witajcie!
niedawno kupilem mazde od niemca. dopiero teraz mialem okazje pojechac po calej nocy postoju na mrozie i podczas jazdy slyuchac bylo jakies trzeszczenie gornej czesci nadwozia podczas pokonywania nierownosci.
poczatkowo myslalem ze to uszczelka od szyberdachu ale po jego podniesieniu i wysunieciu nic sie nie zmienilo.
myslalem tez ze to tylne prawe drzwi sie nie domykaja etc.
mysle ze to uszczelki albo cos z blacha nie tak.
wczesniej auto mylem wiec mozliwe ze jakis lod pojawil sie w szczelinach karoserii.
po przejechaniu okolo 50km z wlaczonym grzaniem kabiny efekty stopniowo ustaly. w pogodny cieply dzien nic takiego sie nie dzieje.
czy ktos z Was ma takie uczucie?
pozdor4all
Trzeszczenie i strzelanie dachu (?)
Strona 1 z 1
gdzieś już o tym niedawno pisano
...poszukaj.
u mnie też coś takiego jest, i jest to gdzieś przy szyberdachu. ale u mnie trzeszczy w lecie kiedy z rana gdzieś śmigam. teraz z tym jest spokój. wskocz gdzieś na wyboje i jedź powoli, przyciśnij od środka na rogach ramkę szyberdachu i powinno przestać. tak jest u mnie
pozdro i najlepszego w nowym rocku

u mnie też coś takiego jest, i jest to gdzieś przy szyberdachu. ale u mnie trzeszczy w lecie kiedy z rana gdzieś śmigam. teraz z tym jest spokój. wskocz gdzieś na wyboje i jedź powoli, przyciśnij od środka na rogach ramkę szyberdachu i powinno przestać. tak jest u mnie
pozdro i najlepszego w nowym rocku

"... prędkość była ok, to zakręt był za wąski..."
dzieki za info.
przynajmniej wiem ze to cos jakby normalnego.
a co do tego ze bylo juz o tym pisane, jako ze jestem nowy i nie sledze wszystkiego nie sadze bym szybko wygenerowal takie zapytanie aby akurat odnalezc temat o ktorym wspominasz.
jesli mozesz podaj mi linka.
pozdro w nowym
przynajmniej wiem ze to cos jakby normalnego.
a co do tego ze bylo juz o tym pisane, jako ze jestem nowy i nie sledze wszystkiego nie sadze bym szybko wygenerowal takie zapytanie aby akurat odnalezc temat o ktorym wspominasz.
jesli mozesz podaj mi linka.
pozdro w nowym
yegomość KY3ORR
- Od: 29 paź 2006, 23:34
- Auto: 626 GE, 2.0i, 1993r
no cóż, mimo starań nie znalazłem tego tematu. kliknij "szukaj" w opcjach na górze strony i wpisz jakieś słowo klucz np. trzeszczenie i zerkaj, może coś namierzysz. niedługo postaram się jeszcze poszukać. jak znajde to dam znać na tym temacie.
pozdro.
i zaglądaj częściej na forum
pozdro.
i zaglądaj częściej na forum

"... prędkość była ok, to zakręt był za wąski..."
Strona 1 z 1