Zbyt krytycznie podchodzicie do kolegi bucza. Kazdy ma swoje racje i jak chce może je przedstawić. Mamy demokrację.
Ale skoro kolega już powiedział swoje zdanie, to chętnie siędo niego odniose, tak więc pokoleji
zacznijmy od tego ze moj temat w dziale kupie zostal trzykrotnie skasowany poniewaz nie zaczynal sie od slowa "kupie" – czy bedzie ktos laskaw wyjasnic mi jaki jest sens takiego przedrostka skoro wszystkie tematy sa w "magicznym" dziale kupie?
Już mówię:
W ogłoszeniach są dwa działy; Sprzedam i Kupię. W jednym z nich mozna "rzeczy" sprzedać w drugim można kupić, ale niestety na tym życie się nie kończy, bo można przecież jeszcze oferować usługi, oddać coś za darmo, wynająć, pożyczyć, poszukiwać, przygarnąć, a nawet wysępić.
Dlatego wychodząc na przeciw życiu koniecznie jest wpisywanie tych "przedrostków" bo:
– poprawiają one znacznie czytelność działu
– poprawiają one jego estetykę
Taki oto jest sens tego przerostka w pełnym magii dziale ogłoszeń.
niewiedzial co powiedziec i wyrzucil moj temat do kosza... oczywiscie zostal poparty przez kolko wzajemnej adoracji i na tym sie skonczylo
Normalnie w tym momencie obraziłeś wszystkich co widzą sens w tym regulaminie. Wiadomo – i udawadniano to już kilkakrotnie – że ten regulamin ma swoje wady, ale oczekujemy zmiany w postaci formularza i niewidzie sensu wprowadzania jakichś zmian na krótką metę – przynajmniej ja – skoro to co istnieje tragicznie nie wygląda
Na zakończenie.
Myślę że aby dobrze zrozumieć regulamin wystarczy go przeczytać, czego moim zdaniem nie zrobiłeś lub poprostu szukałeś na siłe dziury w cały bo w sumie czy to takie trudne zastanowić się dlaczego ktoś mógł kazać wpisywać tą formułkę, że mozę to jednak ma jakiś sens a nie jest tylko wymysłem upośledzonego psychicznie i chcącego zemścić się za swoją ułomność na forumowiczach moderatora. I napiszę to jeszcze raz bo może to nieczytelne było, my moderoatorzy robimy to co robimy nie dlatego że ktoś – czyli np. Ty nam płaci lub każe to robić tylko robimy to dobrowolnie dlatego że chcemy współtworzyć to forum, chcemy działać dla jego dobra, a jeśli ktoś ma wątpliwości że tak jest to może to napisać w tym dziale zakładając nowy temat na frapujące go problemy.
Życzę Ci pozytywnych doświadczeń ze swoją Mazdą, dobrych wrażeń z przygody z forum i przedewszystkim wyrozumiałości
PS: teraz czekam na nobla w dziedzinie moralizatorskich gadek