2-4.07.2004 Spot 3-dniowy Klubu MazdaSpeed w Rykach
no ale wróćmy do tamatu dobrowolnych składek i tematu posta:
jestem duchem i ciałem za wprowadzeniem opłat za uczestnictwo w zlotach (bo nie spotach z tytułu mniejszej rangi), mówiąc o zlotach mam na myśli 1-2 imprezy duże w roku.
tak powinno być, idąc do kina płacisz wstęp, idziesz na piknik też na bramce płacisz, albo za parking.
i jest jasne, zakładamy, że będzie 40 osób, robimy 50 okoicznościoiwych znaczków zlotowych, taśmę na szyje na kluczyki i mamy po 20 zł na osobo-głowę a reszta np 30 zł idzie na kiełbasę do ogniska oraz na pucharki i dyplomy za konkurencje sportowe
jestem duchem i ciałem za wprowadzeniem opłat za uczestnictwo w zlotach (bo nie spotach z tytułu mniejszej rangi), mówiąc o zlotach mam na myśli 1-2 imprezy duże w roku.
tak powinno być, idąc do kina płacisz wstęp, idziesz na piknik też na bramce płacisz, albo za parking.
i jest jasne, zakładamy, że będzie 40 osób, robimy 50 okoicznościoiwych znaczków zlotowych, taśmę na szyje na kluczyki i mamy po 20 zł na osobo-głowę a reszta np 30 zł idzie na kiełbasę do ogniska oraz na pucharki i dyplomy za konkurencje sportowe
- Od: 21 paź 2003, 21:49
Mam nowy hotel tuz przed Rykami wieeeeeeelllllllki jak chol..... i ładny nie wiem jeszcze nic konkretnego ale jest dużo miejsca i grill na dworze no poprostu Rewelka
mam nr "OLIWIJA" tel 081 8654489 fotki i jakieś informacje bedą po południu we wtorek, zajade i coś sie dowiem może by zrobić wszystko w jednym miejscu
// tak by było najlepiej
!
co wy na to

co wy na to
Mniam GTR
1,3 bara to brrrrrr jedyne 300KM
Niech ktoś mi napisze kilka najważniejszych konkurencji gdzie mogły by być jakieś nagrody za 1,2,3 miejsce nie chce zapeszać ale może bym miał fajne nagrody
!!!!!!

Mniam GTR
Jesli miejsca jest duzo i pokoi rowniez, to warto jeszcze przeanalizowac te mozliwosc, bo jak widac w tej chwili robi sie dosc ciasno.
Pozdrawiam.
P.S. Jesli okaze sie nie jedzie ze mna dziewczyna, to z powodow ideologicznych jestem w stanie zrezygnowac z pokoju.
Pozdrawiam.
P.S. Jesli okaze sie nie jedzie ze mna dziewczyna, to z powodow ideologicznych jestem w stanie zrezygnowac z pokoju.
the right man in the wrong place...
Mam nowy hotel tuz przed Rykami wieeeeeeelllllllki jak chol..... i ładny nie wiem jeszcze nic konkretnego ale jest dużo miejsca i grill na dworze no poprostu Rewelka mam nr "OLIWIJA" tel 081 8654489 fotki i jakieś informacje bedą po południu we wtorek, zajade i coś sie dowiem może by zrobić wszystko w jednym miejscu // tak by było najlepiej !
co wy na to
ile chcą za pokój

MÓJ WARSZTACIK DOBRYCH CEN :) www.mstechnik.dbv.pl
WWW.MSTECHNIK.DBV.PL
WWW.MSTECHNIK.DBV.PL
- Od: 10 gru 2003, 17:02
- Auto: M323BG, Rover 200si 1.4l 103HP
Lista wplat:
– MarciniAnia: 60 zł
– Tco_tm: 50 zł
– Globy: 50 zł
– Misiolot: 30 zł
– Danio: 30 zł
– Waluś1: 30 zł
– Smirnoff: 20 zł
– Luca: 30 zł
– Vassagio: 30 zł
– Misiolot: 30 zł
– Danio: 30 zł
– Waluś1: 30 zł
– Smirnoff: 20 zł
– Luca: 30 zł
– Vassagio: 30 zł
Ostatnio edytowano 6 lip 2004, 00:50 przez Globy, łącznie edytowano 3 razy
rycerzyk_gucio napisał(a):no właśnie jakie koszta i jakies zdjątka ktoś obiecał iii już jest środa i nadal nie ma
Witam dopiero skończyłem prace zdjęcia już zrobiłem hotel jest zajeb... tylko dziś bede wiedział wiecej bo pani z recepcji miała sie zapytać czy bedziemy mogli zrobić grilla i wynająć plac i czy wyrobią sie z oddaniem pokoi do użytku ponieważ to nowy hotel ale miejsce jak dotychczas jest najlepsze (moim zdaniem) na imprezke, hotel robi wrażenie naprawde.
Jest wszystko na zdj. jaktylko wstane to zadzwonie i prześle do XsiX
Mniam GTR
Globy napisał(a):Lista wplat:
Wydaje mi sie że na lotnisku bedzie wiecej chętnych do składki

Chcecie te nagrody czy nie???????????/
Mniam GTR
OK więć wklejam foty hotelu OLIWIA
Podobno ma być 7 pokoi...pierwszeństwo mają osoby, które zarezerwowały pokoje w agro (jeśli chcą do tego hotelu)
Cena nie jest znana dokładnie (nie więcej niz 50 zl/osoba).
Za rozstawienie namiotów koleś nie chce nic kasy...ale będziemy kupowali u niego żarcie...kiełbase, szaszłyki itp.
Co wy na to ? ja się piszę, wygląda bardzo sympatycznie i będziemy mogli być wszyscy razem przy duuuużym grilu na duuużym placu.

Podobno ma być 7 pokoi...pierwszeństwo mają osoby, które zarezerwowały pokoje w agro (jeśli chcą do tego hotelu)
Cena nie jest znana dokładnie (nie więcej niz 50 zl/osoba).
Za rozstawienie namiotów koleś nie chce nic kasy...ale będziemy kupowali u niego żarcie...kiełbase, szaszłyki itp.
Co wy na to ? ja się piszę, wygląda bardzo sympatycznie i będziemy mogli być wszyscy razem przy duuuużym grilu na duuużym placu.

- Od: 20 paź 2003, 09:07
- Auto: MX-3
Zombi napisał(a):daleko od "Karczmy Rybnej"??
Przed Rykami!! to jest dokładnie przed cpn orlen tam gdzie mamy sie spotkać ok 1 km po prawej stronie, Bardzo blisko
Ostatnio edytowano 23 cze 2004, 16:11 przez krzynio, łącznie edytowano 1 raz
Mniam GTR
XsiX napisał(a):czekamy na podanie dokladnych cen
oraz informację o weselu
Cena jest podana jak wyżej ok 50zł (osoba) są to nowe pokoje dopiero urządzane tak ż nie wiadomo dokładnie ale z tego co mi mówił Miły Pan to na pewno z nas nie zedrze i ceny maja być takie jak w okolicach ale że to jest pierwsza tego typu impreza to :
parking mamy gratis
rozstawianie namiotów gratis
wynajem grilla gratis
ognicho też możemy zrobić
Oczywiście Hotel liczy na to że zarobi na pokojach i jedzonku czyli: kiełbski, szaszłyczki, piciu itp. Wydaje mi sie że to atrakcyjna oferta!!!
Możliwe że bedzie dopłata np od samochodu 5zł i będzie ok!!! (Ale to już z inicjatywy mazdaspeed 5zł nie kasa a zbierze sie niezła sumka, to tak na przyszłość i w podziękowaniu za udostępnienie tego wszystkiego)
SZEF Hotelu jest bardzo ugodowy i bardzo chętnie nam pomoże

Co wy na to oczywiście jak to wypali to napewno będzie to świetne miejsce na przyszłe Spoty.
Mniam GTR