Witam, dzisiaj w nocy skońćzyłem wkońcu relacje ze zlotu. Niestety robiłem ją po nocach więc jest pare niedociągnięć ale mam nadzieje że i tak mimo to sie spodoba. Plik zajmuje 138MB i jest do ściągnięcia tu:
<center>I am the 6th son of the 6th son of the 6th son I am the borged again son of war Technology's child, daughter of rebellion, son of a bitch blossom of a whore I am a god-killing virus, destruction with 8 arms, monster with seven severed heads I am the son of mars, cleansed with infected blood, vile disease walking on 2 legs The devil made me do it</center> <center>Moja "Twarzowa Książka"
ale ja niestety i tak muszę poczekać, aż znajdzie się "dobry człek" który dostarczy mi film na płytce, bo ten net bezprzewodowy jest zbyt cienki
nie widząc jeszcze filmu – Crimer i tak wielkie dzięki, bo cokolwiek byś tam nie zrobił to i tak nie zajęło Ci to 5 minut, tylko "troszkę" więcej
Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche