no niestety frekfencja rzecyziwscie nie dopislala:(
jak cos podrzucam kilka fotek co rowniez pstryknalem na polance kilka ujec podobnych ( Huano nie powiedzial jak bedzie focil hehehehe )
Miło słyszeć że moje autko komus się jeszcze podoba (bo jeśli chodzi o linie nadwozia to dla więkoszości wypada słabiutko przy MX-3). Moje autko co prawda jest oficjalnie nazwane 626 coupe (bo robiona na Europę), ale sam nie raz używam nazwy MX-6 I generacji. jeśli chodzi o fotki – pare można znaleźć w dziale nasze Mazdy. Jeśli chcesz mogę dorzucić jeszcze kilka – tylko najpierw je zmniejsze. A przy okazji – jakiej wielkości (pojemność) maksymalnie wysłać fotki na adres klubu i ile maksymalnie w 1 mailu??
Pozdrowienia
Huano
---------------------
MX-3 1.8 V6 wersja USA '92. Była: 626 GD coupe 2.0i DOHC 16V FE3 '90 – niestety blacharka nie wytrzymała próby czasu...
Hehehe – czujny jestes W Trójmieście to normalne – tak wyglądają osoby które nie mają Mazdy :D:D A tak na serio to obciąłem im głowy żeby potem ktoś mnie nie ciągał po sądach. Kolor autka w rzeczywistości jest jeszcze ładniejszy – po szczegóły zapraszam do agenta – ale autko mu się udało. Po cichu powiem tylko że usłyszałem że to jeszcze nie koniec zmian...
Pozdrowienia
Huano
---------------------
MX-3 1.8 V6 wersja USA '92. Była: 626 GD coupe 2.0i DOHC 16V FE3 '90 – niestety blacharka nie wytrzymała próby czasu...
hej agencie , czy masz w planach założenie swojego tematu w "Nasze Mazdy"? sądząc po fotkach zmodernizowanej furki to jak najbardziej warto wstawić więcej... chętnie bym się dokładniej przyjrzał jak wyglądają listwy boczne w kolorze nadwozia, bo sam nie wiem czy się w to nie pobawić. możesz zdradzić czym to jest pomalowane? czy jest jakiś podkład, itp. pozdrawiam p.s. kolor rzeczywiście obłędny!
Prawdopodobnie coś takiego opiszę ładnie na forum , w planie tez jest zrobienie całej stronki www o przeróbce i Tuningu na podstawie Mazdy 323F.
Najwiekszy problem to czas Chwilowo jestem na Urlopie więc czas tez płynie bardzo szybko chociaż zdecydowanie inaczej
Fotki wrzucę jutro – niestety chwyciło mnie jakieś choróbsko (mam ponad 38 stopni gorączki) i ledwo trafiam w klawisze... Jutro z rana mam nadzieję że będzie lepiej więc podrzucę fotki
Pozdrowienia
Huano
---------------------
Jakby wam się chciało to od piątku jestem z żoną w Stegnie, blisko z Gdańska. Wezmę pare naklejek klubowych na wszelki wypadek.
Kontakt do mnie 501-284-789