Pamiętacie wypadek tego okrętu w którym ucierpiało około 4 tyś Mazd.
Na okręcie znajdowały się modele:
Mazda 3 Sedan
Mazda 3 Sport
Mazda 3 4-Door
Mazda 3 5-Door
CX-7
Mazda 5
Mazda 6
MX-5 Miata
RX-8
Na stronie producenta są podane numery VIN tych samochodów w formacie *.PDF.
http://www.mazdausa.com/MusaWeb/displayPage.action?pageParameter=aboutPress
Mazda USA
Strona 1 z 1
hehe, ciekawa jestem za ile 

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce
- Od: 20 lut 2006, 17:46
- Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8
Fiveopac napisał(a):i jeden okręt cargo w stanie do poprawek lakierniczych

Oświadczają, że auta nie będą sprzedawane jako nowe
Więc będzie dobra promocja
Ciekawe, bo oglądając zdjęcia, można by przypuszczać, że te kontenery które były na samym dole, mało się przechyliły i auta w nich mogły nawet nie ucierpieć.
Jestem ciekawy czy oni sprzedają wszystkie te auta, czy tylko uszkodzone w promocji.
A tak Mazda się starała zdobyć klientele na rynku USA, a po tej wpadce ludzie się obawiają, żeby się im nie trafiło jakieś trefne auto.
Ciekawe, bo oglądając zdjęcia, można by przypuszczać, że te kontenery które były na samym dole, mało się przechyliły i auta w nich mogły nawet nie ucierpieć.
Jestem ciekawy czy oni sprzedają wszystkie te auta, czy tylko uszkodzone w promocji.
A tak Mazda się starała zdobyć klientele na rynku USA, a po tej wpadce ludzie się obawiają, żeby się im nie trafiło jakieś trefne auto.
- Od: 30 paź 2005, 06:23
- Auto: '03 Ford Focus ZX3
andrev001 napisał(a):A tak Mazda się starała zdobyć klientele na rynku USA, a po tej wpadce ludzie się obawiają, żeby się im nie trafiło jakieś trefne auto.
He to cekawe co napisałeś.
To tak jak u Nas, Takie czasy że Już nawet do kupna auta z salonu trzeba brać fachowca żeby sprawdził czy auto nie było bite(bo tatuś-właściciel salonu dał synkowi poszaleć i poświrować), jak na gełdze

- Od: 24 maja 2005, 14:10
- Auto: MAZDA mx3 BP-T
andrev001 napisał(a):ale nie mogę go odszukać...
szkoda

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce
- Od: 20 lut 2006, 17:46
- Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8
Strona 1 z 1