Kalendarze MazdaSpeed 2007 – wyjątkowy zakup!
Moja wpłata doszła wczoraj – mam nadzieję, że kalendarz na sobotę będzie 
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Violetka napisał(a): Mam jednak nadzieję, że do 5 stycznia kalendarze będą już u Devila
brii napisał(a):Moja wpłata doszła wczoraj – mam nadzieję, że kalendarz na sobotę będzie
ktora ? hehe 13.1
przecieiż zrobiłem QuickMoney – w momencie przelewania pieniądze są na koncie odbiorcy – sprawdzałem nie raz...
Nie przeczytałem całego posta – myślałem, że już są a tylko jest opóźnienie w wysyłce
ravo napisał(a):Violetka napisał:
Mam jednak nadzieję, że do 5 stycznia kalendarze będą już u Devila
Nie przeczytałem całego posta – myślałem, że już są a tylko jest opóźnienie w wysyłce
Trusted computing – Yes or No?
Violetka napisał(a):Bardzo Was przepraszam, ale będą opóźnienia w wysyłce kalendarzy.
Spoko, każdy Ma swoje obowiązkia a klubem zajmuje sie w chwili wolnej (którą w dzisiejszych czasach znależć to skarb) to zrozumiałe. Dlatego jak sie nie da to nie da. Jak dla mnie nikt nie musi siedzieć po nocach, trudno.
Wogóle fajnie że sie tym zajmujecie i wielki dzieki za to.
pozdrawiam.
- Od: 24 maja 2005, 14:10
- Auto: MAZDA mx3 BP-T
mX-MEN napisał(a):A kto pierwotnie miał się zająć projektem i dał d...
to już jest nie istotne, najważniesze jest to, abyście je jak najszybciej dostali

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce
- Od: 20 lut 2006, 17:46
- Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8
Widze, że macie problemy
Wpadłem w świąteczny nastrój i przygotowalem projekt
Pisałem do Globiego na gg, żeby mu to wysłać, ale się nie odzywał, więc tu wstawiłem.

Pisałem do Globiego na gg, żeby mu to wysłać, ale się nie odzywał, więc tu wstawiłem.

Ostatnio edytowano 23 gru 2006, 00:31 przez letkoletki, łącznie edytowano 2 razy
Nie liczy się cel, liczy się podróż...
- Od: 4 mar 2006, 17:18
letkoletki napisał(a):Widze, że macie problemy
Teraz jest git

jacobs napisał(a): już jest chyba zrobiony![]()
To może ktoś nam zrobi prezent na święta i pokaże jak bedzie wyglądał nasz kalendarz
Ostatnio edytowano 22 gru 2006, 17:53 przez mX-MEN, łącznie edytowano 1 raz
- Od: 1 lis 2005, 13:02
- Auto: Xedos 6 KF '94 / B 1600 '83 / Vivaro 1,9DI '03 / Fazer1 '11 /
letkoletki, dziękuję ale sam projekt już jest, teraz trezba go tylko zrobić w odpowiednim formacie i popoprawiać wszystkie detale, drobiazgi i szczegóły i w sumie z tym jest najwięcej roboty...niestety, ale zawsze wykończenie czegoś jest najbardziej pracochłonne i czasochłonne 

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
Violetka napisał(a):teraz trezba go tylko zrobić w odpowiednim formacie i popoprawiać wszystkie detale, drobiazgi i szczegóły i w sumie z tym jest najwięcej roboty...
Czyli prawie nic nie zrobiliście

ps. gadalem z jacobsem, średnio mi sie projekt podoba i lepiej żebyście pokazali go na forum
każdy sam sobie zobaczy i oceni
Nie liczy się cel, liczy się podróż...
- Od: 4 mar 2006, 17:18
mX-MEN napisał(a):Nie będzie prezentu

letkoletki napisał(a):średnio mi sie projekt podoba
z każdą rzeczą tak jest, że nie każdemu się podoba, jest nas zbyt wiele aby "zrobić dobrze" wszystkim

Odcisk uśmiechu prezesa w betonie zbrojonym 
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Jacol napisał(a):Odcisk uśmiechu prezesa w betonie zbrojonym

... a kamieniami w dzieci nie rzucam bo nie wiem które moje 
- Od: 26 wrz 2005, 18:55
- Auto: Toyota Corolla E11 1.6 VVT-i
***XXX***
wybacz ale kobiety na poczcie po okresie swiatecznym zapominaja jak sie nazywaja
Hmm a nie bedzie problemu z rozpoznaniem wplaty? Chyba jest jeszcze ktos z kombinacja x w nicku??
Hmm a nie bedzie problemu z rozpoznaniem wplaty? Chyba jest jeszcze ktos z kombinacja x w nicku??

good girls go to heaven bad girls go everywhere...