Witam
czy tak powinno byc ze w mojej madzi caly czas widac ile jest paliwa nawet gdy wyciagniety jest kluczyk ze stacyjki?
i jeszcze jedno na desce sa 4 kontrolki od oleju od akumulatora od recznego i jeszcze takie swiatelko (jakby swiatla mijania) od czego ona jest? i czy po przekreceniu kluczyka w pozycje 1 powinny zaswiecac sie one wszystkie?(u mnie tak jest ) a po odpaleniu silnika gasna nie liczac recznego
czekam pilnie na odp
Caly czas pokazuje stan paliwa
Strona 1 z 1
Mikula napisał(a):czy tak powinno byc ze w mojej madzi caly czas widac ile jest paliwa nawet gdy wyciagniety jest kluczyk ze stacyjki?
Tak
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
Mak napisał(a):Wątek powinien kandydować do tytułu w konkursie na najkrótszą odpowiedż
Zawsze mogłem odpowiedzieć "no"

Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
Mnie to nie przeszkadza.Mikula napisał(a):caly czas widac ile jest paliwa nawet gdy wyciagniety jest kluczyk ze stacyjki
Mikula napisał(a):od czego ona jest?

Tak.Mikula napisał(a):powinny zaswiecac sie one wszystkie?(u mnie tak jest ) a po odpaleniu silnika gasna nie liczac recznego
Pozdrawiam
..::GofNet::..
http://download.mx3.info/mazdaspeed.exe
(v4.10)
oc.gd
zb.gd
zo.gd
zu.gd
agd.gd
fiat.cc
0sy.pl
vmix.pl
2sze.pl
feryt.pl
redface.pl
newjeans.pl
(v4.10)
oc.gd
zb.gd
zo.gd
zu.gd
agd.gd
fiat.cc
0sy.pl
vmix.pl
2sze.pl
feryt.pl
redface.pl
newjeans.pl
mazda 323f 1,6 16v 94r BG (z otwieranymi swiatlami)
juz w drugim temacie piszesz ze masz otwierane swiatla.. juz samo 323F BG to oznacza
jak to wiekszosc swiezo upieczonych forumowiczow;)

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Polecam Ci zdobycie intrukcji i 2 książek typu "sam naprawiam" do Mazdy 323 BG – wystarczy tylko trochę poszukać na forum
Strona 1 z 1