Kalendarze MazdaSpeed 2007 – wyjątkowy zakup!
1 szt. dla mnie 
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Kochani, ponieważ widzę, że jest dosyć spore zainteresowanie, kalendarze MazdaSpeed na przyszły rok będą na pewno. Jak pisałam temat ten zdejmuję w czwartek. Ponieważ jak zawsze pytacie o różne rzeczy na razie napiszę tylko tyle...Forma to 6 lub 12 kartkowy kalendarz mniej więcej wielkości A3, gdzie każda strona to osobny miesiąc. Jeżeli chodzi o dobór samochodów do kalendarza to najprawdopodobniej niedługo (może już w poniedziałek) pojawi się stosowny temat – obserwujcie
aha i jeszcze kwestia ceny – jesteśmy w trakcie poszukiwań najtańszej drukarni, więc ceny jeszcze nie mamy jak podać, na pewno będzie oscylowała w granicach ceny rynkowej za coś takiego
aha i jeszcze kwestia ceny – jesteśmy w trakcie poszukiwań najtańszej drukarni, więc ceny jeszcze nie mamy jak podać, na pewno będzie oscylowała w granicach ceny rynkowej za coś takiego

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce
- Od: 20 lut 2006, 17:46
- Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8
Mam propozycję, chociaż pewnie spóźnioną o rok prawie – na kalendarzu mogłyby być też te zdjęcia, które wygrały poszczególne konkursy fotograficzne na forum. Niestety – zapewne nie mamy tych zdjęć w wystarczającej jakości
. Może na przyszłość organizować fotokonkursy z założeniem, że należy również mieć (na "zaś") wersję nie tylko w rozdzielczości 800x600 na wypadek wygrania konkursu...
Jeśli masz pytanie o cokolwiek to najpierw poszukaj TUTAJ (PORADNIK) – pewnie ktoś już zadał to pytanie i odpowiedzi są już gotowe.
z przyczyn niezależnych bardzo ograniczony w dostępie – :(
z przyczyn niezależnych bardzo ograniczony w dostępie – :(
xANDy napisał(a):Mam propozycję
dziękuję

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
cobra napisał(a):musi znacznie róznic sie od takich kalendarzy co mi przynoszą kominiarze w listopadzie.
to tandeta

3 sztuki dla mnie .
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Violetka napisał(a):Jeżeli chodzi o dobór samochodów do kalendarza to najprawdopodobniej niedługo (może już w poniedziałek) pojawi się stosowny temat – obserwujcie zeby
hmm... Nie wiem czy to będzie dobry pomysł, każdy będzie chciał swoje
Ja poprosze niebieskiego MXa najlepiej w miesiącu listopad

- Od: 11 lip 2004, 00:08
- Auto: CX-60 MX-5 ND
Michallus napisał(a):Ja poprosze niebieskiego MXa najlepiej w miesiącu listopad
a ja bordowego galanta
Michallus napisał(a):. Nie wiem czy to będzie dobry pomysł, każdy będzie chciał swoje
no wlasnie violu