POZNAŃ 7 października (sobota) – Miałem sen
ok faja bedziesz miał okazje pokazać się w kąkolewie i właczyć się w organizacje pozdrawiam
Była Mazda 323F BA GT 2.0 V6 teraz jest BMW 320 e36 niestety markę zdradziłem ale w klubie zostaje i dalej kocham Mazdę
- Od: 4 sty 2006, 19:18
- Auto: BMW 320, Honda CBR 11000 XX
Nooo dobra odezwe sie w koncu
Przyjade pognebic moja klase na cwiartke
nowe sprzeglo ys in da house, tym razem nei bedzie falstartow
Poprosze tylko zalatwic ladna pogode to Karas pokaze nam swoj popisowy numer czyli jazda na jendym kole z piruetem wertykalnym.

Poprosze tylko zalatwic ladna pogode to Karas pokaze nam swoj popisowy numer czyli jazda na jendym kole z piruetem wertykalnym.
Less roof, more fun

niestety nie dam rady 
- Od: 19 sty 2005, 23:02
- Auto: BMW M3 Audi A6 Mazda6
Bydgoszcz:
07.10.2006, 7:00 Łuczniczka (pod kominem)
Szczególy tutaj: http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=26742
07.10.2006, 7:00 Łuczniczka (pod kominem)
Szczególy tutaj: http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=26742
Takie pytanie, będzie ktoś na spcie mieć klubowe podkładki na handel? bo bym się chętnie zaopatrzył
[/b]
<center>I am the 6th son of the 6th son of the 6th son I am the borged again son of war
Technology's child, daughter of rebellion, son of a bitch blossom of a whore
I am a god-killing virus, destruction with 8 arms, monster with seven severed heads
I am the son of mars, cleansed with infected blood, vile disease walking on 2 legs
The devil made me do it</center>
<center>Moja "Twarzowa Książka"
Technology's child, daughter of rebellion, son of a bitch blossom of a whore
I am a god-killing virus, destruction with 8 arms, monster with seven severed heads
I am the son of mars, cleansed with infected blood, vile disease walking on 2 legs
The devil made me do it</center>
<center>Moja "Twarzowa Książka"
- Od: 8 kwi 2006, 00:04
- Auto: Mondeo 1.8 Zetec '99
ooo reaktywacja giera?? 
hehe to jak już zamawiamy gadżety to ja chce czerwoną smycz
Z tego co wiem to Szymon już niema ale Five może wam coś zostało a jak nie to Michallus może coś znajdzie
Tyle koordynaotrów będzie, niech mi ktoś przywiezie
No kurcze bo nie mam na czym kamery sobie u szyji wieszać
a i karta klubowa (choć przeterminowana) też się kurzy w szufladzie
A wracając do tematu ja spotykam siępo drodze z reprezentacją ślaska i patrycją, więc jeśli Wrocław chce się po drodze przyłączyć to proszę o małe info, bo chyba bez sensu jechać do Poznania a potem wracać 60km do Kąkolewa.
Z tego co wiem to Szymon już niema ale Five może wam coś zostało a jak nie to Michallus może coś znajdzie
No kurcze bo nie mam na czym kamery sobie u szyji wieszać
A wracając do tematu ja spotykam siępo drodze z reprezentacją ślaska i patrycją, więc jeśli Wrocław chce się po drodze przyłączyć to proszę o małe info, bo chyba bez sensu jechać do Poznania a potem wracać 60km do Kąkolewa.
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Drinking wine and killing time