2-4.07.2004 Spot 3-dniowy Klubu MazdaSpeed w Rykach
Dzisiaj zakupiłem Auto świat i jest oficjalne ogłoszenie naszego klubu ze robi zlot 2-4 lipca lotnisko ryki
Darmowa reklama hehe
Darmowa reklama hehe
Minister infrastruktury ostrzega:
Kierowco! paląc gumy na szosie popierasz Samoobrone:–)
Fiat :–)
- Od: 17 lis 2003, 01:14
- Auto: Fiat Brava1,6
Chrysler Sebring 2,7Lxi
Spodziewasz się nieproszonych gosci ?uups żeby tylko draki z tego nie było
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
pewno nikt sie niespodziewał
Ale jak przyjada to trza ich przyjac jak swoich i byc dobrej mysli:–)
Ale jak przyjada to trza ich przyjac jak swoich i byc dobrej mysli:–)
Minister infrastruktury ostrzega:
- Od: 17 lis 2003, 01:14
- Auto: Fiat Brava1,6
Chrysler Sebring 2,7Lxi
Ja wyslalem do redakcji AŚ prosbe o umieszczenie daty zlotu, jak rowniez do kilku innych wortali moto/tuning w internecie.
Swoja droga [tiiit], ze profesjonalny Klub MazdaSpeed zorganizowal megaspot jako nielegalna impreze, na cudzym terenie.

Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
To taki sarkazm, XsiX. Mial wyjaskrawic fakt, ze najwazniejszy spot w roku jest zorganizowany na zasadach, ktore u podstaw stawiaja jego powodzenie pod duzym znakiem zapytania. Reakcja mordy jest przesadna i chyba bardziej istotne dla niego bylo to, ze mogl sobie powrzeszczec, niz powiedziec cos konstruktywnego.
Czy tym razem, na wypadek zajecia lotniska przez klub porsche*, mamy jakis alternatywny plan?
* – Xsix, to wcale nie musi byc "klub", ani "porsche"
Pozdrawiam.
Czy tym razem, na wypadek zajecia lotniska przez klub porsche*, mamy jakis alternatywny plan?
* – Xsix, to wcale nie musi byc "klub", ani "porsche"
Pozdrawiam.
the right man in the wrong place...
Nie wiem, czy zakladac nowy watek, czy pisac tutaj (gdzie w ogole wszystkie posty nie na temat mialy byc kasowane
), chodzi mi o ostatnie przygotowania przed spotem.
1) Mam prosbe, jesli mialoby padac, a ktos ma rozkladana altane ogrodowa (lub podobny "namiot"), to niech wezmie ze soba.
2) Grilla kupujemy skladanego w 2-3 egzeplarzach, po 15PLN/szt. (taki lub podobny jak kupil dizzy), czy inaczej organizujemy?
3) Wegiel, napoje, ketchup, muszdarda itd, itp, etc? To chyba kupujemy (przynajmniej czesciowo) na rachunek Klubu.
4) Czy ktos ma pomysl jak rozwiazac probe Stewarta (pilka w talerzu). Mam jakas koncepcje, ale chcialbym, zeby ktos mi pomogl.
Jakies propozycje, inne pytania i uwagi...?
Pozdrawiam.
1) Mam prosbe, jesli mialoby padac, a ktos ma rozkladana altane ogrodowa (lub podobny "namiot"), to niech wezmie ze soba.
2) Grilla kupujemy skladanego w 2-3 egzeplarzach, po 15PLN/szt. (taki lub podobny jak kupil dizzy), czy inaczej organizujemy?
3) Wegiel, napoje, ketchup, muszdarda itd, itp, etc? To chyba kupujemy (przynajmniej czesciowo) na rachunek Klubu.
4) Czy ktos ma pomysl jak rozwiazac probe Stewarta (pilka w talerzu). Mam jakas koncepcje, ale chcialbym, zeby ktos mi pomogl.
Jakies propozycje, inne pytania i uwagi...?
Pozdrawiam.
the right man in the wrong place...
Mam prosbe, jesli mialoby padac, a ktos ma rozkladana altane ogrodowa (lub podobny "namiot"), to niech wezmie ze soba.
pod altaną zmieści się 5-6 osób, a co z resztą ?
Grilla kupujemy skladanego w 2-3 egzeplarzach, po 15PLN/szt. (taki lub podobny jak kupil dizzy), czy inaczej organizujemy?
trzeba zadzwonić do kobiety z agro bo być może ma ona dużego grilla ogrodowego
Myślę, że nie ma co kupować grilla, wystarczy że 2-3 osoby przywiązą ze sobą, szkoda wydawać na to kasę klubową, są ważniejsze sprawy, to samo tyczy się kiełbasy, picia i innych dupereli czyli żarła, każdy może sobie przywieźć to sam, zresztą to już by było narzucanie ludziom co mają jeść hehe.
Proponuje przeznaczyć kasę nie na tę wszystkie rzeczy (dotyczy też słupków) ale raczej na to, żeby spot wypalił.
Proponuje przeznaczyć kasę nie na tę wszystkie rzeczy (dotyczy też słupków) ale raczej na to, żeby spot wypalił.
- Od: 20 paź 2003, 09:07
- Auto: MX-3