Pamięć położenia fotela od pasażera

Dział przeznaczony do rozwiązywania wszelkich problemów dotyczących wyposażenia i karoserii. Nie zawiera elementów przenoszenia napędu.

Postprzez g_a_c_e_k » 29 paź 2006, 11:55

Witam,

ostatnio zauwazylem dziwną rzecz. Gdy pasażer ustawi sobie fotel w odpowiedniej dla siebie odległości, po czym fotel ten złoży i rozłoży to fotel nie "pamięta" tych ustawien. Mało tego po kazdym złożeniu fotela ustawia sie on w bardzo bliskim sąsiedzctwie pulpitu co wyższym osobom utrudnia płynne zajęcie miejsca w moim bolidzie :)

Czy w związku z tym, jest jakis sposób za zmuszenie fotela do pamietania ustawien lub chociaż do wyregulowania domyślnego ustawienia fotela?

Pozdrawiam,
Gacek
Początkujący

Od: 22 cze 2006, 03:44
Auto: 323P 2.0D '97

Postprzez LuK » 29 paź 2006, 12:15

ja mysle ze trzeba dokupic RAMu bo pewnie troche brakuje na zapis takich info

a poważnie to masz chyba fotele zwykłe bez pamięci ustawień i elektronicznej regulacji więc czego od takich wymagać ....
Forumowicz

Od: 15 wrz 2005, 09:30
Auto: 323F 1.5 16v Z5 1998 BA

Postprzez g_a_c_e_k » 29 paź 2006, 12:30

LuK napisał(a):a poważnie to masz chyba fotele zwykłe bez pamięci ustawień i elektronicznej regulacji więc czego od takich wymagać ....

liczyłem na to, że jakieś ząbki się wyłamały albo coś w tym stylu, bo nie chciało mi sie wierzyć że auto takie jak madzia, gdzie wkładka jest podświetlana przy otwieraniu, nie ma czegoś takiego jak pamięć ustawień (czyli de fakto jakaś śrubeczka etc)

Pozdrawiam,
Gacek
"Człowiek uczy się całe życie..."
Początkujący

Od: 22 cze 2006, 03:44
Auto: 323P 2.0D '97