mbmaster napisał(a):Że tak spytam czy przewidziana jest jakas wigilia klubowa?
O! I prezęty
www.mazdaspeed.pl
mbmaster napisał(a):czy przewidziana jest jakas wigilia klubowa
czy przewidziana jest jakas wigilia klubowa?
m4rcin napisał(a):Chcemy jeszcze raz się spotkać w "starym" roku i pochwalić prezentami (ew. ruzgami) Są dwa terminy do wyboru – 27. (środa)
m4rcin napisał(a):Co powiecie na wspólne wyjście do:
a) teatru
m4rcin napisał(a):b) kina
m4rcin napisał(a):c) basen
m4rcin napisał(a):Czekamy z Malutką na propozycje miejsc spotów do przezimowania. Ja na razie biorę pod uwagę te w których byliśmy:
a) Arena
b) Dziki Młyn
c) Pizza Hut na Bemowie jak to kiedyś bywało
d) Peonia Macedonia raczej odpada po wczorajszym zamieszaniu z rachunkiem (chyba, że się uprzecie )
e) HulaKula
f) Alibaba
g) Dziki Zakątek
h) McDonald`s na Połczyńskiej
m4rcin napisał(a):Ale tam mają szklanki gratis
m4rcin napisał(a):a) teatru
b) kina
c) basen
m4rcin napisał(a):byliśmy:
...
h) McDonald`s na Połczyńskiej
Violetka napisał(a):zapomniałeś jeszcze o Mc Donaldzie na Puławskiej – blliżej Piaseczna
Wałbrzyskiej r. Puławskiej
Wiertniczej
Łopuszańskiej
i Conrada język
mbmaster napisał(a):Hehe w MC na Połczyńskie juz nie jadam czesto maja nieswierza kuchnie a w dodatku cheesburgery smakuja jak kawale gowna. Za to obok na Lauzrowa rog gorczewskiej serwuja pyszne tylko ze do 23 maja czynne niestety.
DEVIL napisał(a):mbmaster napisał:
czy przewidziana jest jakas wigilia klubowa
ogolnie wczorajsze spotkanko mialo na celu spotkanie przed świętami i złożenie sobie życzeń
Malutka napisał(a):ale widze ze Domelxyz tez niezle sobie radzi oczko
Domelxyz napisał(a):He he nie ma co się chwalić aczkolwiek jak patrzę z perspektywy czasu to się sam śmieję – drugiego dnia pracy zjadłem wszystkie kanapki które były w menu w ciągu przerwy lunchowej
Domelxyz napisał(a):drugiego dnia pracy zjadłem wszystkie kanapki które były w menu w ciągu przerwy lunchowej
Domelxyz napisał(a):Jeszcze na papierosa zdążyłem wyskoczyć
Zanetkaaa napisał(a):Co do Mac'a na Ostrobramskiej to lokal jest Ok
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość