Kogo widziałem / widziałam
A ja pozdrawiam kierowniczkę Mazdy 2 (BI 5035...) na podkładkach klubowych, widzianą dziś po 11, przy wjeździe do nowego tunelu od strony ul. Hetmańskiej 
Emiel napisał(a):pozdrawiam wlasciciela/wlascicielke slicznej zielonej 323f ba, parkujacej dzis rano na terchominie na ul. barei przy a-tak'u
szkoda tylko troche halogenu, niski kraweznik, czy zwierze jakies?
czyzby dunia?:)
no to i ja cos napisze ,pozdrowionka dla kierowcow i kierowniczek wielu mazdeczek widzianych we wroclawiu w czwartek i piatek ,oraz najwazniejsze OGROMNE PODZIEKOWANIA dla Rava i Zuzi ,ze pomimo ciezkiego dnia , znalezli czas zeby sie spotkac i porozmawiac ,wielkie dzieki pozdrawiam serdecznie ,a tak podsumowujac to Wroclaw jest miastem pieknych kobiet i rozkopanych ulicy gdzie nijak nie mozna trafic 
DEVIL
META SYSTEM – AUTOALARMY – GPS -KENWOOD MAGNAT AUDISON HERTZ – MONTAŻ , SPRZEDAŻ
696 442 463
RX 7 SA2 -było , 323 F BG 1992– jest , 626 Cronos 2.0 – jest
Chrysler leBaron 2,2 Tintercooler – jestPontiac TS 3,8 – jest
META SYSTEM – AUTOALARMY – GPS -KENWOOD MAGNAT AUDISON HERTZ – MONTAŻ , SPRZEDAŻ
696 442 463
- Od: 23 mar 2005, 16:42
- Auto: Citroen C5 ,Mazda 626GW 2,0FS było Pontiac TS3.8 , Chrysler leBaron2,2T intercooler , Mazda RX7 SA2
Sobota. ul. Dickensa (Szczęśliwice) zaraz za pętlą autobusową jechała sobie Pani w ciemno-fioletowej lub granatowej mazdzie 626 GF z czerwonymi podkładkami MazdySpeed
było to około godziny 12.30.
Ja jechałem z naprzeciwka i machałem ale mnie nie widziała chyba
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- Od: 25 paź 2004, 19:47
- Auto: Merida Cross 5300
navroth napisał(a):Sobota. ul. Dickensa (Szczęśliwice) zaraz za pętlą autobusową jechała sobie Pani w ciemno-fioletowej lub granatowej mazdzie 626 GF z czerwonymi podkładkami MazdySpeedbyło to około godziny 12.30.
Pozdrawiam
moze mama Rikiego?:)
Pozdrawiam Violę i Adriana widzianych przed 14 na Ostrobramskiej.
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Adaś napisał(a):czyzby dunia?
na 100%
Jaksa napisał(a):Pozdrawiam Violę i Adriana
P0L4K napisał(a):rowniez pozdrawiam
taktak pozdrawiamy
no i pozdrowienia dla panów z jakiejś ciemnej 626 (chyba zielona) widzianych wczoraj ok.15.00 w okolicach pomnika lotnika, którym wręczyłam naszą ulotkę...ale ponoć są forumowiczami:D

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce
- Od: 20 lut 2006, 17:46
- Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8
No to teraz Was zaskoczę. Dzisiaj widziałem Wyścigówkę ze stajni AutoJaksa
Chociaż fajnie by było, żeby to był jakiś GTR... Jarek, co się nie chwaliłeś?

Chociaż fajnie by było, żeby to był jakiś GTR... Jarek, co się nie chwaliłeś?
Pozdrawiam,
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Tommy_007 napisał(a):No to ja wczoraj stałem przy Placu Zawiszy drzwi w drzwi z tco_tm
Dzieki za rozpoznanie – jestem dumny, szczegolnie ze bylem w samochodzie "zastepczym".

the right man in the wrong place...
DEVIL napisał(a):no to i ja cos napisze ,pozdrowionka dla kierowcow i kierowniczek wielu mazdeczek widzianych we wroclawiu w czwartek i piatek ,oraz najwazniejsze OGROMNE PODZIEKOWANIA dla Rava i Zuzi ,ze pomimo ciezkiego dnia , znalezli czas zeby sie spotkac i porozmawiac ,wielkie dzieki pozdrawiam serdecznie ,a tak podsumowujac to Wroclaw jest miastem pieknych kobiet i rozkopanych ulicy gdzie nijak nie mozna trafic
rowniez pozdrawiamy
To dopiero początki wiec czym tu się chwalić ......Xionc napisał(a):Jarek, co się nie chwaliłeś
Xionc napisał(a):Chociaż fajnie by było, żeby to był jakiś GTR
Od czegoś trzeba zacząc
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
pozdrowienia dla kierowcy i zapewne pasazera czerwonej mazdy 323f widzianej dzis w okolicach godz. 21 pod tesco(hitem) we Wrocławiu – rejestracja dw80*** 
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=25808 moja Madzia 
- Od: 24 sie 2006, 22:06
- Auto: Mazda 626 GF 2.0l + lpg
Emiel napisał(a):pozdrawiam wlasciciela/wlascicielke slicznej zielonej 323f ba, parkujacej dzis rano na terchominie na ul. barei przy a-tak'u
szkoda tylko troche halogenu, niski kraweznik, czy zwierze jakies?
Witam i równierz pozdrawiam, halogen na dniach nareszcie będzie wymieniony
- Od: 29 cze 2006, 15:36
- Auto: 323 f (BA) 2,0 V6
pozdrowionka dla Marcinkoskyego ,mijalismy si erano obok stadionu strasznie zamyslony byles ,ale swoja droga ja jechalem Caddy wiec mogles nie zauwazyc , milego dnia
DEVIL
696 442 463
696 442 463
- Od: 23 mar 2005, 16:42
- Auto: Citroen C5 ,Mazda 626GW 2,0FS było Pontiac TS3.8 , Chrysler leBaron2,2T intercooler , Mazda RX7 SA2
a ja dzis znowu widzialam grafitowa eFke po targami expo na bema, tyle ze tym razem spotkalam tez wlasciciela-dostal ulotke i zaproszenie do nas 

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
DEVIL napisał(a):pozdrowionka dla Marcinkoskyego ,mijalismy si erano obok stadionu strasznie zamyslony byles ,ale swoja droga ja jechalem Caddy wiec mogles nie zauwazyc , milego dnia
ooo ja Cie wogole nie widzialem
nastepnym razem uwies sie na klaksonie moze zobacze

V40 dCi – TATUSIOWOZ :) – było
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
- Od: 26 paź 2005, 15:14
- Auto: Prius P2
A ja widziałem dzisiaj Jerry'ego ( podjechał pogadać ) oraz Tomka (XsiX) (zostawił auto do naprawy ) Pozdrawiam obu Panów.