Zabezpieczenia antykradzieżowe
Tez to mam. Nieco upierdliwe na poczatku, potem wchodzi w nawyk i do jakiekolwiek auta wsiadasz, odruchowo lecisz z raczka do znanego tylko sobie miejsca. Calkiem dobra metoda, chociaz najczesniej odciecie jest montowane tylko w kilku miejscach i jesli zlodziej ma szczescie – trafi.
najlepszym zabezpieczeniem mojej madzi jest to, że nie ma klamek
heheh ale jest i alarm. Jak byłem wykupić AC w Unice to kobita pytała sie o jakieś dwa zabezpieczenia jakie musze posiadać aby wykupić AC np. alarm, blokaby itp. to jej powiedziałem żę mam alarm a drugim zabezpieczeniem jest brak klamek i wszystko by przeszło na legalu ale jak mi powiedziała 3 000PLN to zrezygnowałem, normalnie wyszło jakieś 1700 ale ja miałem zaznaczone że ubezpieczenie obejmuje także imprezy o podwyższonym ryzyku tj. zloty, wyścigi, spoty itp.
- Od: 4 sty 2004, 13:03
- Auto: Madzia 6 GY
Patrykk dobrze pisze załóż sobie odcięcie mechaniczne sam nie do wykrycia, a poza tym nikt o tym nie wie, w warsztacie nie zostawiaj kluczy, najlepiej być przy montażu, a pomysł a innym miastem w pytę!!!!!!
ŚWIECĄC WŁASNYM PRZYKŁADEM POPRWAWIASZ BILANS ENERGETYCZNY KRAJU!!!!!!!!!
"nie ma takiego miasta LONDYN , jest Lądek , Lądek Zdrój..." hehehehe
???????????FAJNY MAM AVATAR, NIE
????????????
"nie ma takiego miasta LONDYN , jest Lądek , Lądek Zdrój..." hehehehe
- Od: 19 sty 2004, 16:52
- Auto: FORD FOCUS 1.8 16V KOMBI
juz mnie postraszyli ze ukradna mi zaslepki w kolach
poradzcie czy mozne je jakos zamocowac, nawet boje sie sobie wyobrazic co bym zrobil kolesiowi jakbym go zlapal.
Kiedys jak stalem w oknie to zauwazylem jak pod moimi oknami przechodzil gowniarz i gwozdziem przejechal po karoserii sasiada samochodu. wyskoczylem na ulice w samych gaciach, zlapalem gnojka i tak mu wlalem – nie potrafilem sie opanowac.
pozdrawiam Tomek
Kiedys jak stalem w oknie to zauwazylem jak pod moimi oknami przechodzil gowniarz i gwozdziem przejechal po karoserii sasiada samochodu. wyskoczylem na ulice w samych gaciach, zlapalem gnojka i tak mu wlalem – nie potrafilem sie opanowac.
pozdrawiam Tomek
- Od: 4 lip 2004, 06:43
- Auto: Mazda 3 2.0 2017

A co zrobić żeby nie ukradli? Zrobić ogólnokrajową akcję napierd..... wszystkich których się przyuważy – niech się kur...y boją

Nie czuć, że przyspiesza – tylko jakoś inni stoją zamiast jechać
V6 – no more questions...
- Od: 27 maja 2004, 20:02
- Auto: 323F (BA) – 2.0 V6 GT
o a może tak przy okazji ma ktoś z was zaślepkę do oryginalnej alu-fely 16" mazdy do 323F BA (taka pięcioramienna) takie fele jak na pierwszym zdjęciu na stronie głównej www.mazdaspeed.pl
raczej tego nie zabezpieczysz przed kradzieżą więc pozostaje zabrać dekielki do domu
i zakładać tylko na ważniejsze uroczystości (np spoty MAZDAspeed)
P.S. Na Twoim miejscu bardziej obawaiłbym się o przednie reflektory niż o dekielki
i zakładać tylko na ważniejsze uroczystości (np spoty MAZDAspeed)
P.S. Na Twoim miejscu bardziej obawaiłbym się o przednie reflektory niż o dekielki
cześć
moja propozycja zmień na stalówki a z nich napewno dekielków ci nie wyciągną, a serio problem jest z nimi bo jak ukradną inteligętnie to pół biedy gorzej jak przy okazji uszkodzą felgi
pozdawiam ZBYSZEK
moja propozycja zmień na stalówki a z nich napewno dekielków ci nie wyciągną, a serio problem jest z nimi bo jak ukradną inteligętnie to pół biedy gorzej jak przy okazji uszkodzą felgi
pozdawiam ZBYSZEK
- Od: 16 lis 2003, 16:07
- Auto: 626ge 2.5,1.8,ESPACE 3.0V6 24V
Ubezpiecz dobrze auto....hm ale jednak pewniejszy jest parking.
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
załóż felgi stalowe to będziesz spal spokojnie i nie nabawisz sie tiku nerwowego i co chwila nie będziesz pzrez okno wyglądał 
Biuro Podróży Okapi Travel zaprasza na wycieczki jednodniowe dla dzieci www.okapitravel.pl
gadzety i upominki www.gadzetolandia.pl
gadzety i upominki www.gadzetolandia.pl
- Od: 14 mar 2004, 04:05
- Auto: astraII-najlepsza bo służbowa
Zakup nowych felg nie pomoze ....
Kupilem nowe i z nich po dwoch dniach zaje...... dekielki, na nich nie ma mocnych. Mam AC ale to tylko zwraca koszty -czasami z nawiazka. ale chyba najlepsze rozwiazanie to AC+parking.
Kupilem nowe i z nich po dwoch dniach zaje...... dekielki, na nich nie ma mocnych. Mam AC ale to tylko zwraca koszty -czasami z nawiazka. ale chyba najlepsze rozwiazanie to AC+parking.
MAZDA MILENIA 2,5 V6 is de best
- Od: 20 paź 2003, 15:28
- Auto: MILENIA 2.5 V6, JEEP , 323F BA
hmm tak szczerze to moim zdaniem nic nie robić. Jak mają ukraść to ukradną nawet jak niewiadomo jakie zabiezpieczenia się wymyśli. Pozatym po co komu dekle od mazdy
niespotkałem się jeszcze z kradzierzą dekielków
więc moim zdaniem ten towar nie jest za chodliwy ... no ale moge się mylić 
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
[url=http://www.polnik-studio.pl/]systemy informatyczne[/url] || [url=http://www.athleticshop.com.pl/]sprzęt fitness[/url] || [url=http://www.trampoliny.com.pl.pl/]trampoliny[/url] || [url=http://www.ogrodowe-meble.pl/]meble ogrodowe[/url]
- Od: 18 lis 2003, 16:31
- Auto: Kia pro cee'd/ Toyota Starlet
dobry wybór
no tak, niektórzy coś o tym wiedzą...
- Od: 7 lip 2004, 16:49
- Auto: Audi A3 TDI
Ehhh, tak to juz jest... zbierasz na auto , wkoncu je kupujesz i pojawiaja sie same problemy. Panicznie boisz sie, aby nikt Ci nic nie zaje*** ani nie zepsul. Nic nie poradzisz, w aucie chyba spac nie bedziesz. Nie mozna popadac w skrajnosci, bo sie wykonczysz. Wiem jakie to uczucie, bo ja nawet nie zostawilbym mechcanikowi mojej Madzi (musze widziec co robi), no chyba, ze taki porzadny serwis jak u JAKSY, ale w mojej okolicy takich nie ma. Jak przywiozlem Madzie z Niemiec to wystarczyl 1 dzien, zeby mi ja ktos zarysowal na parkingu. Na szczescie mam garaz, wiec spie w miare spokojnie. Mysle, ze trzeba troszke wyluzowac, co ma byc to bedzie, no i trzeba byc dobrej mysli 
tak jest Piotrek – grunt to pozytywne myślenie
a przy okazji odrobina zdrowego rozsądku i wyobraźni.. a jak Cie mają "trafić" to i tak trafią