Spotkanie integracyjne MazdaSpeed – parking pod Zamkiem w Siewierzu
A spotykacie sie gdzies w Katowicach? Bo kurcze przejechal bym sie do Siewierza ale tak samemu to moge miec paly problem z bezproblemowym trawieniem
Tylko ze w Katowicach wiem jak dojechac do PKP a z reszta moze byc problem. Jesli mogl by ktos pomoc to byl bym wdzieczny 
164KM@343NM by Mirass (Dynosoft)
- Od: 8 lis 2005, 23:30
- Auto: Z5FBA->O1TDI
Zrobimy tak :
KamilBA i lukasz 323C napewno pojadą z Katowic więc z powodzeniem mogą zabrać ze sobą Sokool'a bo ma pusto w baku i Udesky bo nie zna kompletnie terenu.
Następnie całą ferajną udają się pod McDonalds w Czeladzi gdzie o 13:00 zbierze się reszta ekipy i wyruszamy do Siewierza.
Tylko teraz kwestia gdzie Sokool może się zjawić!
Udesky wiesz gdzie jest Dolina Trzech Stawów w Katowicach?
Trasa na Kraków – Centum Handlowe
KamilBA i lukasz 323C napewno pojadą z Katowic więc z powodzeniem mogą zabrać ze sobą Sokool'a bo ma pusto w baku i Udesky bo nie zna kompletnie terenu.
Następnie całą ferajną udają się pod McDonalds w Czeladzi gdzie o 13:00 zbierze się reszta ekipy i wyruszamy do Siewierza.
Tylko teraz kwestia gdzie Sokool może się zjawić!
Udesky wiesz gdzie jest Dolina Trzech Stawów w Katowicach?
- Od: 22 kwi 2005, 10:15
- Auto: 6 kombi 2.0 diesel 2004r
Marcino napisał(a):Udesky wiesz gdzie jest Dolina Trzech Stawów w Katowicach?
Kurcze niemam pojecia, tak jak mowie umiem dojechac do PKP.
Powiedzcie poznakach jak mam jechac, czy jak po wjechacniu w Katowice pojade caly czas na Krakow to trawie?
164KM@343NM by Mirass (Dynosoft)
- Od: 8 lis 2005, 23:30
- Auto: Z5FBA->O1TDI
Piotrek napisał(a):ooo, to ja i Bimbak pewnie sie podlaczymy do ekipy jadacej z Katowic. Bedziemy jechac autostrada z Wroclawia
No właśnie ... jest problem.
Wydymano mnie i przełożono impreze na której miałem być we Wrocławiu z piątku na sobote. Oczywiście mam ich w

Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Drinking wine and killing time
Udesky Prosta trasa dojazdu
tutaj musisz uważać bo nie pamiętam czy są drogowskazy.
Jak będziesz na moście najlepiej zajmij lewy skrajny pas. Dojeżdzając do świateł na tym rozwidleniu po lewej będziesz miał market ale nie pamiętam jaki
Dalej już nie powinieneś mieć problemu. Napewno znaki Cię doprowadzą
Jak połączysz się z drogą wylatującą z lewej to nie spiesz się bo przegapisz zjazd na Centrum Handlowe i będzie lipa.
wjedź w zjazd tak jakbyś zjeżdżał na stację benzynową i Twoim oczom ukaże się cały kompleks Handlowy
Kieruj się pod GO-SPORT

tutaj musisz uważać bo nie pamiętam czy są drogowskazy.
Jak będziesz na moście najlepiej zajmij lewy skrajny pas. Dojeżdzając do świateł na tym rozwidleniu po lewej będziesz miał market ale nie pamiętam jaki

Dalej już nie powinieneś mieć problemu. Napewno znaki Cię doprowadzą

Jak połączysz się z drogą wylatującą z lewej to nie spiesz się bo przegapisz zjazd na Centrum Handlowe i będzie lipa.
wjedź w zjazd tak jakbyś zjeżdżał na stację benzynową i Twoim oczom ukaże się cały kompleks Handlowy
Kieruj się pod GO-SPORT
- Od: 22 kwi 2005, 10:15
- Auto: 6 kombi 2.0 diesel 2004r
No to i ja sie odezwe w temacie! Nie wiem jescze na dzien dzisiejszy czy bede
Wszystko sie okaze zapewne w ostatniej chwili
- Od: 10 sty 2006, 17:29
Udesky napisał(a):A czy przypadkiem to centrum to nie Auchan obok ktorego jest Norauto?
To jest Geant jesli mnie pamiec nie myli a codzinnie jade tam 2 razy

- Od: 24 cze 2006, 19:18
- Auto: Mazda 323F BA 98' 1,5l