Tutaj się witamy
ulala, widzę, że sukcesywnie nas przybywa...to miłe 

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce
- Od: 20 lut 2006, 17:46
- Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8
Witam,
Jestem już w klubie Mazdy od 3 lat, ale 2 lata bez Mazdy. Poprzednio jeżdziłem 626 Coupe przez rok. Zakochałem się wniej i po dwóch latach jeżdżenia na rowerze kupiłem sobie 626 Cronosa 2.0 benzyna z 95 r. Zawsze podobała mi się taka Madzia, a teraz mogę nią jeździć. Kupiłem ją w Głogowie, ale serwisowana była od 10 lat jak przyjechała z niemiec w Mazda Polody w Poznaniu. Mam nadzieję, że będę z niej równie zadowolony co z coupe. Od teraz będę zaglądał na stonę cżęściej, niż przez ostatnie dwa lata.
Pozdrawiam.
Jestem już w klubie Mazdy od 3 lat, ale 2 lata bez Mazdy. Poprzednio jeżdziłem 626 Coupe przez rok. Zakochałem się wniej i po dwóch latach jeżdżenia na rowerze kupiłem sobie 626 Cronosa 2.0 benzyna z 95 r. Zawsze podobała mi się taka Madzia, a teraz mogę nią jeździć. Kupiłem ją w Głogowie, ale serwisowana była od 10 lat jak przyjechała z niemiec w Mazda Polody w Poznaniu. Mam nadzieję, że będę z niej równie zadowolony co z coupe. Od teraz będę zaglądał na stonę cżęściej, niż przez ostatnie dwa lata.
Pozdrawiam.
- Od: 20 sty 2004, 07:21
- Auto: 626 Cronos
NO to i ja witam wszystkich. Zostałem troszkę ustawiony do szeregu... hehe. Moja dzińka to 323 C (BA) 1.5. Pierwsza, choć wcześniej jeździłem starszą 323F. O forum dowiedziałem się... hm, jak nie z netu to nie wiem skąd <pisze> Pozdrawiam serdecznie
- Od: 16 paź 2006, 19:22
- Auto: Mazda 323 (BA) Z5
No to Nam się grono poznaniaków powiększyło ostatnio widzę
Witam ziomków i cala resztę 
Witam wszystkich!
Kilka dni temu (sroda 18-10-06
) zakupilem 323f BA 1.5 DOHC 97'
na full wypasie (bedzie sie mialo co psuc
),
przebieg (oryginalny) 163 tys., wczesniej (teraz to wiem) meczylem sie w
Astrze.
Forum, jak pewnie wiekszosc znalazlem buszujac po necie.
Mam nadzieje, ze nie bede Was meczyl glupimi pytaniami
Niedlugo dolacze obok zdjecie
Pozdrawiam Sulli
Kilka dni temu (sroda 18-10-06

na full wypasie (bedzie sie mialo co psuc
przebieg (oryginalny) 163 tys., wczesniej (teraz to wiem) meczylem sie w

Forum, jak pewnie wiekszosc znalazlem buszujac po necie.
Mam nadzieje, ze nie bede Was meczyl glupimi pytaniami
Niedlugo dolacze obok zdjecie
Pozdrawiam Sulli
- Od: 8 paź 2006, 12:53
- Auto: 323F BA 1.5 DOHC 97'
witamy serdecznie 

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
Cześć
Witam wszystkim
O klubie i forum dowiedziałem sie chyba 2 lata temu kiedy to po raz pierwszy ujrzałem 323 GTR i sie zakochałem
Chciałem sie dowiedziec jak najwiecej o tym modelu i tak tu wreszcie trafiłem.
Aha z krakowa jestem

Witam wszystkim

O klubie i forum dowiedziałem sie chyba 2 lata temu kiedy to po raz pierwszy ujrzałem 323 GTR i sie zakochałem
Aha z krakowa jestem
- Od: 22 paź 2006, 23:07
- Auto: 323 GT 1.8 DOHC
Cześć, po tym jak Wasza delegacja Piotruś i Five gościli u nas na zlocie Calibra Team & Calibra Group postanowiłem sie u Was zalogować
Witam Was serdecznie
Witam Was serdecznie
-
SimonCT
grynia napisał(a):Giżycko
ehhh jak ja miło wspominam wakacje w tym mieście (1997,1998 i 1999)
Witamy witamy
marcin1 napisał(a):to moje podejście nr. 2
witaj