![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Ps-prosze nie krytykowac zbyt bardzo pana Redoo

www.mazdaspeed.pl
Redoo napisał(a):sam niestety zawiele nie zdziałam heeehe
Malutka ani Ciebie MazDarek nie widziałem na EMM wiec nie macie porownania zapewne nie byliscie tesh na zlotach BMW wiec smiem twierdzic ze mało widzieliscie ja muwie o zorganizowaniu naprawde czegos fajnego nie tylko pare namiotow i ciepłe kiełbaski łoł sam niestety zawiele nie zdziałam heeehe krzywy
marcinkosky napisał(a):Redoo napisał(a):sam niestety zawiele nie zdziałam heeehe
zawsze mozesz pomoc w organizacji czegos fajnego
Redoo napisał(a):tylko pare namiotow i ciepłe kiełbaski
Crimer napisał(a):ja bywam na wszystkich większych zlotach od 3 lat i jeszcze nie pożałowałem ani jednego
Redoo napisał(a):Malutka ani Ciebie MazDarek nie widziałem na EMM wiec nie macie porownania zapewne nie byliscie tesh na zlotach BMW wiec smiem twierdzic ze mało widzieliscie ja muwie o zorganizowaniu naprawde czegos fajnego nie tylko pare namiotow i ciepłe kiełbaskisam niestety zawiele nie zdziałam heeehe
Redoo napisał(a):Malutka ani Ciebie MazDarek nie widziałem na EMM wiec nie macie porownania zapewne nie byliscie tesh na zlotach BMW wiec smiem twierdzic ze mało widzieliscie
jesus napisał(a):five ja mam 3xCD fotek z toronto
Jerry napisał(a):ale jakbys pojawił sie na jakim kolwiek zlocie to mógłbys wtedy ocenić co sie dzieje na nich dzieje
Fiveopac napisał(a):jesus napisał(a):five ja mam 3xCD fotek z toronto
A jest szansa polozenia na nich moich obslizglych przeszczepów?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości