Moze bysmy zorganizowali MEGA spota w PL???

Postprzez Redoo » 1 gru 2006, 23:20

:] Juz od dawna chodziło mi to po głowie by w Polsce zorganizowac jakis fajny zlot.Z podziwem patrze na posiadaczy BMW czy Trabantow heh ludziska jakos potrafiom sie spodkac w wiekszym gronie i jest miło czy posiadacze Tzw.dwoch kołek tesh organizuja zloty za Ktorych jest masa wiary :D moze bysmy wspolnymi siłami razem cos zdziałali pisze to ogulnie bo ludzicha w krakowie sa zbyt mułkowaci :D heh sorrki jak kogos uraziłem no ale tak jest.Byłem na fajnym spod....mazdy na słowacji i było fajnie,niestety były szumne zapowiedzi przybycia mazdowiczow z mazda speed a co pokazało sie kilu za co wielki respekt bo było bardzo miło:)Wierze w to ze i my moglibys my cos takiego pokminic a sa na forum osoby ktore stana na wysokosci zadania Co Wy na to????? :|

Ps-prosze nie krytykowac zbyt bardzo pana Redoo hahaha
Śmierć Jezdzi Szybko!!!My Jezdzimy Jeszcze Szybciej:)
Forumowicz

Od: 29 cze 2004, 12:09
Auto: Mazda 626 GE 2.0 16v.LPG.

Postprzez Czolgista » 2 gru 2006, 01:04

pomysł fajny, tylko z tego co wiem raz na jakiś czas są organizowane Mega Spoty – ostatni w pod koniec sierpnia 2006 w rykach... :P No chyba, że chodzi o coś jeszcze wiekszego :P
<center>I am the 6th son of the 6th son of the 6th son I am the borged again son of war
Technology's child, daughter of rebellion, son of a bitch blossom of a whore
I am a god-killing virus, destruction with 8 arms, monster with seven severed heads
I am the son of mars, cleansed with infected blood, vile disease walking on 2 legs

The devil made me do it</center>

<center>Moja "Twarzowa Książka"
Forumowicz

Od: 8 kwi 2006, 00:04
Auto: Mondeo 1.8 Zetec '99

Postprzez Jerry » 2 gru 2006, 08:34

2 razy w roku są organizowane duze zloty,przynajmniej według mnie :) jednak nie zawsze uda sie wszystko zorganizować tak aby kazdy był zadowolony.W sierpniu na rykach było około 150 osób to mysle ze dużo a Ciebie Redoo własnie nie było :) Zloty są organizowane ale ze wzgledu na to ze nie jestem wstanie zorganizować Mega zlotu np w Krakowie odbywaja sie one niedaleko Lublina.WW 2007 roku decyzja Prezesa zlot odbedzie sie w Kąkolewie,a wiec zapraszam.

http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=25637
Forumowicz

Od: 18 kwi 2004, 13:00

Postprzez mbmaster » 3 gru 2006, 01:45

HEHE No i super cos nowego z tym Kąkolewem:D BTW tak gdzies cos w necie znalazlem ze Słowacy znowu maja plan na EMM 2007 wiec mozliwe ze nas zaprosza o ile impreza dojdzie do skutku :P

http://forum.mazdaklub.sk/viewtopic.php?t=5236
Zoom zoom Zoom
Forumowicz

Od: 19 sie 2004, 23:26
Auto: Mazda RX-8

Postprzez malutka » 3 gru 2006, 20:47

Redoo tak jak juz wyzej napisano w Polsce odbywaja sie Mega Spoty, najwyrazniej musiales ten fakt przegapic ;) z roznych przyczyn nie odbywaja sie one co miesiac tylko rzadziej ale sa i pojawia sie na nich bardzo duzo osob.
Proponuje Ci skontaktowac sie teraz z cobra-ktory smuci sie strasznie z powodu malego zainteresowania lokalnymi spotami w Krakowie. Moze jak sie razem dogadacie, uda sie wam zebrac wieksza grupe z Malopolski? To bylby dobry poczatek :) Cobra chyba "mułkowaty" nie jest, a napewno ma duzo zapalu, wiec chlopaki do dziela!!! ;)
Obrazek
good girls go to heaven bad girls go everywhere...
bad girl ;)
Forumowicz

Od: 6 maja 2006, 12:20
Auto: マツダ MX-6 2.0 FS '92

Postprzez MazDarek » 3 gru 2006, 22:29

Redoo, gratuluję refleksu <lol>
Pozdrawiam,
Darek
Forumowicz

Od: 25 gru 2004, 15:35
Auto: DE ZJ

Postprzez Redoo » 3 gru 2006, 23:00

Malutka ani Ciebie MazDarek nie widziałem na EMM wiec nie macie porownania zapewne nie byliscie tesh na zlotach BMW wiec smiem twierdzic ze mało widzieliscie ja muwie o zorganizowaniu naprawde czegos fajnego nie tylko pare namiotow i ciepłe kiełbaski <lol> sam niestety zawiele nie zdziałam heeehe :]
Śmierć Jezdzi Szybko!!!My Jezdzimy Jeszcze Szybciej:)
Forumowicz

Od: 29 cze 2004, 12:09
Auto: Mazda 626 GE 2.0 16v.LPG.

Postprzez marcinkosky » 3 gru 2006, 23:05

Redoo napisał(a):sam niestety zawiele nie zdziałam heeehe

zawsze mozesz pomoc w organizacji czegos fajnego

a tak w ogole to ciekawi mnie ile by kosztowal taki Mega Mega Zlot
V40 dCi – TATUSIOWOZ :) – było
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
Forumowicz

Od: 26 paź 2005, 15:14
Auto: Prius P2

Postprzez Fiveopac » 4 gru 2006, 09:42

Malutka ani Ciebie MazDarek nie widziałem na EMM wiec nie macie porownania zapewne nie byliscie tesh na zlotach BMW wiec smiem twierdzic ze mało widzieliscie ja muwie o zorganizowaniu naprawde czegos fajnego nie tylko pare namiotow i ciepłe kiełbaski łoł sam niestety zawiele nie zdziałam heeehe krzywy

Ktos przegapil Toruń w zeszlym roku i Ryki w tym <glupek2> No ale z Krakowa do Torunia i Ryk daleko wiec moglo to ujsc twojej uwadze.... :P
Less roof, more fun
Obrazek
Forumowicz
CUP 2017 miejsce 3
CUP 2018 miejsce 3

Od: 25 kwi 2005, 20:07
Auto: MX5 NC 2.5T
RX8 R3

Postprzez Czolgista » 4 gru 2006, 09:52

marcinkosky napisał(a):
Redoo napisał(a):sam niestety zawiele nie zdziałam heeehe

zawsze mozesz pomoc w organizacji czegos fajnego

Ew. poprosić koordynatorów o pomoc w takiej organizacji. Pytanie tylko co rozumiesz przez mega, mega zlot i przez "coś super"? :P
<center>I am the 6th son of the 6th son of the 6th son I am the borged again son of war
Technology's child, daughter of rebellion, son of a bitch blossom of a whore
I am a god-killing virus, destruction with 8 arms, monster with seven severed heads
I am the son of mars, cleansed with infected blood, vile disease walking on 2 legs

The devil made me do it</center>

<center>Moja "Twarzowa Książka"
Forumowicz

Od: 8 kwi 2006, 00:04
Auto: Mondeo 1.8 Zetec '99

Postprzez ravo » 4 gru 2006, 10:00

Czolgista napisał(a):poprosić koordynatorów o pomoc w takiej organizacji.

zloty mega organizuje koordyantor i to do neigo trzeba sie zglosic aby mu pomoc
italian boy
Zarząd – Vice Prezes

Od: 26 gru 2003, 13:24
Auto: Trophy & F1 R26

Postprzez Globy » 4 gru 2006, 10:34

A poza tym nasze zloty to nie...

Redoo napisał(a):tylko pare namiotow i ciepłe kiełbaski

...bo ja zaliczylem ich w zyciu naprawde sporo, na zadnym Cie nie widzialem i nie narzekam na brak rozrywki.
Klubowicz

Od: 24 paź 2003, 22:02
Auto: C140 M120

Postprzez Crimer » 4 gru 2006, 10:34

ja bywam na wszystkich większych zlotach od 3 lat i jeszcze nie pożałowałem ani jednego :D
Obrazek
Mazda Xedos 9 – jeszcze zawita...
Forumowicz

Od: 23 kwi 2004, 19:43
Auto: Mazda 3

Postprzez RULES » 4 gru 2006, 12:50

Crimer napisał(a):ja bywam na wszystkich większych zlotach od 3 lat i jeszcze nie pożałowałem ani jednego :D

Ale przyznasz że Toruń był najlepszy ? heheheh
Prawdziwy mężczyzna powinien posiadać wał a nie jakieś tam przeguby :P
Forumowicz

Od: 16 lis 2003, 12:35
Auto: CLS320 CDI

Postprzez Fiveopac » 4 gru 2006, 13:19

RULES napisał(a):Ale przyznasz że Toruń był najlepszy ? heheheh

Szkoda tylko ze niektore bezcenne fotki poginely w niewyjasnioonych okolicznosciach hahaha
Less roof, more fun
Obrazek
Forumowicz
CUP 2017 miejsce 3
CUP 2018 miejsce 3

RX8 R3

Postprzez jesus » 4 gru 2006, 13:35

five ja mam 3xCD fotek z toronto
pozdrawiam
My cars are able to eat my soul & money in seconds.

Obrazek
Forumowicz

Od: 24 maja 2004, 13:40
Auto: 2xRX-7 FD3S 1.3
RX-8
MX-6

Postprzez Jerry » 4 gru 2006, 17:01

Redoo napisał(a):Malutka ani Ciebie MazDarek nie widziałem na EMM wiec nie macie porownania zapewne nie byliscie tesh na zlotach BMW wiec smiem twierdzic ze mało widzieliscie ja muwie o zorganizowaniu naprawde czegos fajnego nie tylko pare namiotow i ciepłe kiełbaski <lol> sam niestety zawiele nie zdziałam heeehe :]

waw nastepny wygadany kolega :) niestety u nas nie ma zbyt wiele aut z tylnym napedem wiec palenie gumy nie jest tak atrakcyjne,ale jakbys pojawił sie na jakim kolwiek zlocie to mógłbys wtedy ocenić co sie dzieje na nich dzieje a tak sądze iż Twoja wypowiedz jest mało konkretna,ale dziękujemy za opinie znawcy i prosze bardzo o wskazówki (na PW) co do organizacje takiego SUPER,SUPER zlotu.
Forumowicz

Od: 18 kwi 2004, 13:00

Postprzez malutka » 4 gru 2006, 17:41

Redoo napisał(a):Malutka ani Ciebie MazDarek nie widziałem na EMM wiec nie macie porownania zapewne nie byliscie tesh na zlotach BMW wiec smiem twierdzic ze mało widzieliscie

Skoro cie nie bylo w Rykach to smiem twierdzic ze rowniez nie masz porownania=ani temat na forum, ani zdjecia czy tez relacja video nie oddaja klimatu, ktory tam panuje.
Poza tym pozwole sobie zauwazyc, ze nie napisalam Ci iz Ryki sa najlepsze i nic sie do nich nie umywa, tylko zgodnie z tematem jaki tu zarzuciles "Moze bysmy zorganizowali MEGA spota w PL?" napislam ze mega spoty w Polsce sie odbywaja.
Jezeli masz ochote zrobic cos lepszego niz zloty zorganizowane przez MazdaSpeed to zacznij dzialac-skontaktuj sie z koordynatorami, rzuc jakies pomysly, zorganizuj miejsce itd pole do popisu masz ogromne. Bo ludzi ktorzy od czasu do czasu tu zajrza i powiedza "zrobmy cos" jest wielu, ale takich co by sie za robienie wzielo juz jest mniej...
Znasz to powiedzenie "Krowa ktora duzo muczy, malo mleka daje"?
Obrazek
good girls go to heaven bad girls go everywhere...
bad girl ;)
Forumowicz

Od: 6 maja 2006, 12:20
Auto: マツダ MX-6 2.0 FS '92

Postprzez Fiveopac » 4 gru 2006, 17:47

jesus napisał(a):five ja mam 3xCD fotek z toronto

A jest szansa polozenia na nich moich obslizglych przeszczepów?

Jerry napisał(a):ale jakbys pojawił sie na jakim kolwiek zlocie to mógłbys wtedy ocenić co sie dzieje na nich dzieje

hahaha hahaha hahaha
Less roof, more fun
Obrazek
Forumowicz
CUP 2017 miejsce 3
CUP 2018 miejsce 3

RX8 R3

Postprzez Bimbak » 4 gru 2006, 18:41

Fiveopac napisał(a):
jesus napisał(a):five ja mam 3xCD fotek z toronto

A jest szansa polozenia na nich moich obslizglych przeszczepów?

dajta na jakiś serwer ale wrzućcie hasło na zipa co by rodzina gajnka się nie dobrała hahaha A jak wam się nie kce to prosze mnie też na liście adresowej umieścić. Obiecuję że nawet mamie nie pokażę :D
Pozdrawiam, Tomek

Drinking wine and killing time
Forumowicz
CUP 2017 miejsce 2

Od: 17 maja 2005, 20:55
Auto: ponton i dziadkowóz, Moto: lyter