Słabe ogrzewanie tylnej szyby
Strona 1 z 1
mam pytanie: czy w obecnym okresie 10-15 min to nie za dlugo jak na pozbycie sie rosy z tylnej szyby? Co moze byc przyczyna tak slabego wedlug mnie dzialania ogrzewnia tylnej szyby i jak (czy) mozna to naprawic?
Moze zniszczone sa juz te pomaranczowe "grzaleczki"?
Chyba ze cos nie laczy.
Witam,
Posprawdzaj jeszcze wszystkie łączniki na kablach, styki na przekaźniku, bo ogrzewanie tylnej szyby to największy odbiornik w aucie a jak jakies styki albo kable są zaśniedziałe to za duży prąd przez nie nie popłynie co według mnie może skutkować tak wolnym działaniem Twojego ogrzewania.
Pozdro,
Posprawdzaj jeszcze wszystkie łączniki na kablach, styki na przekaźniku, bo ogrzewanie tylnej szyby to największy odbiornik w aucie a jak jakies styki albo kable są zaśniedziałe to za duży prąd przez nie nie popłynie co według mnie może skutkować tak wolnym działaniem Twojego ogrzewania.
Pozdro,
===Radziu===
- Od: 19 lis 2003, 09:40
- Auto: 626 GF 1,9i
radziu napisał(a):Witam,
Pozdro,
dokładnie tak, straty prądu na złaczach równa się dupa na tylnej szybie
- Od: 21 paź 2003, 21:49
Strona 1 z 1