XsiX napisał(a):a ja ciągle mam kaca
P.S. Było świetnie
Xsix ja natomiast już przyjąłem małe co nie co , i już jest dobrze. Pamiętaj , czym się strułeś tym się lecz.
www.mazdaspeed.pl

luca napisał(a):Krasnal napisał(a):Luca jak zwykle marudzi........
I dla tych co im rozszerzenie .rar przeszkadza i wolą .exe- 4,4MB
hehe 'sh Ryki_all.exe' nie działa
ale rara zassalem i jest bardzo ok
Dzięki Krasnal!

od Jaksy. Myślałem, że przy otwieraniu wybuchnie
(chciałem pisać testament), ale okazało się, że w środku są całkiem dobre popychadła – DZIĘKI.

Za dużo sie działo...Smirnoff napisał(a):Nightcomer, psia krew w koncu tak jakoś zeszło, ze nie oblukałes mojego patentu LPG

psia krew w koncu tak jakoś zeszło, ze nie oblukałes mojego patentu LPG
i chyba o to chodzi w tej zabawie. nie realizujemy ściśle jakiegoś planu, regulaminu, to nie wojsko. za dobra organizacja zabija spontaniczność.tco_tm napisał(a):Heh. Podsumowujac spot, to duzo rzeczy nie zostalo zrobionych bo zabraklo czasu, nie byly przygotowane lub po prostu zagubily sie gdzies w tym calym spotowym pedzie.

krystianITR napisał(a):Było całkiem całkiem,troche pogoda zawiodła
Ale spodziewałem sie ze jednak mazdy duzo lepiej jezdza jak na japonce:(:(
!!!
. Dziękuje wszystkim którzy organizowali spocik wydaje mi że jak na pierwsza tak wielką impreze to było naprawde świetnie
!!!!! I oczywiście jak by co to też służe pomocą przy następnej!!!!!

??????????A ja miałem szczególne szczęście, bo dostałem od Jaksy. Myślałem, że przy otwieraniu wybuchnie (chciałem pisać testament), ale okazało się, że w środku są całkiem dobre popychadła – DZIĘKI.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości