Spotkania MazdaSpeed w Krakowie
tak spoty odbywają się regularnie w każdą niedziele o 19 pod abrą na zakopiance 
Edit by mod: Rozmiar samej fotografii/grafiki w podpisie (i całego podpisu) jest jasno określony w temacie FAQ przyklejonym w każdym z działów. Proszę o przestrzeganie zaleceń.
- Od: 23 sie 2006, 13:53
- Auto: mazda 323 f 1.8 16v
część Bad G., po prostu napisz kiedy sie wybierasz, a napewno ktoś od nas sie z Toba spotka, będzie nam milo.
moja mazda nie widziala od trzech lat mechanika, bo sam przy niej robie 
- Od: 27 lis 2005, 21:39
- Auto: mazda 929 S 3.0 V6 24V DOHC
No to panowie z małopolski – szable w dłoń! W niedzielę odwiedzi nas Pruszków. Jak się wykażemy gościnnością to i może Wołomin do nas zawita...
Ściskam spracowane dłonie fanów (i fanek) Mazdy. Do widziska dobrzy ludziska.

- Od: 6 mar 2006, 20:40
- Auto: 626 GE 1,8 16v benzyna
cobra a o oni przyjadą też na spocik mtk??
Edit by mod: Rozmiar samej fotografii/grafiki w podpisie (i całego podpisu) jest jasno określony w temacie FAQ przyklejonym w każdym z działów. Proszę o przestrzeganie zaleceń.
witam, sorki za ten post trochenie na temat ale sprawa nastepująca: "zaginęło" z okolic komendy glownej na mogilskiej audi
A4 1,6 Pb
kolor krwiście czerwony
nr rej RJS 91 RR
felgi stalowe (czarne) jedna [jaka?] srebrna (ale też stalowa)
wiem ze szanse nato, że stoi gdzies na ulicy są prawie zerowe ale zawsze warto spróbować
pozdrawiam i do zobaczenia na spocie
olek
dopisane:
blachy z jasła, stało na osiedlu w poblizu komendy, ale wątpie aby osiedle mialo monitoring
samochod mial [jaki?] spoiler
A4 1,6 Pb
kolor krwiście czerwony
nr rej RJS 91 RR
felgi stalowe (czarne) jedna [jaka?] srebrna (ale też stalowa)
wiem ze szanse nato, że stoi gdzies na ulicy są prawie zerowe ale zawsze warto spróbować
pozdrawiam i do zobaczenia na spocie
olek
dopisane:
blachy z jasła, stało na osiedlu w poblizu komendy, ale wątpie aby osiedle mialo monitoring
samochod mial [jaki?] spoiler
Ostatnio edytowano 19 paź 2006, 18:50 przez olek, łącznie edytowano 1 raz
- Od: 29 gru 2003, 16:43
- Auto: mUćKa 626/GE/FP/GSI
OLEK, jeżeli auto stało na parkinu przed KWP, idż zapytaj czy czasem na taśmach tego nie mają
, bo rozumiem że wiesz kiedy to sie stało i w jakim konkretnym miejscu.
blacha z jarosławia czy jasła? wydaje mi sie że widziałem gdzieś to audi, bo blachy RJ zawsze wpadają mi w oko( zboczenie), ale nie wiem kiedy
blacha z jarosławia czy jasła? wydaje mi sie że widziałem gdzieś to audi, bo blachy RJ zawsze wpadają mi w oko( zboczenie), ale nie wiem kiedy
to co dzisiaj spocik.. ktoś się oprócz mnie się wybiera?
przypominam o 19 pod abrą z tyłu na parkingu
przypominam o 19 pod abrą z tyłu na parkingu
Hejka!
Sorki, ze sie nie odzywam ostatnio, ale nawal pracy i obowiazkow mnei przytlacza. Chcialbym czynnie uczestniczyc w spotkach, ale nie zawsze sie da. \doszlo do tego, ze nawet jak siedze przy kompie, to rzadko udaje mi sie zajac czyms "dla przyjemnosci". Zaluje za grzechy i sprobuje sie poprawic
. Pozdrawiam wszystkich.
Sorki, ze sie nie odzywam ostatnio, ale nawal pracy i obowiazkow mnei przytlacza. Chcialbym czynnie uczestniczyc w spotkach, ale nie zawsze sie da. \doszlo do tego, ze nawet jak siedze przy kompie, to rzadko udaje mi sie zajac czyms "dla przyjemnosci". Zaluje za grzechy i sprobuje sie poprawic
------------------------------------------------------------
- Od: 10 maja 2006, 01:00
- Auto: 323F GT BG '89 1.8 DOHC 136 hp
może w niedziele pościgamy sie mazdami? SIDA żałuje że mnie nie było!!! ustawiamy sie na niedziele na MTK?
tommi ag, piotrek mam nadzieję, że do zoaczenia na nastepnym spocie za tydzień 
wpadne
tylko prosze o punktualność
zebym nie musiał obijać sie o jakies podrasowane cinkłeczento 
tylko prosze o punktualność
kurde ja w końcu nie dotarłam bo była beznadziejna pogoda, ślisko, mokro, nawet ścigać by się nie dało :/ ale w przyszlym tyg jak pogoda będzie ok to napewno się pojawię 
no to wiem, ale ja właśnie poczekam aż będzie ślizko i mokro i wtedy wybioore się na jakiś drift. na prostej ścigają się CI co się ścigać nie umieją
a poza tym masz śliczny biustonosz na zdjęciu, hehe
a poza tym masz śliczny biustonosz na zdjęciu, hehe
heheh dzięki
a co do driftu to wiesz nie każdy ma do niego przystosowae auto 

kąśliwa jestes.. ale i tak biustonosz rządzi, hehehe
pozdrawiam SIDA, co złego to nie ja
pozdrawiam SIDA, co złego to nie ja