Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12) Moja Madzia ;)
hej malutka, zazdroszcze Ci twojej madzi, mojej jeszcze bardzoooo daleko do takiego wygladu. pasujesz do swojej madzi, bo obie jestescie bardzo piekne. powiedz mi tylko, co znaczy 'lekko odswiezony kolor'. czyzby chodzilo Ci o calkowite lakierowanie 'efci', czy moze jakas chemia, preparaty, polerka.
dzieki za taki mily komentarz odswierzenie-konkretnie to przed letnim zlotem w rykach, wzielam polerke, paste Tempo i madzia wygladala jak nowa teraz czeka ja lakierowanie po calosci...niestety ten wypadek ale niedlugo powinna odzyskac pelnie swietnosci
good girls go to heaven bad girls go everywhere...
Wodzu chodzi ci o pierwsza fotke po wypadku?...owszem bylam na letnich, ale nie bylo wtedy jeszcze sniegu, tylko zima objawiala sie deszczem, jakbym miala zimowki, to pewnie wcale bym mazdy nie wyprowadzila z poslizgu i walnela centralnie w tego passata, a nie kantem
Siw-y napisał(a):wazne ze juz masz mache we wlasciwym kolorze
no fakt-z niebieska wygladala jak totalny szrot...wszystko dzieki Golemu
a zderzaczek pozostanie/pozostał ten sam co był ? Czy jakiś inny wzór? A może seryjny?
Ogólnie rzecz biorąc to fajna mazdka tylko jakieś ładniejsze aluski by się przydały.. Pozdrawiam
ciekawy jestem co to za zderzaczek, a tym bardziej co to za podkładka pod tylny zderzak , bo też jakieś szukam.. A może zapodasz jakieś fotki .. czy dopiero jak będą zamontowane ?
fotki dopiero jak zostana zamontowane a to z racji tego ze w tej chwili nie wygladaja zbyt reprezentacyjnie ale beda bardziej oplywowe niz te poprzednie, co prawda ta nakladka na tyl najmniej mi sie podoba...no ale przynajmniej tworzy calosc z przodem...a jak znajde cos bardziej urzekajacego zawsze moge zmienic
zderzaki pomalowane, tylko brak siatki, dzis zostaly zamalowane czarne pasy na dole drzwi i zostal spasowany przod, po ostatnim malowaniu blotnika i swiatla.... mysle ze jak dobrze pojdzie za kilka dni wrzuce fotki
...w Koninie ktos mnie prosil o namiary na faceta od zderzakow i pamietam ze prosilam aby ta osoba sie do mnie odezwala bo ja napewno zapomne kto to byl?? przepraszam zakrecona jestem...........
No w końcu hehe dawaj mi tu fotki. Cholera szkoda, że nie jestem tu już moderatorem bo bym Ci zagroził zamknięciem tematu jak się fotki tu jutro nie znajdą