 5-6 litrow (w koncu to 1.3)?
darekk86 napisał(a):Placisz tak jak za zwykly 1.3?
Violetka napisał(a):Jacek wysłałam Ci info na gg
Jackyk napisał(a):tylko podciagaja pod Rx-7 bo Rx-8 nie maja w tabeli...
Adaś napisał(a):PS nastepnym razem nawet jak bede blagal prosze mnie nei czestowac papierosami
Violetka napisał(a):tak, Devil chciał kiedyś przekręcić ubezpieczalnię, że to jest 650 bo tak na prawdę to jest 2 x 650, ale nie dali się
No to super , miejsca powoli zaczyna brakowacVioletka napisał(a):ale niedługo ruszy się stamtąd
Rowniez witam serdecznie , pojawie się jak czas pozwoli.Violetka napisał(a):a tak poza tym witam Jareczka (Ty tajniaku, kiedy się w końcu pojawisz?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości