POZNAŃ 7 października (sobota) – Miałem sen
Winetou napisał(a):ja...wszystkich naraz nie dam rady (od konina, bydgoszczy i warszawy wjezdza sie z przeciwnej strony miasta co piły)
...śmigam(y) prosto na lotnisko przez Pniewy
W dniu wczorajszym wraz z Piotrkiem bohatersko poszliśmy w imię dobrego imienia klubu upi... wróóóć!! obejrzeć wszelkie potencjalne miejsca w których mogłaby sie odbyć impreza. W związku z faktem iż większość osób z tych która wogóle się wypowiedziała opowiedziała się za miejscem gdzie można potańczyć, po miłej pogawędce z bardzo ładną barmanką ustaliliśmy, że impreza odbędzie się w carambie na ul. Strzeleckiej. W dniu dzisiejszym udam się tam w miarę moich skromnych możliwości celem dokonania rezerwacji miejsc na 22 osoby co kosztować będzie 44 zł (2 zł od osoby). Jeżeli ktoś ma jakieś obiekcie bardzo proszę je zgłaszać do godz. 17stej, bo później będzie jak to się mówi "pozamiatane".
Obiekcje i tak zostaną zignorowane, ale musi ładnie wyglądać, że niby mamy demokracje.
Obiekcje i tak zostaną zignorowane, ale musi ładnie wyglądać, że niby mamy demokracje.
ZDOBYWCA STRON 6, 323, 626, 929

- Od: 7 wrz 2005, 18:06
- Auto: MX-3 KF, Honda CBR600F4i
Winetou napisał(a):hcecie tanczyc I rwac lachony / tanczyc I zabrac swoje lachony / zrobic typowo meskie spotkanie I po prostu sie upic jak prosiaki ? Bo juz sie pogubilem :p
Tak z ciekawości, bierzecie swoje połówki? czy zostawiacie w domu mówiąc, że bedzie nudno więc nie mają po co jechać?
<center>I am the 6th son of the 6th son of the 6th son I am the borged again son of war
Technology's child, daughter of rebellion, son of a bitch blossom of a whore
I am a god-killing virus, destruction with 8 arms, monster with seven severed heads
I am the son of mars, cleansed with infected blood, vile disease walking on 2 legs
The devil made me do it</center>
<center>Moja "Twarzowa Książka"
I am a god-killing virus, destruction with 8 arms, monster with seven severed heads
I am the son of mars, cleansed with infected blood, vile disease walking on 2 legs
- Od: 8 kwi 2006, 00:04
- Auto: Mondeo 1.8 Zetec '99
Winetou napisał(a):W...dokonania rezerwacji miejsc na 22 osoby co kosztować będzie 44 zł (2 zł od osoby)
...w Poznaniu za rezerwację miejsc w knajpie się PŁAAAAAAACI ? ? ? ? ? ? ? ? ?

Piotruś napisał(a):...w Poznaniu za rezerwację miejsc w knajpie się PŁAAAAAAACI ? ? ? ? ? ? ? ? ?
zależy od knajpy – w tej zazwyczaj w weekend nie ma gdzie palca wcisnać, więc wcale im się nie dziwie – plus tej knajpy jest taki, że piwo kosztuje tylko 5 zł, co ostatnio jest w poznaniu rzadkością...
Czolgista napisał(a):Tak z ciekawości, bierzecie swoje połówki? czy zostawiacie w domu mówiąc, że bedzie nudno więc nie mają po co jechać?
Mi osobiście jest to obojętne i raczej zależy to od was, natomiast może pojawić się problem natury noclegowej, bo osób będzie więcej niż się spodziewałem – jeden przy drugim jakoś się pomieścimy, ale połówki pewnie nie chciałyby spać na podłodze przytulone do obcych pijanych facetów, poza tym jakby każdy przyjechał z dziewczyną i ilość osób wzrosłaby razy 2 to już naprawdę mógłby być problem noclegowy...
ZDOBYWCA STRON 6, 323, 626, 929

- Od: 7 wrz 2005, 18:06
- Auto: MX-3 KF, Honda CBR600F4i
Winetou napisał(a):Czolgista napisał(a):Tak z ciekawości, bierzecie swoje połówki? czy zostawiacie w domu mówiąc, że bedzie nudno więc nie mają po co jechać?
Mi osobiście jest to obojętne i raczej zależy to od was, natomiast może pojawić się problem natury noclegowej, bo osób będzie więcej niż się spodziewałem – jeden przy drugim jakoś się pomieścimy, ale połówki pewnie nie chciałyby spać na podłodze przytulone do obcych pijanych facetów, poza tym jakby każdy przyjechał z dziewczyną i ilość osób wzrosłaby razy 2 to już naprawdę mógłby być problem noclegowy...
Ja jeśli przyjadę i zostane na imprezę to i tak wracam jeszcze tego samego wieczoru więc ze mną problemu nie będzie
<center>I am the 6th son of the 6th son of the 6th son I am the borged again son of war
- Od: 8 kwi 2006, 00:04
- Auto: Mondeo 1.8 Zetec '99
jak sytuacja nie będzie klarowna to już my coś takiego klarownego przeźroczystego znajdziemy po którym wszystkie problemy znikają.
Co do atrakcji na lotnisku, narazie mamy w planie tylko ćwiartkę i jakąś sprawnościówkę ale tym razem nie między pachołkami a po ciaśnych zakrętach jak to miało miejsce na spocie ze świstakami. Myślę że to skutecznie pokryje nam cały dzień ale jak macie jakieś pomysły to rzucajcie, może was nie wyszydzimy
Co do atrakcji na lotnisku, narazie mamy w planie tylko ćwiartkę i jakąś sprawnościówkę ale tym razem nie między pachołkami a po ciaśnych zakrętach jak to miało miejsce na spocie ze świstakami. Myślę że to skutecznie pokryje nam cały dzień ale jak macie jakieś pomysły to rzucajcie, może was nie wyszydzimy

Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Bimbak napisał(a):jak macie jakieś pomysły to rzucajcie, może was nie wyszydzimy
1. Rzut butelką po nalewce
2. Picie herbaty z tampona
3. Slalom tyłem
4. Wymiana koła na czas (ktoś udostępni 1 auto)
5. Slalom na zgaszonym silniku
6. Hamowanie precyzyjne
7. Jazda autem na 2 kołach
8. Przeciąganie liny/auta
9. Czołganie się na czas (ale to chyba już z klubu)
10. Rzut tarczą hamulcową
11. Konkurs na najładniejsze wykonanie piosenki Mandaryny "Stay Together"
Narazie skończyły mi się pomysły. Jak mi jeszcze przyjdzie coś do głowy to zapodam.
- Od: 16 cze 2005, 10:55

KosteK napisał(a):7. Jazda autem na 2 kołach
...chcecie zdetronizować niepisanego mistrza tej dyscypliny – karasia?

KosteK napisał(a):Hamowanie precyzyjne
hmmmm niegłupie
reszta na niskim poziomie
Piotruś napisał(a):...chcecie zdetronizować niepisanego mistrza tej dyscypliny – karasia?

Pozdrawiam, Tomek