Alexs napisał(a):ale nic, dalej pewnie wpatrzony w deskę

www.mazdaspeed.pl
Alexs napisał(a):ale nic, dalej pewnie wpatrzony w deskę
Jaksa napisał(a):Dobry w tym jest , tez Jarka widziałem w takiej akcji
Dawno by juz zadzwonilAlexs napisał(a):Ty mu pomóż może chłopakowi się silnik gotuje albo olej bierze,
Daj spokój , zawsze jestes mile widziany , kawa tez się znajdzieDEVIL napisał(a):pozdrowionka dla Jareczka (Jaksy) mila rozmowa pozawracalem mu d...e troszke
darekk86 napisał(a):A ja mam pytanie troche dziwne, ale ciekawie mnie.
Kto byl na poczatku sezonu na Bemowie na wyscigach na 1/4 mili? Bo wtedy tam bylem i na parkingu spotkalem 2 chlopakow stojacych obok siebie dwiema mazdami 323F BA szarymi (silniki 1.5 bo narzekali ze im olej bierze). A ze zawsze szukalem wlasnie takiego samochodu ale nigdy go dokladnie nie ogladalem i wlasnie wtedy z nimi troche pogadalem, opowiedzieli mi sporo o tym modelu i przez to dwa tygodnie temu, po dlugim czasie poszukiwan kupilem 323F BA V6.
I z checia bym sie teraz z tamtymi 2 osobami spotkal, bo wydawali sie sporymi fanami mazdy. Dlatego mysle ze odwiedzaja to forum.
Jesli to ktos z bywajacych tu to prosze o kontakt.
Wlasnie znalazlem fotki tych mazd! Oto one:
Ktos wie czyje to?
Pozdrawiam
Darek
Zmien na K800i polecam, tam jest aparat 3,2 to juz coś.....Adaś napisał(a):nie da rady.. Nokia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości