Virtual Tuning
Marku lampy rozklejaj za pomocą opalarki
szybko, sprawnie i czysto 
Juz mowie o co chodzi z lusterkami czarnymi. Podpatrzylem ze wszystkie fordy probe maja czarne i na zywo wcale sie to nie gryzie. Maske najlepiej okleic na czarna folia matowa (kolega mial taka zimy 2 wytrzymala nic sie z nia nie dzialo tylko ze ponoc pozniej miala sie spokojnie odkleic
nastepny wlasciciel ja zerwal razem z bezbarwnym lakierem
) A lampy chyba niedostepne w jednej calosci i czarne z przezroczystym kloszem.

Zoom zoom Zoom
den86 napisał(a):Wiem ze to OT ale mARIOx to co masz w podpisie to prosta sztuczka wystarczy odczepić półośke z przegubu zewnętrznego:) mam filmik jak w ten sposób stojąc w miejscu z 0 do 240 robie w niecałe 3 sekundy^^ zainteresowanym moge przesłać na maila:P
haaa tak sobie zaglądnołem na stare forum i!!! ktoś tu mnie chce oczernić
Teraz ujeżdżam 2.2 VTEC prelke i nie chce tak polecieć

katalogowo 215km/h... -a wystarczyło ją pogłaskać
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
- Od: 29 sty 2005, 19:03
- Auto: 323F,2.0,V6,1995r,159tys
to najprawdopodobniej robota w corelu
wyzej jest moja madzie robiona w tym programie (str. 19) tylko nie wstawilem pod nia tla tak jak jest tutaj, no i nie wyglada tak fajowo (szczegolowo
)
- Od: 29 lis 2005, 16:30
- Auto: była mazda 323f BG 1.6 1991r
jest toyota avensis T25 2.0 2003r
Albo to może być też jedna z funkcji programu graficznego....tak mi sie wydaje że gdzieś to chyba widziałem....jak znajde to ......znajde ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
W oczekiwaniu na nowy podpis...
Właśnie biorę się za malowanie mojej Mazdy, oczywiście całej. Niestety miała crash. Wpadłem na taki pomysł, żeby pewne element pomalować w innym odcieniu. Kolor będzie standardowy (J4 bodajże, czyli bordowy metalik). Zderzaki, lusterka, mocowanie lusterek, klamki, boczne listwy drzwi, tylny spojler mieszanka J4+czarny. Wychodzi fajny odcień. Co wy na to??
- Od: 10 gru 2005, 13:12
- Auto: Mazda 626 GE FS 93`& KL 92`
W listopadowym Maxituning jest konkurs na VT Mazdy 6
szczegoły tu: http://www.maxituning.pl/phpBB2/viewtopic.php?t=5716
Moze ktoś z klubu by wygrał
szczegoły tu: http://www.maxituning.pl/phpBB2/viewtopic.php?t=5716
Moze ktoś z klubu by wygrał
2003 Lapis Blue 6i ATX, 18" felgi RX-8, DZDesign lusterka, DZDesign progi, przeciwmgielne, PIAA Xtreme White, NRG hood dampers
Moja Mazda
Moja Mazda
Iacoski i tak wszystkich rozpyka – powodzenia życze hehe 
... a kamieniami w dzieci nie rzucam bo nie wiem które moje 
- Od: 26 wrz 2005, 18:55
- Auto: Toyota Corolla E11 1.6 VVT-i