Moze bysmy zorganizowali MEGA spota w PL???

Postprzez Crimer » 4 gru 2006, 19:14

RULES napisał(a):Ale przyznasz że Toruń był najlepszy ? heheheh

tu bym podyskutował ;) ale nie zaprzecze temu że nigdzie indziej nie było nocnego lansu po mieście ;)
Obrazek
Mazda Xedos 9 – jeszcze zawita...
Forumowicz

Od: 23 kwi 2004, 19:43
Auto: Mazda 3

Postprzez Jerry » 4 gru 2006, 20:26

Fiveopac napisał(a):Jerry napisał:
ale jakbys pojawił sie na jakim kolwiek zlocie to mógłbys wtedy ocenić co sie dzieje na nich dzieje

Five nie kozakuj <faja> :P
Forumowicz

Od: 18 kwi 2004, 13:00

Postprzez Fiveopac » 4 gru 2006, 21:02

Jerry napisał(a):Five nie kozakuj

Jak ja bym zaczal snuc opowiesci co sie dzieje w tzw. undergroundzie naszych zlotow, to m-power klub przy nas to po prostu teletubisie hahaha
Less roof, more fun
Obrazek
Forumowicz
CUP 2017 miejsce 3
CUP 2018 miejsce 3

Od: 25 kwi 2005, 20:07
Auto: MX5 NC 2.5T
RX8 R3

Postprzez Violetka » 4 gru 2006, 21:20

hahaha hahaha hahaha
a w kwestii tematu, koleżanki i koledzy powiedzieli wszystko, więc nie będę się powtarzać ;)
Obrazek
Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche

www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce
Forumowicz

Od: 20 lut 2006, 17:46
Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8

Postprzez cobra » 5 gru 2006, 21:42

Redoo napisał(a)::] Juz od dawna chodziło mi to po głowie by w Polsce zorganizowac jakis fajny zlot.Z podziwem patrze na posiadaczy BMW czy Trabantow heh ludziska jakos potrafiom sie spodkac w wiekszym gronie i jest miło czy posiadacze Tzw.dwoch kołek tesh organizuja zloty za Ktorych jest masa wiary :D moze bysmy wspolnymi siłami razem cos zdziałali pisze to ogulnie bo ludzicha w krakowie sa zbyt mułkowaci :D heh sorrki jak kogos uraziłem no ale tak jest.Byłem na fajnym spod....mazdy na słowacji i było fajnie,niestety były szumne zapowiedzi przybycia mazdowiczow z mazda speed a co pokazało sie kilu za co wielki respekt bo było bardzo miło:)Wierze w to ze i my moglibys my cos takiego pokminic a sa na forum osoby ktore stana na wysokosci zadania Co Wy na to????? :|

Ps-prosze nie krytykowac zbyt bardzo pana Redoo hahaha

Nie chcę wchodzić w jałową dyskusję z redoo, gdyż jak się zorientowałem jest to osoba której bliżej do krytykanctwa niż do jakiegoś działania. Z rozmaitych jego wypowiedzi na forum zorientowałem się, że działanie klubu mazda kojarzy mu się jedynie z "obaleniem pół ela" czy wypiciem "pifka". Nie odniosę się do jego opinii o ludziach z Krakowa jako "mułkowatych" gdyż nie chcę schodzić w rozmowie do poziomu intelektualnego zarezerwowanego dla pewnego kręgu. Udało mu się raz pojawić na Słowacji i od tego czasu w każdej rozmowie bazuje na tym fakcie. Mnie przynależność do Klubu kojarzy sie raczej z wymianą poglądów niż wymianą treści żoładka po kolejnym browarku. To tak "ogulnie" jak pisze redoo. Pozdrawiam
Forumowicz

Od: 6 mar 2006, 20:40
Auto: 626 GE 1,8 16v benzyna

Postprzez Jerry » 6 gru 2006, 00:37

To co mysle ze czas na MUWIENIE dobiegł końca.Dziekujemy szanownemu koledze za wniesienie w zycie klubu istotnych informacji odnosnie zlotów na przykładzie zlotu BMW.
Forumowicz

Od: 18 kwi 2004, 13:00