Puhcio napisał(a):model z fotki to po liftingu '93.
Moja podpowiedz:
Globy napisał(a):Zanim jednak przyznam punkty, prosze dopowiedziec, do kiedy byl sprzedawany ten model w Ameryce Polnocnej – zeby przedzial dat zostal dopelniony.
...ktora wcale nie sugerowala, ze to musi byc odpowiedz Puhcia. Lifting byl dokladnie na koncu 1993 roku, a modele byly sprzedawane juz jako '94.
bajer0 napisał(a):Dlaczego wobec tego jest blad na naszej stronie z ktorej to forumowicze powinni czerpac wiedze? Wiesz, piererwsza moja odpowiedz byla wlasnie na podstawie strony... takie pytanie ewidentnie podwazaja autorytet tego klubu.
Autorytet Klubu, a ogolnikowosc informacji zamieszczonych na stronie to rozne sprawy. Nie kryje, ze w tej chwili jest niekompletna, nad czym caly czas pracuje (nowy projekt). Wiekszosc informacji tam zamieszczonych pochodzi sprzed paru lat, kiedy nie bylo takiego dostepu do wiedzy jak obecnie. Poza tym pytania za maksymalna liczbe punktow w mojej ocenie maja sprawdzac doswiadczenie i dodatkowa wiedze, bo nie sztuka jest przejrzenie 3 dokumentow, Wikipedii, uzycie magicznego Ctrl+F i gotowe.
Chcemy urozmaicac zagadki, by ich przekroj dotyczyl calego wachlarza ciekawostek dotyczacych marki oraz objal jak najwiecej modeli. Nic wiecej nie mam do dodania ponad to, ze bede sie lepiej pilnowac w formulowaniu pytan i dobieraniu ich tematyki.