A propos knajpy – Wy znacie je lepiej i wierze, ze podejmiecie dobry wybor
Poza tym, ktoredy jechac z W-wy? (chyba juz o tym byla dyskusja)
www.mazdaspeed.pl
Globy napisał(a):Poza tym, ktoredy jechac z W-wy? (chyba juz o tym byla dyskusja)
Globy napisał(a):Poza tym, ktoredy jechac z W-wy
Winetou napisał(a):ja bym proponowal od konina do wrzesni autostrada a potem e30
drof napisał(a):Globy napisał(a):Poza tym, ktoredy jechac z W-wy
jak chcesz szybko to trasa E 30 na poznan , w lowiczu zjazd na autostrde i do konina masz gratis i z konina znow na E 30 lub z platnymi 2 bramkami ( 22 zl) od lowicza do samego poznania autostrada, zreszta jak chcesz to moge szczegolowo opisac Ci trase tak ze dojedziesz autostrda za darmo do wrzesni omijajac bramkea od wrzesni znow e30
pisze sie na 50 %, niestety taka praca
drof napisał(a):Winetou napisał(a):ja bym proponowal od konina do wrzesni autostrada a potem e30
ale globy teraz ma autostrade juz od lowicza i po co placic 11 zl na pierwszej bramce ( od konina do wrzesni 48 chyba kilometrow) jak mozna ja ominac .
Czolgista napisał(a):Ja bym proponował z konina do słupcy – potem na autostradę (ze słupcy do wrześni za free bo bramki nie ma ) a potem z wrześni drogą expresową do poznania
Winetou napisał(a):Co Ty gadasz. Moja BG B3 165 km/h jechala :p Zreszta koles z konina ja kupil
Winetou napisał(a):Chcecie tanczyc I rwac lachony / tanczyc I zabrac swoje lachony / zrobic typowo meskie spotkanie I po prostu sie upic jak prosiaki ? Bo juz sie pogubilem :p
Mev napisał(a):A jak byśmy jechali wkońcu? Z Michallusem i Operatorem czy sami?
Globy napisał(a):To ja juz do tego Konina dojade, a potem jak wolicieChetnie 22 zl po studencku zaoszczedze na wieczor, hyhy. Mnie odpowiada tempo 120 km/h, aby po drodze nie bylo karkolomnego wyprzedzania ciezarowek i bolesnych dziur dla zawiasu.
Globy napisał(a):Poza tym chyba Tomeczkowi skopcil sie pecet, ale moze ustalimy jakas godzine i miejsce zbiorki w Poznaniu? Nie zebym byl sluzbista, ale watek moglby sciagnac wiecej osob
Globy napisał(a):Mnie osobiscie chodziloby o klimat muzyczny do wypicia oraz pogadania, bo do tanca bedzie na pewno
Michallus napisał(a):Bimbak napisał(a):Zbiórka w Poznaniu, myślę że tradycyjnie na parkingu przy stadionie Lecha, o godzinie 10
Podaj ulice, żebyśmy też tam trafili :–)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość