Przycisk po lewej stronie skrzyni biegów
1, 2
po prostu go włącz i zobacz co sie stanie
Jak usłyszysz tykanie to uciekaj... może to być bomba
.
.
.
albo zegarek...
Orginalnie nie było tam żadnych przełączników. Może dojdź po kablu który od niego idzie (pewnie do jakiegoś urządzenia)
Pozdrawiam... miłego szukania...
.
.
.
albo zegarek...
Orginalnie nie było tam żadnych przełączników. Może dojdź po kablu który od niego idzie (pewnie do jakiegoś urządzenia)
Pozdrawiam... miłego szukania...
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
W miejscu tych zaślepek w niektórych egzemplarzach znajdują się przełączniki podgrzewania foteli – widziałem na własne oczy 
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
pepis2007 napisał(a):No właśnie nie wiem co to jest, ale wyglada na oryginalny przycisk, a gazu nie mam.
To na pewno instalcja nitro

Pozdro
Haszczu
car history:
2005-2007 --> 323F BA 1.5 '98
2007-.... --> 323F BJ 2.0 Sportive '01
Haszczu
car history:
2005-2007 --> 323F BA 1.5 '98
2007-.... --> 323F BJ 2.0 Sportive '01
- Od: 21 wrz 2005, 11:00
- Auto: 323F BJ 2.0 Sportive '01
Mazda 3 BK'06 1.6 CITD
pepis2007 napisał(a): moze to byc przycisk od antedy cb?
Może być to włącznik od wszystkiego, albo od niczego... po prostu sprawdź po kablu, nikt na forum przecież ci nie odpowie od czego to jest... sam musisz to sprawdzić
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
Tylko nie naciskaj zbyt napastliwie, bo jeśli to jest przycisk od spłuczki sąsiada, to go teraz chyba kur...ca bierze. Zwłaszcza jeśli właśnie korzysta z toalety... 

http://download.mx3.info/mazdaspeed.exe
(v4.10)
oc.gd
zb.gd
zo.gd
zu.gd
agd.gd
fiat.cc
0sy.pl
vmix.pl
2sze.pl
feryt.pl