glupio tylko bo na tej ulotce byly jakies smieszne zapiski z mapka dojazdowa
Ulotki klubowe | Chcesz wspomóc promocję – wejdź!
dzis przed 17ta pod Carrefourem na Glebockiemj wreczylem ulotke kierownikowi srebrnej 323F BA rej.WWL:)
dzis ok 19 na 1 poziomie parkingu w Carrefour na Glebockiej:
ciemnozielona 626 GE WWL
szampanski Cronos WJ
czerwona 323F BA
niebieski mettalic Mazda 3
ciemnozielona 626 GE WWL
szampanski Cronos WJ
czerwona 323F BA
niebieski mettalic Mazda 3
Ja przed 10min. zostawiłem za wycieraczką ulotke Srebrnemu Xedzikowi 6 EBE ...
... a kamieniami w dzieci nie rzucam bo nie wiem które moje 
- Od: 26 wrz 2005, 18:55
- Auto: Toyota Corolla E11 1.6 VVT-i
Dzisiaj około 15:00 na 1 poziomie parkingu BOMI przy Osiedlu pod Dębami, zostawiłem za wycieraczką ulotkę srebrnej 'szóstce' kombi o numerze WA15***
Moja nowa Mazda 6 "wyjechała z tłumu"... http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=59909&start=0
- Od: 4 lut 2006, 00:00
- Auto: M6 '08 GH 2.5 MZR TOP
W Częstochowie przez ostatni tydzień zostawiłem ulotki:
– czarna MX3 – ul. Szajnowicza
– czerwona 323 BG – Wilsona
– szara 323 BG – parking Castorama
– biała MX3 – Racławicka
– czarny Probe I gen – Dekabrystów
i jeszcze jakieś ale nie pamiętam jakie...
– czarna MX3 – ul. Szajnowicza
– czerwona 323 BG – Wilsona
– szara 323 BG – parking Castorama
– biała MX3 – Racławicka
– czarny Probe I gen – Dekabrystów
i jeszcze jakieś ale nie pamiętam jakie...
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
przed chwilą zatrzymałam Pana w mazdzie xedos wiśniowej (WWL coś tam) i powiedziałam mu o klubie był mocno zdziwiony bo to już jego 6 mazda a nic nie wiedział o klubie
z racji tego że nie posiadam ulotek zapisałam mu na kartce adres strony
być może dziś pojawi się na spotkaniu klubowym
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Była 626 GE KL | Była 323 BG B6 "małyszolot"; Będzie... :D | Kiedyś zdobywczyni 997 obecnie 69 ;) |
- Od: 7 wrz 2006, 22:19
- Auto: mazda 6
Przed wczoraj na parkingu M1 w Cz-wie dostały ulotki:
– ciemno-niebieska GE
– szara F BG
– szampańska GE
– ciemno-zielona TA
– ciemno-niebieska GE
– szara F BG
– szampańska GE
– ciemno-zielona TA
dzis dalem na nieswiadomce klientowi ulotke.. w domu sobie obejrzy 

Wczoraj na parkingu Castoramy zaczepiłem właściciela turkusowej BA i wręczyłem mu ulotkę – mówił, że był w klubie Toyoty i zajrzy do naszego
Parking dla kadry Politechniki Częstochowskiej pod budynkiem dziekanatu WIMiI, ulotka znalazła się za wycieraczką czerwonej 323C
Parking dla kadry Politechniki Częstochowskiej pod budynkiem dziekanatu WIMiI, ulotka znalazła się za wycieraczką czerwonej 323C
przed chwilą dorwałam chlopaka w 323f ciemno zielonej, wreczyłam mu ulotke pogadalismy kilka minut dałam mu namiary na siebie i prawdopodobnie pojawi sie ze mna na spocie we wtorek
w każdym razie na pewno wejdzie na strone 
Była 626 GE KL | Była 323 BG B6 "małyszolot"; Będzie... :D | Kiedyś zdobywczyni 997 obecnie 69 ;) |
Zanetkaaa napisał(a):przed chwilą dorwałam chlopaka w 323f ciemno zielonej, wreczyłam mu ulotke pogadalismy kilka minut dałam mu namiary na siebie i prawdopodobnie pojawi sie ze mna na spocie we wtorek język w każdym razie na pewno wejdzie na strone oczko
ech, no żeby dziewczyna wyrywała facetów "na Mazdę"... co za czasy
Pozdrawiam,
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Xionc napisał(a):ch, no żeby dziewczyna wyrywała facetów "na Mazdę"... co za czasy
ja go nie wyrywałam
Żanetkaaa ja tez takiemu jednemu dalam ulotke i namiary na siebie, bardzo chcial przyjechac...a potem dostalam sms'a "chodzisz z kims?" szczeka mi zjechala-no a jak napisalam ze nie "chodze" tylko z kims zyje to juz wiecej sie nie odezwal 

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
Malutka
mi też szczęka zjechała jak to przeczytałam
wracając do tematu jedną ulotke dałam panu w 626 ge srebrnej w Wołominie – jak podchodziłam z ulotka specjalnie wyjeta dla niego (siedział w samochodzie )mało mnie swoim psem nie poszczuł (chyba york
) nie chciał wziąć ulotki ale mu wcisnęłam to sie zdziwił i przeczytał
2) zielony cronos u mnie przed blokiem parkuje wiem że to mój sasiad ale nie moge namierzyc który
poki co jedna ulotka za wycieraczka 

wracając do tematu jedną ulotke dałam panu w 626 ge srebrnej w Wołominie – jak podchodziłam z ulotka specjalnie wyjeta dla niego (siedział w samochodzie )mało mnie swoim psem nie poszczuł (chyba york

![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
2) zielony cronos u mnie przed blokiem parkuje wiem że to mój sasiad ale nie moge namierzyc który