Jesienne spotkanie w Rykach
tak szczerze powiedziawszy to fajnie by bylo jak bysmy zdazyli przed wielkimi sniegami, bo inaczej to ja bede za plug sniezny na lotnisku robic... 

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
Malutka napisał(a):ja bede za plug sniezny na lotnisku robic...
przyda się, przyda

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce
- Od: 20 lut 2006, 17:46
- Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8
mbmaster napisał(a):To mniej wiecej jaka data?
Planowany rok "2006"
... a kamieniami w dzieci nie rzucam bo nie wiem które moje 
- Od: 26 wrz 2005, 18:55
- Auto: Toyota Corolla E11 1.6 VVT-i
Misiek-Bełchatów napisał(a):Planowany rok "2006"
a miesiac

V40 dCi – TATUSIOWOZ :) – było
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
- Od: 26 paź 2005, 15:14
- Auto: Prius P2
qrcze po ostatniej video relacji tak chcial bym tam wpasc...tylko finanse...musze mniej pic w koncu w tym akademiku;) sprzedam butelki, i mniej wydawal na ... jedzenie
to moze sie uda

Hoobi Rally Team: http://www.hoobi-rt.pl
Mechanika pojazdowa ; Serwis opon. Zniżki dla mazdowiczów. http://www.h-rt-auto.firmy.net / 513 188 290
Mechanika pojazdowa ; Serwis opon. Zniżki dla mazdowiczów. http://www.h-rt-auto.firmy.net / 513 188 290
- Od: 23 lis 2004, 13:14
- Auto: 323F GT; 121 Canvas-Top, Favorit Rally version, zielony Pickup
Ja odpadam
Tylko jeden weekend mogę zarwać w listopadzie, a z 11 na 12-ego już mamy spotkanie na śląsku...
Tylko jeden weekend mogę zarwać w listopadzie, a z 11 na 12-ego już mamy spotkanie na śląsku...
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
xXx napisał(a):25-26...
jestem za
xXx napisał(a):Trzeba pociągnąć za odpowiednie sznurki...
niby za jakie
Wiec pare konkretów.
Mineły czasy kiedy z partyzantki wjeżdzaliśmy na lotnisko,a wiec pare cyferek które uzmysłowia Wam fakt iż Ryki są nazsym kultowym miejscem ale niestety nie bedą juz mogły być odwiedzane tak czesto jak do tej pory,a wiec:
– jednodniowy pobyt na lotnisku to koszt 1500zł a wiec biorac pod uwage ze przyjedzie 10 osób składka po 150zł
– nocleg 50zł bo watpie zeby ktoś jadac 200 km bedzie chciał wracać tego samego dnia a osób które mieszkaja niedaleko jest niewiele
Mysle ze to wystarczy
Ja niestety nie moge zabawić sie z Wami bo musze przycisnać szkołe ale na zimowy napewno jade.
- Od: 18 kwi 2004, 13:00
ino wlasnie z ta pogoda niewiadomo na jesiennym, jak padac bedzie to lipa a na zimowym na sniegu mozna fajnie sie pobawic;]