Gdzie pracują Mazdowicze?
Ja uczę się w LO aktualnie potem zamierzam studiować. W wakacje pracowałem (niestety NIE umysłowo) w firmie Kolbut zajmującej się renowacją butli gazowych. Dziennie przerzucałem po 10 ton butli:)
-
biedron16
Witam, ja w wakacje pracowałem w KZPOW (przetwórstwo), zajwaniałem na ogórkach, taraz robie jako ochroniarz w Kauflandzie (gównoland)... A poza tym uczę się na dziennych na WSInf. Łódź
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
P0L4K napisał(a):crawford
Miałem kontakt z tą firmą jak pracowałem w PL, generalnie ludzie w biurze w wawie wydawali się być ok (tzn. byli w stanie odpowiadać na pytania i rozwiązywać problemy, w przeciwieństwie do konkurencji).
Powodzenia w nowej pracy, Adrian.
witam
Ja prowadze własną firme teleinformatyczna
kalde wszelkiego rodzaju sieci kompterowe
oraz dostawa sprzetu do firm , strony internetowe i kupa innych rzeczy zwiazanych z kompami
ostatnio instaluje pracownie komputerowe w szkolach takie dziwne urzadzenia w aptekach itd....
pozdro
p.s. czy w moim przypatku nie zabrzmialo to jak reklama? hehe
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Ja prowadze własną firme teleinformatyczna
kalde wszelkiego rodzaju sieci kompterowe
oraz dostawa sprzetu do firm , strony internetowe i kupa innych rzeczy zwiazanych z kompami
ostatnio instaluje pracownie komputerowe w szkolach takie dziwne urzadzenia w aptekach itd....
pozdro
p.s. czy w moim przypatku nie zabrzmialo to jak reklama? hehe

![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
-
krecio
krecio napisał(a): takie dziwne urzadzenia w aptekach
a dokladniej
"W niebie Cię czeka nagroda, wielka nagroda tylko grzeszyć się nie waż, bądź nam posłuszny to pójdziesz do nieba
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
Jestem właścicielem jednoosobowej firmy produkującej impreganaty do granitu, marmuru, piaskowca i innych materiałówporowatych stosowanych w budownictwie. Z zawodu chemik
- Od: 15 paź 2006, 20:25
bajer0 napisał(a):krecio napisał(a): takie dziwne urzadzenia w aptekach
a dokladniej
hmm
czyzby wiesz oc o chodzi? napsiałem dziwne uzadzenia bo nie chce mi sie tłumaczyc wszystkim dokadnie
ale powiem:d
terminal kart stalego klienta + czytnik kodow kreskowych+ router +telefon
wiem ze to nie sa dziwne uzadzenia zle sie wyrazilem ( przyznaje sie bez bicia ) albo i z biciem
project ABS (dla wtajemniczonych)
pozdro
-
krecio
A ja pracuje w przodkach weglowo-kamiennych jako mechanik maszyn i urzadzen gornictwa podziemnego,w weekendy studiuje zaocznie BHP na WSZOP Katowice.
- Od: 1 wrz 2011, 16:50
- Auto: Mazda 323f BA 1997 1.8
a ja jestem technikiem elektronikiem i technikiem dźwięku z wykształcenia, z zamilowania mechanik
zakladam różne instalacje audio-video-gps, wtajemniczeni wiedzą gdzie pracuje
zakladam różne instalacje audio-video-gps, wtajemniczeni wiedzą gdzie pracuje
moja mazda nie widziala od trzech lat mechanika, bo sam przy niej robie 
- Od: 27 lis 2005, 21:39
- Auto: mazda 929 S 3.0 V6 24V DOHC