Zaraz zaraz o ile pamiętam spotkanie odbyło się w miejscu, które wybrała demokratyczna większość, podobnie było z terminem. Marek zaproponuj konkretne miejsce lub miejsca, niech klubowicze wybiorą i będzie po sprawie, po co odrazu wytaczć działa, że ty miałeś daleko i śmigasz na PB a inni blisko i śmigają na LPG..................
Ja w Koszalinie jesio nie byłem i pod koniec sierpnia to czemu nie.....
2-4.07.2004 Spot 3-dniowy Klubu MazdaSpeed w Rykach
Zaraz zaraz o ile pamiętam spotkanie odbyło się w miejscu, które wybrała demokratyczna większość, podobnie było z terminem. Marek zaproponuj konkretne miejsce lub miejsca, niech klubowicze wybiorą i będzie po sprawie, po co odrazu wytaczć działa, że ty miałeś daleko i śmigasz na PB a inni blisko i śmigają na LPG..................
Ja w Koszalinie jesio nie byłem i pod koniec sierpnia to czemu nie.....
A czy ja narzekam? Gdybym narzekał to bym dwa razy do Ryk nie jechał chyba!
Chodzi mi o nieobecnych klubowiczów, fajnie byłoby z nimi się spotkać!
dlatego zaproponowałem spotkanie koło poznania, myślę że tam mogłoby naprawdę dużo aut przyjechać! Ale miejsce powinii wyszukać klubowicze z Poznania lub okolic (XisX). Ja bym chętnie zwiedził także inne rejony niż Ryki!
Luzik
jestem za
jestem za
Marku, nie zbierzesz w jednym miejscu i w jednym terminie ludzi, a pomysły ze spotami/zlotami na północy/południu/wschodzie/zachodzie, jak najbardziej, tylko wszystko musi być jakoś zorganizowane i wcześniej poddane wstępnej sondzie na forum.
sądzę, że w sierpniu będzie realny kolejny zlot , chociaz osobiscie jestem za tym żeby zorganizowac znów mega zlot na zakończnie "sezonu" we wrześniu,
... a miejsce .... to ludzie zdecydują
sądzę, że w sierpniu będzie realny kolejny zlot , chociaz osobiscie jestem za tym żeby zorganizowac znów mega zlot na zakończnie "sezonu" we wrześniu,
... a miejsce .... to ludzie zdecydują
- Od: 21 paź 2003, 21:49
Marku, nie zbierzesz w jednym miejscu i w jednym terminie ludzi, a pomysły ze spotami/zlotami na północy/południu/wschodzie/zachodzie, jak najbardziej, tylko wszystko musi być jakoś zorganizowane i wcześniej poddane wstępnej sondzie na forum.
sądzę, że w sierpniu będzie realny kolejny zlot , chociaz osobiscie jestem za tym żeby zorganizowac znów mega zlot na zakończnie "sezonu" we wrześniu
Możnaby zebrać jeśli dużo wcześniej (czytaj: teraz) ogłosiłoby się (atrakcyjny) plan zlotu. Ryki były dosyć dużą niewiadomą na kilkanaście dni przed spotem i wielu ludzi z daleka nie chciało jechać w ciemno (prawie że), chociażby problem noclegów!
A jeśli już teraz podałoby się konkretny termin i miejsce, to mogłaby być lepsza frekwencja!
Ja też popieram wrzesień na duży spot: wszędzie są zdecydownie tańsze noclegi niż w sezonie!
Pozdrawiam
OK, na pewno wszystko zostaloby przygotowane
Tylko siakas atrakcyjna miejscowka rekreacyjna z porzadnym placykiem.
Prosze bardzo : OKUNINKA
Baza noclegowa : ok. kilku tys. miejsc, pod każdym ośrodkiem spore parkingi, we wrześniu jesio pare barów jest otwartych
Plac: Baza PKS Włodawa –(wyasfaltowany) ścigać sie nie da, no może 1/4 z hamowaniem na płocie
, ale slalomy i zręcznościówki bez problemu
Odległość: dla większości zbyt duża – 250 od Warszawy nad samym Bugiem
Ogólnie : we wrześniu cisza, spokój, tanio, a jak by ciepło było to jeziorko i inne rekreacje – Park krajobrazowy, ścieżki rowerowe, Sobibór, Włodawa i coś tam jeszcze.
To tyle. Nuda nie............
Baza noclegowa : ok. kilku tys. miejsc, pod każdym ośrodkiem spore parkingi, we wrześniu jesio pare barów jest otwartych
Plac: Baza PKS Włodawa –(wyasfaltowany) ścigać sie nie da, no może 1/4 z hamowaniem na płocie
Odległość: dla większości zbyt duża – 250 od Warszawy nad samym Bugiem
Ogólnie : we wrześniu cisza, spokój, tanio, a jak by ciepło było to jeziorko i inne rekreacje – Park krajobrazowy, ścieżki rowerowe, Sobibór, Włodawa i coś tam jeszcze.
To tyle. Nuda nie............