Czy admini na forum sa pedantami regulaminowymi?
ciekawe czy ktos zauwazyl i mi wytlumaczy o co tak naprawde chodzi z tymi "pedanatmi regulaminowymi" 

Dobrze, ze to nie byli "peDENACI regulaminowi"
Juz poprawilem, coz za fa pą.
Juz poprawilem, coz za fa pą.Ja przyznaję się że post dotyczący skrzyni w Mitsu rozmyślnie i z premedytacją umieściłem na Ogólnym licząc po cichu
że nim b2 przeniesie go do właściwego działu ,zostanie przeczytany przez więcej osób bo niewiedziałem do kogo sie zwrócić .
Przed napiętnowaniem mnie rozpalonym kloektorem wydechowym proszę zwróć uwagę na ten akt skruchy.
że nim b2 przeniesie go do właściwego działu ,zostanie przeczytany przez więcej osób bo niewiedziałem do kogo sie zwrócić .
Przed napiętnowaniem mnie rozpalonym kloektorem wydechowym proszę zwróć uwagę na ten akt skruchy.

Nie mogę a w zasadzie ..dlaczego nie ?

- Od: 23 lut 2004, 23:11
- Auto: Chrysler Voyager 3.3 LE jajko
Modzi przesadzają, zgadzam się.
Zbyt sie modzi czepiają, krzyczą na nowych uzytkownikow, i wywalaja 99% tematów.
Wiem, ze 'ordnung mus sein', ale są granice ...
Ja jak moderowałem Kupie/Sprzedam .. poprawiałem każdy zły temat i zajmowalo mi to o wiele mniej czasu niz obecne kłótnie ...
Gdy wszytkie tematy byly poprawne nowy uzytkownik również przeważnie zakladal dobrze temat ...
Zbyt sie modzi czepiają, krzyczą na nowych uzytkownikow, i wywalaja 99% tematów.
Wiem, ze 'ordnung mus sein', ale są granice ...
Ja jak moderowałem Kupie/Sprzedam .. poprawiałem każdy zły temat i zajmowalo mi to o wiele mniej czasu niz obecne kłótnie ...
Gdy wszytkie tematy byly poprawne nowy uzytkownik również przeważnie zakladal dobrze temat ...
Pozdrawiam,
Paweł
Paweł

- Od: 16 sty 2005, 17:08
- Auto: Volvo S70 2.5 A/T LPG
bucz napisał(a):pytam po raz kolejny bo wczesniej admin niewiedzial co powiedziec i wyrzucil moj temat do kosza... oczywiscie zostal poparty przez kolko wzajemnej adoracji i na tym sie skonczylo
kolko wzajemnej adoracji
tak czy siak bucz ma troche racji

- Od: 22 cze 2004, 15:59
- Auto: Nissan Primera 2.0 GT SR20DEH
Pajko nie obwiniam Ciebie
Mówie ogólnie.
Moim zdaniem kłótnie i pośby o poprawienie zajmują wiecej czasu niż jego faktycznie poprawienie.
Moze powinno być więcej modów do najbardziej obleganych działów ?
Bo chwiowo co widzę, to kilkustronnicowa kłótnia z każdym nowym użytkownikiem. Jego zrażenie do forum i pyszczenie. Chyba nie tak powinno być ...
No, ale to moje prywatne zdanie.
Moim zdaniem kłótnie i pośby o poprawienie zajmują wiecej czasu niż jego faktycznie poprawienie.
Moze powinno być więcej modów do najbardziej obleganych działów ?
Bo chwiowo co widzę, to kilkustronnicowa kłótnia z każdym nowym użytkownikiem. Jego zrażenie do forum i pyszczenie. Chyba nie tak powinno być ...
No, ale to moje prywatne zdanie.
Pozdrawiam,
Paweł
Paweł

- Od: 16 sty 2005, 17:08
- Auto: Volvo S70 2.5 A/T LPG
ravo napisał(a):bedziemy bardziej mili ?
jak się nie trafi temat "jaki olej" albo inna klasyka to może dam radę
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
ja już bardziej miły być nie mogę...
nawet mam poważne obawy że mogę się zamienić w któregoś z troskliwych misiów
nawet mam poważne obawy że mogę się zamienić w któregoś z troskliwych misiów

Ostatnio edytowano 20 lis 2006, 20:44 przez Bimbak, łącznie edytowano 1 raz
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Drinking wine and killing time
bucz napisał(a):polisman jest w stanie mnie wylapac maxmalnie 1/500 razy
skutecznosc Grzyby wynosi 101% ! – to jest nie do przyjecia... przymknij oko na detale!
normalnie to mnie rozwaliło
Jesli chodzi zaś o porzadek na forum to jako były klubowicz powiem, ze mnie bardzo raziło i razi, że 50% tematów konczy się off-topem – z reguły zaczyna się to prywatnymi pogaduchami ktore mozna śmiało przenieść na PW.
Jest to tez widoczne i w tym temacie

- Od: 14 wrz 2004, 15:45
- Auto: był SR13 D-Spec, jest Sky R33 Type M Spec II
A mnie razi to że zakładając temat : SGI w silniku 2.3l (opcjonalanie – mazda 6 Automat 2004) – w dziale LPG – prosi się mnie o zmianę tematu – zmianiam 3 razy a w odpowiedzi dostaję – tyle razy ci się mówi a ty masz to w d... – temat ląduje w koszu – regulamin czytałem X razy i zakładam temat tak jak w regulaminie zaznaczono – każdy wie o co chodzi – dyskusja się toczy i na tym koniec – to jak ja mam nazwać temat w którym chcę zapytać o możliwości założenia SGI do mazdy 6 z 2004 z Silnikiem 2.3l – jest tylko jeden taki silnik w tym roczniku to czego tu jeszcze trzeba wymagać.
Tak było już wiele razy.
Wskoczcie kiedyś na forum mitsumaniaki.com i zobaczcie co to znaczy przyjazde dla użytkownika – jak ktoś mówi o zmianie tematu proponuje też co by w nim zmienić i dlaczego, a nie pisze – przeczytaj regulamin i zmień temat – i tak w kółko.
Mam nadzieje że ktoś kto to przeczyta coś z tym zrobi – bo jak przyjdzie ktoś kto nie ma pojęcia o motoryzacji a wymaga się od niego żeby w temacie zaznaczył jaki to jest dokładnie rodzaj silnika, ilość zaworów, ewentualnie zmienną fazę rozrządu i dokładnie zaznaczył czy skrzynia biegów sterowana jest elektronicznie czy nie, a podzespoły produkuje firma bosh czy może inna to taki ktoś od razu z jakichkolwiek pytań zrezygnuje.
Tak było już wiele razy.
Wskoczcie kiedyś na forum mitsumaniaki.com i zobaczcie co to znaczy przyjazde dla użytkownika – jak ktoś mówi o zmianie tematu proponuje też co by w nim zmienić i dlaczego, a nie pisze – przeczytaj regulamin i zmień temat – i tak w kółko.
Mam nadzieje że ktoś kto to przeczyta coś z tym zrobi – bo jak przyjdzie ktoś kto nie ma pojęcia o motoryzacji a wymaga się od niego żeby w temacie zaznaczył jaki to jest dokładnie rodzaj silnika, ilość zaworów, ewentualnie zmienną fazę rozrządu i dokładnie zaznaczył czy skrzynia biegów sterowana jest elektronicznie czy nie, a podzespoły produkuje firma bosh czy może inna to taki ktoś od razu z jakichkolwiek pytań zrezygnuje.
Liczy się bezpieczeństwo – a im więcej KM tym bezpieczniej
Teraz niestety troche mniej :–(
www.goldwinggl1800.blogspot.com

- Od: 24 lut 2006, 20:01
- Auto: Lancer 2.0 '04 AT
Karwoś napisał(a):Mam nadzieje że ktoś kto to przeczyta coś z tym zrobi – bo jak przyjdzie ktoś kto nie ma pojęcia o motoryzacji a wymaga się od niego żeby w temacie zaznaczył jaki to jest dokładnie rodzaj silnika, ilość zaworów, ewentualnie zmienną fazę rozrządu i dokładnie zaznaczył czy skrzynia biegów sterowana jest elektronicznie czy nie, a podzespoły produkuje firma bosh czy może inna to taki ktoś od razu z jakichkolwiek pytań zrezygnuje.
No bez przesady kolego, wystarczy jak w temacie pomocniczym dasz jaki model auta bez innych wywodów na temat problemu, lub jaka instalacja gazowa jeżeli problem tyczy sie wyłącznie problemu instalacji gazowej.
A temat główny, ma mówić o problemie o jakim jest mowa w poście, więc należy skrotówo ale dając jak najwiecej info napsiać ten temat głowny.
W robocie przeniose ten temat i ci go poprawie

- Od: 31 sty 2006, 17:30
- Auto: Bezawaryjne i Niebite
A czy ja napisałem że mi tu źle – ale skoro piszę temat SGI w silniku 2,3l a w podpisie określam model i rocznik to chyba wszystko mówi za siebie.
Ale mniejsza o to.
Wystarczyło by zamiast wyrzucać od razu do kosza napisać co poprawić – to zajmuje tyle samo miejsca i czasu co napisanie innych rzeczy.
Pozdrawiam
Ale mniejsza o to.
Wystarczyło by zamiast wyrzucać od razu do kosza napisać co poprawić – to zajmuje tyle samo miejsca i czasu co napisanie innych rzeczy.
Pozdrawiam

Liczy się bezpieczeństwo – a im więcej KM tym bezpieczniej
Teraz niestety troche mniej :–(

- Od: 24 lut 2006, 20:01
- Auto: Lancer 2.0 '04 AT
Karwoś napisał(a):Wystarczyło by zamiast wyrzucać od razu do kosza napisać co poprawić – to zajmuje tyle samo miejsca i czasu co napisanie innych rzeczy.
A więc tak będzie jezeli tylko uzytkownicy będą potym zadowoleni.
Pozdrawiam.

- Od: 31 sty 2006, 17:30
- Auto: Bezawaryjne i Niebite
Prosze wszytkich o wieksza wyrozumialosc
wiem ze czasami brak czasu i nerwow ale trzeba jakos to wszystko pogodzic
Kochamy ten klub i stad czasami niepotrzebne nerwy ale zawsze chcemy lepiej dla klubu i mam nadzieje, ze pajko z bimbusiem beda dla was bardziej mili 
"Puhcio ale ja nie mam tyle czasu , wez pod uwage ze ja pracuje i nie mam czasu zeby poprawiac czyjes wypociny " jak nie masz czasu to się tym nie zajmuj bo może więcej z tego złego niż dobrego 
"pewne kobiety sa bezcenne za wszystkie inne zaplacisz karta MASTERCARD"

- Od: 24 cze 2004, 23:45
- Auto: xedos6